Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YOUNİS İ.M.ALJARADAT 3221120062  KURULUM  DİL SEÇME  KOŞUL KABULÜ  SÜRÜCÜ ÖZELLİKLERİ  DOSYALAR  KURULUM  KULLANICI  ETKİNLEŞTİRME  AYARLAR.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YOUNİS İ.M.ALJARADAT 3221120062  KURULUM  DİL SEÇME  KOŞUL KABULÜ  SÜRÜCÜ ÖZELLİKLERİ  DOSYALAR  KURULUM  KULLANICI  ETKİNLEŞTİRME  AYARLAR."— Sunum transkripti:

1

2 YOUNİS İ.M.ALJARADAT 3221120062

3  KURULUM  DİL SEÇME  KOŞUL KABULÜ  SÜRÜCÜ ÖZELLİKLERİ  DOSYALAR  KURULUM  KULLANICI  ETKİNLEŞTİRME  AYARLAR  AĞ PAYLAŞIMI  MASAÜSTÜ

4 Windows 7 Kurulum CD/DVD’ si yerleştirip DVD-Room boot ettiğinizde resimde görüldüğü gibi “Cd’ den veya DVD’ den önyükleme için bir tuşa basın…” yazısını gördüğünüzde Enter tuşuna basın.. Windows Kur Dosyalarını Yüklüyor..

5 Dil ve Klavyenizin türünü seçiniz “İleri” butonu tıklayın.. başlatmak için “Şimdi yükle” butonunu tıklayın

6 Lisans koşullarını kabul ediyorum” kutusunu onayladıktan sonra ileri tıklayarak bir sonraki adıma geçiyoruz..

7 Diğer işletim sistemlerini kullanıp bu işletim sistemlerini güncellemek istiyorsanız “Yükseltme” seçiyorsunuz. Farklı bir sürücüye ikinci işletim sistemi olarak kurmak istiyorsanız Özel (Gelişmiş) seçmeniz gerekiyor.. Sürücü Özellikleri tıkladığınızda resimde görüldüğü gibi Sil, Biçimlendir, Yeni kısımlar açılıyor bu açılan kısımlar ile diskinizi bölümlendirebilir yada var olan bölümleri silip biçimlerdirebilirsiniz.. bu işlemlerden sonra kurulması istediğiniz disk bölümünü seçerek ”ileri”

8 gerekli dosyaları kopyalayıp gerekli kurulumu yapıyor Kurulum Bittiğinde Bilgisayarınız Yeniden Başlayacak

9

10 Kurulum işlemi bitti sizden bir kullanıcı oluşturmanız isteniyor. Oluşturulan kullanıcıya şifre belirlemenizi isteniyor..

11 Elinizde Windows 7 için etkinleştirme numaraları varsa girebilirsiniz. nın ilk açılışta güncelleştirilmesini isteyip istemediğini soruyor burada Önerilen ayarları seçebilirsiniz.

12 Saat ve tarih ayarlarını seçin. Kendinize bir ağ türü belirleyin. Seçerken Açıklamaları okuyunuz.

13 Seçtiğiniz ağ türüne göre Resim, Video, Müzik gibi klasörlerin diğer bilgisayarlar paylaşıp paylaşmayacağını belirliyorsunuz ve ağ parolasını veriyor bunu bir yere not alınız..

14 işlemi bitmiştir

15

16


"YOUNİS İ.M.ALJARADAT 3221120062  KURULUM  DİL SEÇME  KOŞUL KABULÜ  SÜRÜCÜ ÖZELLİKLERİ  DOSYALAR  KURULUM  KULLANICI  ETKİNLEŞTİRME  AYARLAR." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları