Akıllı kart teknolojisini Dünya’da ve Türkiye’de kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödenekler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet, bu kez okulları.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BULUT BİLİŞİM GÜVENLİK VE KULLANIM STANDARDI M. Raşit ÖZDAŞ Huzeyfe ÖNAL Zümrüt MÜFTÜOĞLU Ekim 2013.
Advertisements

Diyarbakır - 29 Ocak 2011 HALKBANKGAP’TA Yunus ESMER.
RADAR EĞİTİM DANIŞMANLIK SÜREÇ YÖNETİMİ RADAR EĞİTİM DANIŞMANLIK İbrahim GÜMÜŞ 1 radardanismanlik.com.tr SÜREÇ YÖNETİMİ.
 1 – 5 Yaş Grubu  6 Yaş Anaokulu  7 – 16 Yaş İlk öğretim  Lise Eğitimi İSVEÇ EĞİTİM SİSTEMİ.
HAYRİ ASLAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ. BU SUNUDA OKULUMUZDAKİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A LANI İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİLERE ULAŞABİLECEKSİNİZ.
KARADENİZ HAVZASINDA SINIR ÖTESİ İŞBİRLİĞİ PROGRAMI Proje Bütçesinin Hazırlanması - -- Proje Bütçesinin Hazırlanması -
Ulusal Yayınların Stratejik Önemi Prof. Dr. Çetin Erol Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji AD YÖK Genel Kurul Üyesi.
UNI-SET Toplantı Notları
Özgür IRKIÇATAL Donanım Koordinatörü
EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA)
SUNUCU İŞLETİM SİSTEMİ Öğr. Gör. Ümit ATİLA.  1980’li yıllardan günümüze geldikçe, bilgi toplumuna yönelişte teknolojik rota, telekomünikasyon ve iletişim.
TEFTİŞ SİSTEMİ VE İKS İLİŞKİSİ. İlköğretim Kurumları Standartları (İKS) Teftiş Sisteminde de bazı değişimleri beraberinde getirecektir (?) İlköğretim.
AİLELERLE İŞBİRLİĞİ.
1 T.C. Yükseköğretim Kurulu YÜKSEKÖĞRETİM KURULU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI.
Weblog! Eğitimde Günlük Uygulaması. İçerik »Weblog »Kavramsal Tanımlama »Sınıflandırma »Eğitimde Weblog Uygulaması »Eğitim Sisteminde Yaygınlaşmamasının.
İŞ’TE GÜVENLİK PROJESİ. AMAÇ Proje; ILO ile Türkiye arasında 2015 yılında imzalanan İş Sağlığı ve Güvenliğini Geliştirme Çerçeve Sözleşmesi doğrultusunda;
HAZIRLAYANLAR SEDA NUR GÖK KEMAL ŞAHİN. AÇILIMI Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Türkiye’de bilim ve teknolojiyi teşvik etme Yönlendirme.
F İ NLAND İ YA EG İ T İ M S İ STEM İ Dünyanın en iyi eğitim sistemlerinden birine sahip Finlandiya’da özel okul yok, öğrenciler günde 4 saat ders yapıyor,
GÜVENLE TAŞIYORUZ.
DST ELEKTRONİK VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ
Kütüphane Otomasyon Sistemleri
İHRACAT DESTEK PROGRAMLARI
Hazırlayan: Atabey doğan
SUMMER Work and Travel Program 2012.
Ömer halİsdemir üniversitesİ Bilgi İşlem Daire BAŞKANLIĞI’na Hoşgeldiniz.. Arzu YILMAZ.
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
Sanayi ve ticaret limiteD şirketi
GELECEKTEKİ DÜNYAMIZ.
TCHIBO FULYA KARAYAZI.
SAHİBİNDEN.COM ve HEPSİBURADA.COM
ILGAZ ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ERP YAZILIMLARI ERKAN KARATAŞ
ENGELSİZ ÜNİVERSİTE FAALİYET RAPORU
Birim Bilgi Teknolojileri Tic.A.Ş.
ÖĞRENCİ YEMEK HİZMETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ
MİLLİ GELİR Bir ülkede belirli bir dönemde (genellikle bir yıl) üretilen nihai mal ve hizmetlerin parasal değerine eşittir. Gayri Safi Yurt İçi Hasıla.
İMKANLARIMIZ Okulumuzda 9 derslik, 235 aktif öğrenci vardır.
Erasmus+ KA1 Projesi: Gelişim İçin Hareketlilik
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
SETUR Setur, 1965 yılında, gümrükten muaf mağazaların ülkemizde faaliyet göstermesine olanak tanıyan kararın çıkarılması üzerine Koç Holding tarafından.
BİLGİSAYAR ÇEŞİTLERİ.
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Nerede O Mis Gibi Taze Kitap Kokusu?
Öğretim Görevlisi Emel ALTINTAŞ
STORAGE BÜŞRA KARADENİZ
E-DEVLET AŞKIN KAYA
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ
ÖZ GELİRLER.
S.Ü.ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU
Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L
MİKRODENETLEYİCİ KONTROLLÜ KOŞU BANDI
İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI
DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sunucu: Doç. Dr. Fevzi HANSU
Yükseköğretim Kurulu Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
İZMİR ÜNİVERSİTELERİ PLATFORMU DÖNEMİ ÇALIŞMALARI
DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sunucu: Yrd. Doç. Dr. Fevzi HANSU
YAT VE MARİNA İŞLETMELERİ
Bilgi Teknolojileri Hafta 01
SHB-221 TÜRKİYE’NİN TOPLUMSAL VE EKONOMİK YAPISI
Çevre teknikeri kimdir?
İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI
Bologna Eşgüdüm Komisyonlarının
ÜGD TEBLİĞLERİ ve TAREKS
Yasal Çerçeve Yapılan Çalışmalar Yapılması Gereken Çalışmalar
TEŞHİSLE İLİŞKİLİ GRUPLAR (TİG) TÜRKİYE UYGULAMASI
Sermaye Maliyeti Sermaye maliyeti; kullanılan veya kullanılması planlanan her çeşit kaynağın, maliyetlerinin ağırlıkları dikkate alınarak ortalamasının.
Çevre teknikeri kimdir?
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ŞUBESİ
HAZİRAN – ARALIK ÇALIŞMA RAPORU
Sunum transkripti:

Akıllı kart teknolojisini Dünya’da ve Türkiye’de kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödenekler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet, bu kez okulları ve üniversiteleri kapsayan özel bir kartlı sistem sunuyor. Okulnet adı verilen bu hizmet sayesinde; kurum, personel ve öğrenci ihtiyaçlarının tamamı tek bir akıllı kart ile çözümleniyor.

Multinet Kurumsal Hizmetler A.Ş. Multinet Akıllı Kart Multinet Akıllı Kart Özellikleri Multinet Servisleri Üniversite Servisleri

MULTINET KURUMSAL HİZMETLER A.Ş. Dünya’da ve Türkiye’de Akıllı Kart teknolojisini kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödemeler yönetimi alanında kullanan ilk şirket. Türkiye çapında 1 Genel Müdürlük 5 Bölge Müdürlüğü, Çalışan personel sayısı 270, Türkiye geneline yayılmış 20,000 üye ve 26,000 POS terminali, 10.000’i aşkın kurumsal müşteri,  300.000 kurumsal kart kullanıcısı. 

MULTINET AKILLI KART SİSTEMİ Maaş dışı personel ödenekleri açısından şirketlerin farklı alanlardaki harcama bütçelerinin tek bir kart üzerinden yönetilmesini sağlayabilen elektronik ödeme sistemidir.

MULTINET AKILLI KART SİSTEMİ KART ÖZELLİKLERİ Tüm Multinet kartlarının; sahip olduğu ileri teknoloji sayesinde sahtesi üretilemez, kopyalanamaz. Banka kredi kartlarından çok daha üstün bir güvenlik sistemine sahip olan kartlarımızdaki teknoloji, dünyanın sayılı firmalarının tercih ettiği birçok hizmette güvenli ve sorunsuz şekilde çalışmaktadır. Sınırsız sayıda hesap açılmasını ve yönetilmesini sağlayan, gerekli verileri şifreli olarak hafızasında tutan akıllı kart özelliği. Akıllı kart teknolojisi sayesinde içinde tuttuğu verileri temassız olarak okuma ünitelerine iletebilen MiFare özelliği. Manyetik okuyucular ile çalışabilmesini sağlayan manyetik veri bandı.

Multinet Servisleri

Türkiye’nin Her Yerinde Kocaeli

Okulnet Nedir? Okulnet, eğitim kurumu içerisindeki güvenlik, kimlik doğrulama ve ödeme işlemlerini tek bir kart üzerinde toplayan akıllı kart hizmetidir. Okulnet; kurum ana girişlerinde, içerideki tüm geçiş noktalarında ve otoparklarda kuruma özel hazırlanan kartlar ile kontrollü geçiş yapılmasına, bu sayede, kurum içinde tam güvenlik sağlanmasına imkan verir. Okulnet hizmeti ile, kurum içerisindeki yemekhane, kantin, fotokopi merkezi, vending makineleri ve sosyal tesis gibi bölümlerdeki harcamaların tek bir kart üzerinden gerçekleştirilmesi sağlanır. Kart kullanıcısı aynı zamanda, Türkiye’nin her yerinde bulunan 20.000’den fazla Multinet üye iş yerinde Multinet’in sağladığı avantajlarla alışveriş yapabilme imkanına kavuşur.

Okulnet Sistem Akışı

Gaziantep Üniversitesi Örnek Projelerimiz Gaziantep Üniversitesi Gaziantep Üniversitesi personeli ve öğrencileri için 20.000 adet kart üretimi yapıldı.

Bayburt Üniversitesi Bayburt Üniversitesi personeli ve öğrencileri için 3000 adetlik kart projesi gerçekleştiriliyor.

Koç İlköğretim Okulu ve Lisesi Koç Lisesi için 1200 adetlik kart projesi gerçekleştiriliyor.

SİSTEMİN SUNDUĞU AVANTAJLAR ‘Mifare’ (temassız akıllı kart) özelliği sayesinde hızlı kontrol ve kullanım kolaylığı sağlanır. Yemekhane ödeme sitemlerinde tam kontrol sağlar. Restoran ve market harcamalarında avantajlı fiyatlar ile harcama yapma fırsatı sağlar. Personel, öğrenci ve aileleri için gıda harcamalarında %6 oranında avantaj sunar. Türkiye’nin her yerinde geçerli bir kart sistemidir. 20.000 den fazla kafe, restoran ve markette Multinet Kartları kullanılabilmektedir. Kart kullanıcıları Multinet Giftcard sayesinde 1.500’den fazla mağazada giyim harcaması yapabilir. Bu harcamaları yaparken gıda harcamasında olduğu gibi birçok farklı avantajlardan ve indirimden yararlanma imkanı bulur. Ayrıca kurumunuz giyim harcamalarından (gıda dışı harcamalardan) gelir kazanma şansı olacaktır. Bu gelir komisyon paylaşımı ile sağlanacaktır. Farklı projeleri hayata geçirebilecek alt yapıya sahiptir.

SİSTEME SAHİP OLMAK İÇİN SUNULAN SEÇENEKLER Tüm sistem ve kartlar kurum tarafından satın alınabilir. Kurum başka bir firmayla çalışılıyorsa Multinet yalnızca kartları tedarik ederek kart desteği verebilir. Kurum içerisindeki harcama noktaları üyelendirilerek komisyon geliri sağlandığı takdirde, sistem ücretsiz olarak kurulabilmektedir.