Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ULUSAL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİLGİ AĞI TOPLANTISI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ULUSAL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİLGİ AĞI TOPLANTISI"— Sunum transkripti:

1 ULUSAL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİLGİ AĞI TOPLANTISI

2 18 Temmuz 2006 tarihinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Avrupa İş Sağlığı ve Güvenliği Ajansı arasında “Avrupa İş Sağlığı ve Güvenliği Ajansı’na Türkiye ve Hırvatistan’ın İlerideki Katılımlarına İlişkin Önlemler” adı altında bir katılım protokolü imzalanmış bulunmaktadır.

3 Protokolün Amacı Çalışma planı ve bir çalışma takvimi üzerinde mutabakata varmak Ortak bir anlayış oluşturmak Hırvatistan ve Türkiye’yi, Ajans’ın ağına tam üye olarak katılım için yürüttükleri hazırlıklarda desteklemektir.

4 Protokol Kapsamındaki Faaliyetler
Türk Odak Noktası’nın kurulması Ulusal bilgilendirme ağının geliştirmesi Ajans’ın Türkiye internet sitesinin devamlılığının sağlanması

5 2006 ve 2007 Avrupa Haftalarının düzenlenmesi
Ajans’ın Bilbao’ da gerçekleştirilecek bilgilendirme projeleri ve uzman grup toplantılarına katılım

6 Ajans tarafından, projede çalışmak üzere proje asistanı olarak Yasemin Ceylan
İnternet sitesi sorumlusu-web master olarak Emre Ertekin Çevirmen olarak Arzu Burcu Tuner Dedeoğlu seçilmişlerdir.

7 Proje Kapsamında Bugüne Kadar Yapılanlar
12 Aralık 2006 tarihinde ‘Genç Çalışanlar’ konulu Avrupa Haftası Sempozyumu gerçekleştirilmiştir. Sempozyum için poster, broşür, bültenlerin çevirisi yapılmış ve basılmış, bunun yanı sıra katılımcılara promosyon materyalleri dağıtılmıştır.

8 2007 yılı içinde çevirisi yapılması planlanan dokümanlar belirlenmiştir. Öncelikle yapılması gereken çeviriler KOBİ’ler ve risk değerlendirmesi konuları olarak belirlenmiştir.

9 OSHA web sitesinin yürütümü ve güncellenmesi devam etmektedir.
‘Kas-İskelet Sistemi Rahatsızlıkları’ konulu 2007 yılı Avrupa Haftası Sempozyumu’nun İstanbul’da gerçekleştirilmesi planlanmış ve çeviri hazırlıklarına başlanmıştır. 21 Mart 2007 tarihinde Bilbao’da Odak Noktası Toplantısı ve Ajans’a yeni katılan aday ve üye ülkeler için bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilmiştir.

10 Ajans’ın KOBI lere yönelik bir projesi olan ‘HWI-Sağlıklı İşyerleri İnsiyatifi’ seminerinin Türkiye’de de düzenlenmesi kararlaştırılmış ve hazırlıklarına başlanmıştır. 22 Mart 2007 tarihinde Bilbao’da, Türkiye’nin de temsil edildiği Avrupa Haftası ‘Genç Çalışanlar’ Kapanış Etkinliği düzenlenmiştir.

11 17 Nisan 2007 Salı günü saat 14:00’da Bakanlığımız TKY toplantı salonunda OSHA Türkiye ağ üyeleri için bir bilgilendirme toplantısı yapılmıştır-maktadır.

12 Yasemin Binazer CEYLAN
İletişim Bilgisi Yasemin Binazer CEYLAN Proje Asistanı Her türlü konuda görüş ve fikirleriniz için…


"ULUSAL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİLGİ AĞI TOPLANTISI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları