Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI. Hannover Messe Sanayi ve Endüstri Fuarı dünyanın en dinamik ve kapsamlı fuarlarından biridir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI. Hannover Messe Sanayi ve Endüstri Fuarı dünyanın en dinamik ve kapsamlı fuarlarından biridir."— Sunum transkripti:

1 ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI

2 Hannover Messe Sanayi ve Endüstri Fuarı dünyanın en dinamik ve kapsamlı fuarlarından biridir.

3 Hannover Messe 2015 Fuarı’nda, üyelerimiz modern teknolojinin ulaştığı son noktayı görme şansı yakalarken, sanayide kaydedilen gelişmelere de tanık oldu.

4 ÇTSO heyeti fuar boyunca birçok standı gezerek ürünler hakkında detaylı bilgi aldı.

5 Bu yıl Türkiye’den 225 firmanın katıldığı fuarda 67 ülkeden 6 bin 290 firma yer aldı.

6 Fuarda Gebze Ticaret Odası, Eskişehir Ticaret ve Sanayi Odası ve İstanbul Ticaret Oda’sının da standları yer aldı. İTO standı ziyaret edilerek İTO KOBİ Ar-Ge Şube Şefi Mert ÖZCÖMERT’ten Fuar hakkında detaylı bilgi alındı.

7 Fuarda Türk Ticaret Ataşesi Kudret CEREN ile Almanya ve Türkiye’deki sanayinin durumu görüşüldü.

8

9 Fuar alanında Türkiye Makine Tanıtım Grubu tarafından düzenlenen, Türk ve Alman iş adamlarının bir araya geldiği “Türkiye Akşamı” programına katıldık.

10 Hannover şehrinde Bulunan ilk Volkswagen Fabrikası ziyaret edildi. Önce fabrikanın konferans salonunda fabrika tanıtımı yapıldı. Tanıtımdan sonra üretim bölümü gezilerek üretim aşamaları görüldü.

11

12


"ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI. Hannover Messe Sanayi ve Endüstri Fuarı dünyanın en dinamik ve kapsamlı fuarlarından biridir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları