Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ANİMASYON EKLEME SELDA GARGULİ 13010501034.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ANİMASYON EKLEME SELDA GARGULİ 13010501034."— Sunum transkripti:

1 ANİMASYON EKLEME SELDA GARGULİ

2 Bu sunu da power pointte nasıl animasyon ekleyeceğimizi görüceğiz.

3 Anİmasyon ekleme Animasyon ekleme için önce animasyonu yerleştireceğimiz yeri seçmeliyiz.

4 Daha sonra yapıcağımız animasyonu yapmalıyız
Daha sonra yapıcağımız animasyonu yapmalıyız. Örneğin bir araba yapıcaksak arabayı önce şekillerle çizmeliyiz.

5 Sonra yaptığımız şekli seçip animasyonlar sekmesinden özel animasyonları seçip çıkan sayfadan efekt ekleye biliriz. Tıklama ile başlat Önceki ile başlat Öncekinden sonra başlat Efekt seçenekleri Zamanlama seçeneklerinden zamanını yada slaytta hareket yönünü giriş şekli gibi efektleri ayarlaya biliriz.

6 Ya da istersek işlem yapıcağımız slaytı veya şekli seçerek animasyonlar sekmesinden slaytın nasıl başlayacağını veya şeklin slayta nasıl giriş yapacağını seçebiliriz.

7 Animasyonu ekledikten sonra animasyonu seçip slayta giriş zamanını tıklayarak mı yoksa kendiliğinden mi gireceğini ayarlaya biliriz bunu da animasyonu seçip animasyonlar sekmesinden özel animasyonları seçip efekt ekledikten sonra.

8 Çıkan sayfada ki kutucuğun solundaki kutucuğa tıklıyoruz orada ki zamanlama butonuna basıp çıkan sayfa da istediğimiz gibi düzenleye biliyoruz.

9 Burdan şeklin efektini seçiyoruz
Animasyon eklemek için önce yapacağımız animasyon için bir şekil çizmeliyiz. Daha sonra şeklimizi seçip animasyonlar sekmesine tıklayıp önce şeklin slayta giriş şeklini ayarlıyoruz Daha sonra aynı sekmaden özel animasyonları seçip burdan çıkan sayfadan efekt ekleye tıklıyoruz. Burdan şeklin efektini seçiyoruz Daha sonra slaytın zamanlamasını ve geriye kalan ayarları buradan yapıyoruz

10 BENİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER   


"ANİMASYON EKLEME SELDA GARGULİ 13010501034." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları