(Advanced SystemCare 8)

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 Teachertube.com sitesinin ana sayfa görüntüsünu sol taraftaki resimden görebiliyoruz. Teachertube.com slideshare.com ‘a benzer bir sosyal paylaşım sitesidir.
Advertisements

Devam etmek için “Next” tıklayın.. Kurulum bittikten sonra “C” sürücüsünün altına “Asyakur” adında bir klasör oluşacak.(Resimdeki gibi).Bu klasörün.
Bilgilerimi sunuyorum
Windows Live Messenger’dan Skype’a Geçiş
METUnique Search ve Library Catalogue Search Tarayıcı Eklentisi Mozilla Firefox ve Google Chrome.
TeacherTube User's Guide
WINDOWS 2000 KURULUMU Kurulum Önyükleme disketleri oluşturmak için Windows 2000 çalıştırıyor olmanız gerekmez. \Bootdisk adındaki dizin Windows 2000 Kurulum.
İŞLETİM SİSTEMİ.
PHP KURULUMU PHP kurulum dosyasına çift tıklayınız.
BT301 İŞLETİM SİSTEMİ KONU: WİNDOWS 7, WİNDOWS 8
Google Talk Kurulumu-Kullanımı
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Wordpress 2. Not
OGM SİTESİNDEN GİRİLEREK E-POSTA HESAP ŞİFRESİ DEĞİŞTİRME
KURSUN HEDEFİ TEMEL BİLGİSAYAR KULLANIMINI KAVRAMAK VE BİLGİSAYARI GÜNLÜK HAYATIMIZA YERLEŞTİRMEK.
Weebly Web Sitesi Kurmak
SAMSUNG AKADEMİ Emin CELİLOĞLU IT Eğitmeni
Windows 7 kurulum için en az 512 MB ram belleğe ihtiyaç duyuyor
WİNDOWS 7 KURULUM.
Bugün Piriform tarafından geliştirilen ve şu an dünya üzerinde milyonlarca kullanıcı tarafından en çok kullanılan sistem bakım araçları arasında yer alan.
NİLGÜN DÜZEN Bilgisayarınızda kayıtlı olan dosyalarınız sizin çok değerli olabiliyor.Bazen bütün anılarınızı, bazen yılların birikimini, bazen.
Elektronik Kitap İndirme Kılavuzu
HAZIRLAYANLAR Baran EKSİK Hayrettin GÜNGÖZ Konu: Windows 7 Altında Disk Yönetimi.
Linux Kurulumu BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI BÖLÜMÜ
WordPress ile iTEC Öğretmen Bloğu
DENETİM MASASI Windows XP - 7.
"İleri >" butonuna tıklayacağız ve karşımıza sonraki adım olan "Lisans Sözleşmesi" bölümü gelecek.
YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ BÖTE CEİT HAKKINDA BİL Hazırlayan : Birol ÖZUYANIK.
Önce tasarım butonuna tıklayın
ŞAHİN KURT WİNDOWS 7 KURULUMU
WİNDOWS 7 İŞLETİM SİSTEMİ İLE İMAGE ALMA
Windows XP Konu: Denetim Masası Windows 8 Windows XP Windows 7.
VİRÜS VE TEMİZLEME Virüslerin Etkileri Antivirüs Programları
 AppLocker teknik olarak merkezi uygulama yönetim sistemi olarak tanımlanabilir. Windows 2008 R2 sürümü ile bir merkez üzerinden çeşitli grup politikaları.
DYNED PROGRAMI KURULUM ADIMLARI. ADIM: Kur butonuna tıklıyoruz.
POWERPOİNT BERİL ŞENDOĞAN.
 Format atma bilgisayarımızı virüslerden, kalan program artıklarından, yavaşlama problemlerinden, hatalardan veya sistemle alakalı oluşabilecek mavi.
ANİMASYON EKLEME SELDA GARGULİ
DENETİM MASASI.
Dyned eba şifre güncelleme işlemleri için
Hafta 9. 2 Form Hazırlamak Veritabanın da bulunan tablolara veri girilmesini kolaylaştırmak ve görünümünü güzelleştirmek için form özelliğini kullanabilirsiniz.
1)Bilgisayarım sağ tık. >Yönet diyoruz. 2)Buradan Disk Yönetimini seçiyoruz.
VLC MEDİA PLAYER.
Anıl İŞCAN. 1- Windows 7 CD' si ya da DVD' sine ihtiyacımız olacak. 2- İkinci olarak Windows 7' yi kuracağımız bilgisayarın donanımsal olarak Windows.
WİNDOWS 2003 SERVER KURULUMU ENTERPRİSE EDİTİON. WİN – SET Abidin BAŞ – Cihad KAYALI Bu bölümde hangi sürümü yükleyeceğimizi belirliyoruz.
Windows Kurulumu Resimli
Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi (ÇKYS) Rapor ve Döküm Ayarları
YOUNİS İ.M.ALJARADAT  KURULUM  DİL SEÇME  KOŞUL KABULÜ  SÜRÜCÜ ÖZELLİKLERİ  DOSYALAR  KURULUM  KULLANICI  ETKİNLEŞTİRME  AYARLAR.
-Genel sayfa düzeni. -Duyuru Ekleme -Fakülte-Myo Sayfa düzenleri eğitimi.
DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Kurulumu
Yeni Başlayan öğrencilerimiz için UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ TANITIMI
NetKafem Kullanımı Basit, Maliyeti Düşük, İşlevleri Güçlü
Adı: Burak Soyadı: ÇENDİK
NLİTE İLE SİSTEM KURULUM CD’Sİ OLUŞTURMA
Sistem gereksinimleri: İşlemci: 1 GHz veya daha hızlı olmalı RAM: 1 GB (32 bit için) veya 2 GB (64 bit için) Sabit disk alanı: 16 GB (32 bit için) veya.
Windows 7 Kurulumu.
VERİ KURTARMA.
DYNED İLE İLGİLİ SIRASIYLA HANGİ İŞLEMLER YAPACAĞIZ 1.Bilgisayarımızda İnternet Explorer yani tarayıcı penceresini açtığımızda; ilk yapacağımız şey Tüm.
1.Ashampoo Burning Studio 2.CD BurnerXP 3.Ultroıso 4.Nero.
1. WİNAP 2. GOM PLAYER 3. WİNDOWS MEDİA PLAYER 4. AIMP.
Gundemkep.com.tr. Gundemkep.com Amaç: Kep sisteminde kanal yapısının açıklanabilmesi için hazırlanmıştır. Uygulama: Web Site işlemleri Sisteme giriş işlemleri.
ANA SAYFA İPUCU GALERİ TEST TREND 5 Ağustos Paylaş 1. Öncelikle buradan Microsoft’un websitesine gidiyor ve kullanmak istediğimiz Windows’un.
MİCROSOFT WİNDOWS 8 I.WİNDOWS 8’İ NASIL YÜKLEYEBİLİRİM ?
Defraggler.
(MalwareBytes Anti-Malware)
Linux Kurulumu BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI BÖLÜMÜ
KERİM KAYA 10/C macOS, her Mac’e hayat veren işletim sistemi. Başka bilgisayarlarda mümkün olmayan şeyleri yapmanızı sağlıyor. Çünkü üzerinde çalıştığı.
Bu sunum Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 08/09/2014 tarihli /480.99/ sayılı , “Dyned Destek Hizmeti” konulu yazısına istinaden.
Tikveşli Android Tablet Kurulum
Program Kurulum Seti Hazırlamak
Sunum transkripti:

(Advanced SystemCare 8) Program Tanıtımı (Advanced SystemCare 8)

Programa giriş Bilgisayarlarımızın gereksiz dosyalardan kurtularak temizlenmesini ve böylece daha hızlı çalışma ile birlikte performans artışı sağlamamızı sağlayan Advanced SystemCare programının kurulum aşamasını detaylı anlattığım sunuma hoşgeldiniz. Slayta başından sonuna kadar izleyerek Advanced SystemCare programın kurulum aşamalarında neler yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Ayrıca bu konuda yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarınız varsa, slaytı onlarla paylaşarak onların da problemlerini çözmesini sağlayabilirsiniz.

Advanced SystemCare Nedir Ne işe Yarar ? Advanced SystemCare IObit yazılım şirketi tarafından üretilen başarılı bir sistem bakım ve optimizasyon yazılımıdır. Program , bilgisayarınızın hızını arttırma ve sorun çözümleri bakımından başarılı. Program , internet kullanımından ise tarayıcı korumasına birçok önemli özelliği ile internette yapmış olduğunuz işlemleri güvenle yapmanızı sağlıyor. Windows 7 – Windows 8 son olarakXp kullanıcıları için çok faydalı bir program.

Neden Advanced SystemCare ? Kullanımı oldukça kolaydır: Tek tıklama ile bir çok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bilgisayarınızı tamamen korur, üstelik ücretsiz: Spyware, Adware taramaları ve silmeleri sayesinde bilgisayarınızı korur. Hacker'lar, HiJacker'lar veya bilgisayarınıza zararlı yazılım yüklemeye çalışanlara karşı da sisteminizi korur. Windows'unuzu temizler: Sistem performansınızı kayıp dosyaları temizleyerek hızlandırır, istenmeyen dosyaları ortadan kaldırır, gereksiz dosyaları siler ve tüm hasarlı kayıt girişlerini siler. PC'nizi en yüksek performansta tutar: Windows'unuzu modifiye ederek sistem ve internet hızınızı arttırır.

Kurulum-1 İlk olarak advanced-systemcare-8" isimli setup dosyamıza çift tıklıyoruz.

Kurulum-2 2- Kurulum sihirbazına hoşgeldiniz mesajı karşımıza çıkıyor. "İleri >" butonuna basarak devam ediyoruz.

Kurulum-3 3- Kuruluma devam edebilmek için Lisans Koşulları'nı kabul etmemiz gerekiyor. "Kabul Et" butonuna basıyoruz www.dersimiz.com

Kurulum-4 4- Bu aşamada programın nereye yükleneceğini seçmemiz isteniyor. Setup dosyamız bilgisayarımızda programların depolandığı alanı kendisi seçiyor. "İleri >" butonuna basıyoruz.

Kurulum-5 Kurulum yapılırken ekstradan yapılmasını istediğimiz şeyleri işaretlediğimiz aşamadayız. «Masaüstü simgesi oluştur" seçeneğini işaretlersek programın kısayolunu masaüstüne yerleştirecek, "IObit'i Benim Yer İmlerime Ekle" seçeneğini işaretlersek IObit'i yer imlerinize ekleyecek. Ben ok işaretiyle gösterdiğim "Masaüstü simgesi oluştur" seçeneğini işaretledim. Sizde kendinize göre işaretlemenizi yapın. Ardından "İleri >" butonuna basarak devam ediyoruz.

Kurulum-6 6- Yükleme işlemimiz yapılıyor. Ok işaretiyle gösterdiğim alanın dolmasını bekliyoruz.

Kurulum-7 7- Yükleme işlemimiz yapıldı. "Son" butonuna basıyoruz.

Kurulum-8 Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra programı tanıtan ufak bir pencere açılıyor. "İleri >" butonuna basarak devam ediyoruz ve şu sayfaya geliyoruz.

Kurulum-9 9- Bu aşamada programın görünümünü ve dilini seçiyoruz. Benim tercihim "Klasik" görünüm sizde buradan istediğiniz görünümü seçebilirsiniz. Ardından temaların altında bulunan "Varsayılan dilinizi seçin:" kısmından eğer seçilmemişse Türkçe'yi seçiyoruz. Ama program bilgisayarınızın diline bakarak Türkçe'yi otomatik olarakta seçebiliyor. Son olarak "Çalıştır" butonuna basıyoruz. Ve programımız kullanıma hazır hale geliyor.