Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 AĞUSTOS 2015 – 28 EYLÜL 2015 FAALİYET RAPORU.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 AĞUSTOS 2015 – 28 EYLÜL 2015 FAALİYET RAPORU."— Sunum transkripti:

1 ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 AĞUSTOS 2015 – 28 EYLÜL 2015 FAALİYET RAPORU

2 27 AĞUSTOS 2015 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 51 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 16 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 51 ADET FİRMANIN; 6 ADETİ FABRİKA NİTELİĞİNDE OLUP, 1 ADETİ İNŞAAT VE İNŞAATIN PARÇALARI İÇİN METAL ÇATI YA DA İSKELETLERİN İMALATI, 1 ADETİ ÖRGÜ VE TIĞ İŞİ KUMAŞLARIN İMALATI, 1 ADET ÇİFTLİK HAYVANLARI İÇİN HAZIR YEM İMALATI, 1 ADETİ KUMAŞ VE TEKSTİL ÜRÜNLERİNİ AĞARTMA VE BOYAMA HİZMETLERİ, 1 ADETİ DIŞ GİYİM EŞYASI İMALATI, 1 ADETİ YİVSİZ BAĞLANTI MALZEMELERİ İMALATI İLE İŞTİGAL EDEN FİRMALARDIR. KAYDINI KAPATAN FİRMALARIN ARASINDA FABRİKA BULUNMAMAKTADIR. TOPLAM ÜYE SAYISI :6.426 FABRİKA SAYISI : 794

3 ÇORLU TSO´DA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB, Çalışma ve İş Kurumu Çorlu Hizmet Merkezi işbirliğiyle; 27 Nisan - 8 Mayıs ve 25 Mayıs - 4 Haziran 2015 tarihleri arasında düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" tamamlanmıştır. Eğitim sonucunda sertifika almaya hak kazanan katılımcılar için KOSGEB Tekirdağ Müdürü Sayın Tolga Erkan ve Çalışma ve İş Kurumu Çorlu Hizmet Merkezi Müdürü Sayın Ahmet Durmuş'un katılımlarıyla 2 Eylül 2015 Çarşamba günü Odamız Meclis Salonu'nda sertifika töreni gerçekleştirildi. Sertifika töreninde; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı; İsmail Köroğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy ve Fatih Keskin hazır bulundular.

4

5 ÇORLU TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ENİS SÜLÜN, B20 TÜRKİYE KONFERANSI´NA KATILDI B20 Türkiye Konferansı, B20 Türkiye ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve küresel ekonominin önde gelen aktörlerinin katılımıyla 3 Eylül 2015 Perşembe günü açıldı. Hisarcıklıoğlu B20 Türkiye olarak çok çalıştıklarını ve G20 Liderlerine sunulmak üzere 19 maddelik talepler listesini oluşturduklarını anlattı. Talepler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletildi. Gerçekleşen toplantıya Odamız Yönetim Kurulu Başkanı ve Milletlerarası Ticaret Odası Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Enis Sülün'de katılımda bulundu.

6

7 ÇORLU TSO´DA İŞ BENDEN, ÖĞRENCİ SENDEN, DESTEK İŞKUR’DAN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO), TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, Türkiye İş Kurumu Çorlu Hizmet Birimi, Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen İş Benden, Öğrenci Senden, Destek İŞKUR’dan projesi kapsamında 16 Eylül 2015 Çarşamba günü Çorlu TSO'da bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ün iştirak ettiği toplantıya, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Akçay ve Tekirdağ İŞKUR İl Müdürü Yüksel Uçar'da katılımda bulundu.

8

9 ÇORLU TSO YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL KÖROĞLU, TRAKYA YATIRIM ORTAMI TANITIM TOPLANTISINA KATILDI Trakya Kalkınma Ajansı ve İstanbul Sanayi Odası (İSO) işbirliğinde 18 Eylül 2015 Cuma günü İSO Odakule Meclis Toplantı Salonu'nda potansiyel yatırımcılara Trakya Yatırım Ortamı Tanıtım Toplantısı gerçekleşti. Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu'nun iştirak ettiği toplantıya; Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ile Trakya'da ki oda ve borsaların temsilcileri katılımda bulundu. Toplantıda; Trakya'da ki yatırım fırsatları, yatırıma devlet destekleri ve yatırımı olan firmaların tecrübeleri paylaşıldı.

10

11 ÇORLU TSO TERÖRE HAYIR KARDEŞLİĞE EVET YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin de (TOBB) aralarında olduğu 250 sivil toplum kuruluşunun destek verdiği Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet Buluşması çok geniş bir katılımla gerçekleştirildi. 17 Eylül 2015 Perşembe günü Ankara Sıhhiye Miting Alanında Gerçekleşen törene Odamız heyeti katılımda bulundu.

12

13 ÇORLU TSO YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI ENGİN ADIGÜZELOĞLU, NKUTEK OLAĞAN GENEL KURULU´NA KATILDI Namık Kemal Üniverstiesi (NKÜ) Teknoloji Geliştirme Bölgesi A.Ş. 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, NKÜ Rektörlük Toplantı Salonu’nda yapıldı. Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu'nun iştirak ettiği toplantıya NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, NKÜTEK Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Adına Müveddet Işık, Tekirdağ Sanayi ve Ticaret Odası Adına Galip Öge, NKÜTEK YMM Ahmet Acartürk ve NKÜTEK SAM’i Engin Gül katıldı.

14

15 HALKBANKASI YENİ ÇORLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ´NDEN ENİS SÜLÜN´E ZİYARET Halkbankası Yeni Çorlu Şube Müdürü Telli Öztürk ve Kobi Müşteri Temsilcisi Sevim Atik Uğur, 15 Eylül 2015 Salı günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ü ziyaret ettiler.

16

17 KOSOVA PRİZREN BELEDİYE MECLİS BAŞKAN YARDIMCISI´NDAN ENİS SÜLÜN´E ZİYARET Kosova Prizren Belediye Meclis Başkan Yardımcısı Levent Buş, Boşnak İş adamları Derneği Başkanı Berhil Şasivari, Çorlu Müzik Derneği Başkanı Hasan Kaya ve İş adamı Fikret Türkmen'den oluşan heyet, 1 Eylül 2015 Salı günü, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ü ziyaret etti.

18

19 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ VE İHTİSAS KOMİSYONLARI KARARLARI YÖNETİM KURULUMUZ TARAFINDAN GÖRÜŞÜLEREK; KARARLARA İSTİNADEN GEREKLİ YAZIŞMALAR VE İŞLEMLER YAPILMAKTADIR. Odamız 14. Meslek Komitesi’nin 07.09.2015 tarih ve 28 sayılı toplantı kararına istinaden; >- 2015 yılı Ekim ayının 3. haftası içerisinde sunumunu Diyetisyen Ayşe Sena KİRAZ’ın gerçekleştireceği, “Okul Çağı Çocuklarında Sağlıklı Beslenme” konulu seminerin düzenlenmesi hususunda gerekli çalışmalar ve yazışmalar yapılmaktadır. Odamız 13. Meslek Komitesi’nin 02.09.2015 tarih ve 28 sayılı toplantı kararına istinaden; >- 13. Meslek Grubunda faaliyet gösteren üyelerimiz Odamız çalışmaları hakkında bilgilendirilmek üzere Komite tarafından ziyaret edilecektir.

20 Saygılarımızla bilgilerinize sunarız. 28.09.2015 YÖNETİM KURULU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI


"ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 AĞUSTOS 2015 – 28 EYLÜL 2015 FAALİYET RAPORU." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları