ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 21.08.2017.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ
Advertisements

2011 MİLANO ULUSLAR ARASI MOBİLYA FUAR RAPORU 2011 Salone Internazionale del Mobile.
Meriç Belediyeler Birliği
Mahmut Kiper TTGV Başuzman 5 Nisan 2011 CerModern-Ankara.
Bursa Tütün Kontrol Çalışmaları
Avrupa Birliği’ne Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu
Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi EĞİTİM İHTİYAÇ ANALİZİ SEMİNERİ.
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ
UZUNKÖPRÜ - HASKOVA TARIMSAL SANAYİ GELİŞTİRME PROJESİ DOÇ. DR. SEFER GÜMÜŞ PROJE BAŞ KOORDİNATÖRÜ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRÜ.
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
OKUL GELİŞİM YÖNETİM EKİBİ (OGYE).
BÖLGESEL KALKINMANIN ÜÇ TEMEL SÜTUNU Three Pillars of Regional Development.
Elektrik Elektronik Teknoloji Platformu Oluşturma Çalıştayı Sinan Tandoğan TÜBİTAK-TEYDEB 23 Şubat 2007, TÜSSİDE.
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINCA KUTLU DOĞUM HAFTASI YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Kutlu Doğum Haftası açılış programı, Devlet.
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
European Commission Enterprise and Industry GAP Bölgesi KOBİ Destek Ağı (GAPSUN)
KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU \ Eğitim Tekrarları OCAK-2009 Kartal Kaymakamlığı Afet Yönetim Merkezinde.
1 KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ EYLEM PLANI (Yapılan Çalışmalar, Mevcut Durum ve Planlanan Çalışmalar) Ender ÇOLAK Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Yardımcısı.
ODTÜ TEKNOKENT Gerçekleştirilen Etkinliklerimizden Örnekler.
ULUSAL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİLGİ AĞI TOPLANTISI
OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİ (OGYE) TOPLANTISI
BEÜ-Çaycuma Kampusu Zonguldak
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
Comenius Hazırlık Ziyaretleri ve İrtibat Seminerleri Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Hayatboyu Öğrenme Programı (LLP)
Hacettepe Üniversitesi ve Diplomatic Academy of Vietnam (DAV) işbirliği ile düzenlenen Understanding Turkey: Past and Present başlıklı konferanstan görüntü.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TAHKİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
SİLİFKE GAZİ ANADOLU LİSESİ
DARICA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI. Hannover Messe Sanayi ve Endüstri Fuarı dünyanın en dinamik ve kapsamlı fuarlarından biridir.
ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 AĞUSTOS 2015 – 28 EYLÜL 2015 FAALİYET RAPORU.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler Operasyonel Hizmetler Maddi Destekler.
12/03/ / 09 / 2009 HEDEF: HEDEF: Atık Elektrik ve Elektronik Ekipmanlar (AEEE) konusunda AB ile uyum standartlarını sağlamak AMAÇ: AMAÇ: Bu.
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlık Bürosu Müdürlüğü’nün başlıca görevleri arasında; Yönetim Kurulu ve Meclis toplantılarının gündemlerini.
ARAŞTIRMA, GİRİŞİMCİLİK VE MESLEKLERİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ EKİM – KASIM – ARALIK 2015 DÖNEMI FAALIYETLERI.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı.
Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN UYGULAMAYA YÖNELİK İLERLEMELERİ Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN.
MESLEKİ EĞİTiM VE YÖNLENDİRME TOPLANTISI T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KIRŞEHİR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ.
2015 Yılı Yöresel Değerler Mali Destek Programı Başvuru Sahibinin Adı KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI TOBB KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ İŞBİRLİĞİYLE.
1 T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI ESNAF VE SANATKÂRLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 14 Ocak 2016.
1 Altunkaya ÇAVUŞ Amasya MÜLGA TEBLİĞ İLE REVİZE TEBLİĞ ARASINDAKİ ÖNEMLİ FARKLAR 2.
1 Osman Özdemir MÜLGA TEBLİĞ İLE REVİZE TEBLİĞ ARASINDAKİ ÖNEMLİ FARKLAR 2.
ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU 48.BÖLGE OSMAN İ YE ECZACI ODASI.
PROGRAM GENEL TANITIMI PROGRAMI. T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI TÜRK ULUSAL AJANSI AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı HAYATBOYUÖĞRENME.
TÜRK ODA GELİŞTİRME PROJESİ (TOGP)-2 PROJE SONUNDA UZUN DÖNEM ETKİLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ 07/02/2008 – TOBB - ANKARA.
MAYIS 2016 FAAL İ YET RAPORU 48.BÖLGE OSMAN İ YE ECZACI ODASI 1.
Een.ec.europa.eu Azimli KOBİ’lere Uluslararası büyüme ve inovasyon konularında yardımcı oluyoruz.
DOĞU ANADOLU TARIMSAL ÜRETİCİLER VE BESİCİLER BİRLİĞİ DERNEĞİ.
KONYA 8 Eylül 2016 SONUÇ RAPORU. TİMAKADEMİ 2023 HEDEF PAZARLAR Seminer dizisinin üçüncüsü 8 Eylül 2016 tarihinde Konya’da gerçekleşmiştir. Seminerin.
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
Çankaya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı
2016 Kayseri Ticaret Odası.
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ DERNEĞİ III.OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU
MALATYA TABİP ODASI DÖNEMİ FAALİYET RAPORU
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
GIDA GÜVENLİĞİ PROJESİ KOBİ EĞİTİM SEMİNERİ
KÜSİ Eylül 2016-Mart 2017 Dönemİ faalİyet brİfİngİ
KONUMU K ADANA AOSB TBMYO
VİZYON BELGESİ RAPORU OCAK 2018
Prof.Dr.Yılmaz Çapan FATUM Müdürü
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
UZMAN VE DENEYİMLİ EĞİTİM KADROSU
AZERBAYCAN İŞ GEZİSİ Çerkezköy, Tekirdağ – 2019.
Sunum transkripti:

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 21.08.2017

2017 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 31 Temmuz - 18 Ağustos 2017 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler Odamız, Adana İş Kadınları Derneği ve Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği işbirliğinde “İran – Tebriz İle Ticaret ve İkili İşbirliği Olanakları” konusunda seminer düzenlendi. Seminerde, İran – Tebriz ile iş yapma fırsatları, yatırım imkanları ve ihracat desteklerinin anlatıldı. 01.08.2017

2017 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu Yaklaşık 70 ülkede faaliyet gösteren ve veri tabanında 5 milyon üzerinde firma bulunduran Kompass E-Ticaret Portalı yetkilileri ile tanıtım toplantısı yapıldı. Portala, üyelerimizin hizmetine sunulmak üzere abone olunmasına karar verildi. 03.08.2017

STRATEJİK FAALİYETLER

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Ar-Ge ve Tasarım Merkezi destekleri hakkında üyelerimizi bilgilendirmek amacıyla Odamız tarafından, Emre Makina, Bomak Makina ve Meltem Kimya yerinde ziyaret edildi.   Firmaların şirket yetkilileri ve Ar-Ge Sorumluları ile gerçekleştirilen toplantılarda destek detayları hakkında teknik bilgiler verildi. Görüşmeler neticesinde, Emre Makina ve Bomak Makina firma yönetimi Tasarım Merkezi kurulması kararı aldı. 15.08.2017

2017 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu Adana Valimiz Mahmut Demirtaş’ın öncülüğünde, Adana Sanayi Odası Başkanımız Sn. Zeki Kıvanç ve Meclis Başkanımız Sn. İsrafil Uçurum’un da yer aldığı Adana Heyeti ile birlikte AB Bakanımız ve Başmüzakereci Sayın Ömer Çelik’e ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu’na makamlarında nezaket ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaret kapsamında, Adana’nın gelişimi ve kalkınmasına yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Aynı akşam iki Bakanımızın katılımıyla gerçekleştirilen akşam yemeği sırasında Sn. Zeki Kıvanç tarafından Adana’nın başlıca sorunları ve çözüm önerilerine yönelik sunum yapıldı. 02.08.2017 Adana Heyeti Adana Milletvekillerimiz Fatma Güldemet Sarı, Mehmet Şükrü Erdinç, Necdet Ünüvar, Tamer Dağlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. DrMehmet Tümay, İlçe Belediye Başkanları Zeydan Karalar, Soner Çetin, Mahmut Çelikcan, Bilal Uludağ, Ahmet Sel, Türkeş Filik, Ali Alper Boydak, Mustafa Akgedik, Sadettin Arslan, Musa Öztürk, Gazi Adamhasan, Mustafa Şahin Gökçe, Boğaçhan Ünal, Remzi Ergü, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, ATO Başkanı Atila Menevşe, ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, Meclis Başkanı İsrafil Uçurum ve ATB Başkanı Şahin Bilgiç, AOSB Başkanı Bekir Sütcü ile çeşitli kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri

Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tarafından Katılım Sağlanan Toplantılar Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından Adana Valisi Sayın Mahmut Demirtaş başkanlığında düzenlenen Güney Adana Kalkınma Projesi Toplantısına katılım sağlandı. 31.07.2017 Katılımcı - Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Zeki Kıvanç ile Genel Sekreter Sn. Bora Kocaman katıldı.  

Genel Sekreterlikçe Katılım Sağlanan Toplantılar 2017 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu Genel Sekreterlikçe Katılım Sağlanan Toplantılar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mesleki ve Teknik Eğitimi Çalıştayına katılım sağlandı. 31.07.2017 Katılımcı : Genel Sekreter Sn.Bora Kocaman ve Ticari Hizmetler Şefi Bedia Mülayim KOSGEB tarafından Ankara’da düzenlenen Intern Staj Proje Başvurusu Değerlendirme Toplantısına katılım sağlandı. 09.08.2017 Katılımcı : Genel Sekreter Sn.Bora Kocaman ve Araştırma ve Ekonomik İlişkiler Personeli Gülhan Özdemir Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen Avrupa Birliği Projeleri Bilgilendirme Toplantısına katılım sağlandı. 10.08.2017 Katılımcı : Araştırma ve Ekonomik İlişkiler Personeli Gülhan Özdemir ve Mobilya Ur-Ge Uzmanı Tolga Temizyürek

ODAMIZA YAPILAN ZİYARETLER 2017 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu ODAMIZA YAPILAN ZİYARETLER   Tarih Ziyaret Eden Kişi/Kurum Adı Ziyaret Edilen Ziyaretin Konusu 08.08.2017 Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Koordinatör Suat Eroğlu Genel Sekreterlik EBRD Destekleri 09.08.2017 Adana Genç İşadamları Derneği Başkanı Gülümsün Adalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkanlık Nezaket 14.08.2017 Türk Telekom Bölge Müdürü Yılmaz Tohumoğlu

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 21.08.2017