Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Erasmus+ KA1 Projesi: Gelişim İçin Hareketlilik

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Erasmus+ KA1 Projesi: Gelişim İçin Hareketlilik"— Sunum transkripti:

1 Erasmus+ KA1 Projesi: Gelişim İçin Hareketlilik
AKSARAY ATATÜRK ANADOLU LİSESİ

2 Gelişim İçin Hareketlilik
Okul Eğitimi Personel Hareketliliği; Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Ana Eylemi (KA1) altında yer alan bu faaliyet ile okul personelinin yeterliliklerinin geliştirilmesi ve okul personeline yurt dışında mesleki gelişim fırsatları sunulması hedeflenmektedir.

3 Gelişim İçin Hareketlilik
Okul Eğitimi Personel Hareketliliği; Bu kapsamda, okul eğitimi alanında faaliyet gösteren okulların, bir ya da daha fazla personelini eğitim ve öğretim amacıyla Program Ülkelerine kısa dönemli göndermesine yönelik faaliyet desteklenmektedir.

4 Gelişim İçin Hareketlilik
FATİH projesi kapsamında eğitm teknolojileri ile donatılan okulumuzda eğitimin kalitesinin artırılmasına ve öğretmenlerin mesleki becerilerinin geliştirilmesine verilen önem her geçen gün artmaktadır. Bu nedenle öğretmen kadromuzun eğitim teknolojilerinin derslere entegre edilmesi yenilikçi ve öğrenci merkezli metot ve tekniklerin kullanılabilmesi için eğitimlere ihtiyaç duyulmaktadır.

5 Gelişim İçin Hareketlilik
Bu proje sayesinde okulumuzun ve öğretmenlerimizin ihtiyaçlarına yönelik olarak belirlenmiş eğitim ve faaliyetlerle kurumumuzdaki eğitimin kalitesinin artırılması ve kurumsal kapasitenin geliştirilmesi planlanmaktadır. Proje sayesinde diğer ülke eğitimcileri ile kurulacak bilgi ve tecrübe paylaşımı sayesinde okulumuzun uluslararasılaştırılması sağlanabilecektir.

6 Gelişim İçin Hareketlilik
Proje Süresi: 12 ay 01 Ocak Aralık 2016 Proje Bütçesi: ,00 € Yurt Dışı Eğïtim Katılımcı Sayısı: 6 kişi

7 Gelişim İçin Hareketlilik
- Proje Faaliyetleri: Çoklu Zeka Anketi, Ön Hazırlık Çalışmaları, Yurt Dışı Eğitim Faaliyetleri, Raporlama Faaliyetleri, Yaygınlaştırma Faaliyetleri, Değerlendirme Faaliyetleri


"Erasmus+ KA1 Projesi: Gelişim İçin Hareketlilik" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları