Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Operasyonel Planlama Stratejik Yönetim Dairesi.
Advertisements

T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRSAL KALKINMA BELGELERİ Avrupa Birliği Yapısal Uyum Yönetim Otoritesi Daire Başkanlığı.
KOBİLER BÜYÜR TÜRKİYE BÜYÜR! KOSGEB KONYA MÜDÜRLÜĞÜ.
Bologna Sürecinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Deneyimi Doç. Dr. Sema ERGÖNÜL MGSÜ BEK üyesi MSGSÜ ADEK Koordinatörü 28 Mayıs 2010.
Özel Hastane Web Sitelerinin Sağlık Turizmi Kapsamında Analizi
ULUSLARARASI KULUÇKA MERKEZİ VE HIZLANDIRICI DESTEK PROGRAMI 2016 / ANKARA.
Nedir? Uygunluk, hedeflere ulaşma etkililiği, verimlilik, etki ve sürdürülebilirlik tespiti ve analizi Nasıl Yapılır? Detaylı sistematik analizlerle Kimler.
Türkiye’de Çevre Yönetimi ve Belediyeler Pınar Akpınar Proje Yöneticisi UCLG-MEWA Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısı Çevre Komitesi Toplantısı Sürdürülebilir.
“Türkiye’nin AB’ye Üyelik Süreci” Sivil Toplumla Diyalog Toplantısı Erzurum IPA Kapsamında STK’lara Sağlanan Destekler 17 Mayıs 2016.
ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI Su Yönetimi Genel Müdürlüğü AB Taşkın Direktifi Kapsamında Yürütülen Çalışmalar Işıl SAKIN Taşkın ve Kuraklık Yönetimi Daire.
ADIYAMAN FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU SUNAY AKIN OYUNCAK KÜTÜPHANESİ.
Avrupa Birliği Yaşamboyu Öğrenme Proğramı Grundtvig Learning Partnership Project.
UNI-SET Toplantı Notları
ATP MESLEK ALANLARINA GEÇİŞ KOŞULLARI
KIRSAL KALKINMA EYLEM PLANI ( )
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
Kamu Personel Yönetimine İlişkin Sorunlar. Kamu kurumlarının sahip olduğu insan kaynağı ve bu insan kaynağının nicelik ve niteliği özelde kurumsal kapasitenin.
Veri Toplama ve Değerlendirme Sistemi Tanıtım Toplantısı.
Grundtvig Öğrenme Ortaklığı “A Step Towards Elderly People (STEP)” “Yaşlılara Doğru Bir Adım Projesi” Dr. Halis YEŞİL Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü.
T.C MANİSA VALİLİĞİ Potenza - Italy (31 Ekim Kasım2011)
FAALİYET RAPORLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ANKARA 2007.
İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü ERASMUS+ Gençlik KA3. Yapılandırılmış Diyalog.
ERASMUS+ GENÇL İ K KA2 İ L SOSYAL ETÜT VE PROJE MÜDÜRLÜ Ğ Ü.
ERASMUS+ SPOR DESTEKLERİ. SEMİNERİNE HOŞGELDİNİZ.
Çölleşme İle Mücadele Ulusal Eylem Programının(ÇMUEP) Yenilenmesi ÇEM ÇMUEP Hazırlama Ekibi Çölleşmeyle Mücadele Ulusal Koordinasyon Birimi Toplantısı,
T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE DESTEK PROGRAMLARI İL MÜDÜRLÜKLERİ EĞİTİM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI.
Araştırma ve Strateji BBY256 Bilgi Mimarisi.
2 SANAYİ ALANININ ŞEHİR MERKEZİNE GÖRE KONUMU 3 Kastamonu Belediye Başkanlığı olarak şehirdeki her iki eski sanayi sitesinin şehir yerleşik alanı içerisinde.
HAZIRLAYANLAR SEDA NUR GÖK KEMAL ŞAHİN. AÇILIMI Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Türkiye’de bilim ve teknolojiyi teşvik etme Yönlendirme.
Yrd. Doç. Dr. Hikmet MARAŞLI Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Proje Yürütücüsü Türkiye.
Avrupa Birliği (AB) Katılım Müzakereleri
Prof. Dr. Feral OGAN-BEKİROĞLU Yrd. Doç. Dr. Kürşad DURU
İHRACAT DESTEK PROGRAMLARI
KOSGEB BATUHAN ŞEN
YETERSİZLİĞİ OLAN BİREYLERE İLİŞKİN ULUSLARARASI YASAL DÜZENLEMELER
Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi
PROJE TABANLI ÖĞRENME ATÖLYESİ
ULUSLARARASI KULUÇKA MERKEZİ ve HIZLANDIRICI DESTEK PROGRAMI
Farabi Değişim Programı Oryantasyon Toplantısı
YATIRIMLARDA DEVLET YARDIMLARI
İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planı Toplantısı
Erasmus+ KA1 Projesi: Gelişim İçin Hareketlilik
STRATEJİK PLAN ( ) HAZIRLAMA TOPLANTISI
BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI
ÇOCUK KORUMA HİZMETLERİNDE KOORDİNASYON STRATEJİ BELGESİ
Modeller SDLC.
KÜTÜPHAN-E TÜRKİYE PROJESİ
Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA II)
İZMİR ÜNİVERSİTELERİ PLATFORMU DÖNEMİ ÇALIŞMALARI
MBT-303 özel öğretim yöntemleri-ı
PROJE YÖNETİM OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
DİCLE ÜNİVERSİTESİ KALİTE YOLCULUĞU
Üniversitelerarası Girişimcilik ve Yenilikçilik Endeksi
ORTAK ARAŞTIRMA MERKEZİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi
VE HIZLANDIRICI DESTEK PROGRAMI
KÜRESEL GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON YÖNETİMİ
Rastgele Nesneler Dersi
Adana Üniversite-Sanayi Ortak Araştırma Merkezi Genel Kurulu
Filiz KUŞKAYA MUMCU Tülin HAŞLAMAN Yasemin KOÇAK USLUEL
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
TC ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
SERBEST BÖLGELER, YURTDIŞI YATIRIM VE HİZMETLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
GÖRÜŞME İLKE VE TEKNİKLERİ Sağlık Bilimleri Fakültesi
PROJE YÖNETİM OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ.
GEÇİŞ GEÇİŞ SÜRECİ Özel Gereksinimli ve / veya Engeli
Sunum transkripti:

Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü AR-GE MERKEZLERİ İYİ UYGULAMA ÖRNEKLERİ ZİRVESİ-2017 Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü

Ar-Ge merkezlerinde başarılı uygulamaların yaygınlaştırılması T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü AR-GE MERKEZLERİ İYİ UYGULAMA ÖRNEKLERİ ZİRVESİ-2017 Temel Amaç Ar-Ge merkezlerinde başarılı uygulamaların yaygınlaştırılması Yöntem Ar-Ge merkezlerinde gerçekleştirilen başarılı yönetimsel uygulamaların tüm Ar-Ge merkezleriyle paylaşılması Seçilen iyi uygulama örneklerinin kitaplaştırılarak kamuoyu ile paylaşılması

Toplantının Amaç ve Hedefleri T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü AR-GE MERKEZLERİ İYİ UYGULAMA ÖRNEKLERİ ZİRVESİ-2017 Toplantının Amaç ve Hedefleri Ar-Ge Merkezlerinin Kurumsal Kapasitelerinin Artırılması Ar-Ge Merkezlerinin Yönetimsel Yetkinliklerinin Geliştirilmesi Gelecekte Ortaya Çıkabilecek Uygulama Fırsatlarının Değerlendirilmesi Ar-Ge Merkezleri Arasındaki Etkileşimin Artırılması İyi Uygulamaların Tüm Ar-Ge Merkezlerine Yaygınlaştırılması

T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü AR-GE MERKEZLERİ İYİ UYGULAMA ÖRNEKLERİ ZİRVESİ-2017 Başvuru Formlarının Sisteme Yüklenmesi 1 Başvuruların Juri Üyelerince Ön Değerlendirmesinin Yapılması 2 Ön Değerlendirme Sonuçlarının İlanı 3 Ön Değerlendirme Süreci 17.10.2016 – 25.11.2016 tarihleri arası 28.11.2016 – 14.12.2016 tarihleri arası 15.12.2016 1 2 3 Son Değerlendirme Süreci Son Değerlendirme Metinlerinin Sisteme Yüklenmesi Juri Üyelerince Son Değerlendirmelerin Yapılması Son Değerlendirme Sonuçlarının İlanı 16.12.2016-30.12.2016 tarihleri arası 2.1.2017-6.1.2017 tarihleri arası 11.1.2017 İyi Uygulama Örnekleri Kitabının Hazırlanması 1 İyi Uygulama Örnekleri Kitabının Uygulama Sahibi Ar-Ge Merkezlerince İncelenmesi 2 Öncelikle bir mevcut durum analizi gerçekleştirilmiştir. İkinci aşamada paydaş grupların katılımıyla güçlü, zayıf yanlar ile fırsat ve tehditlerin belirlendiği bir GZFT durum analizi çalışması yapılmıştır. Bu çerçevede vizyon ve genel amaçlar belirlenmiş, sorun alanları, hedefler tespit edilmiş ve nihayet hedefleri hayata geçirecek eylemler yazılmıştır. Kitap Süreci 16.1.2017-3.2.2017 tarihleri arası 6.2.2017-13.2.2017 tarihleri arası

Uygulama Kategorileri T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü AR-GE MERKEZLERİ İYİ UYGULAMA ÖRNEKLERİ ZİRVESİ-2017 Uygulama Kategorileri Proje Yönetimi Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Ar-Ge Yönetimi Girişimcilik Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları

Ulaşım ve Konaklama Toplantı Tarihi Toplantı Yeri 16-17 Mayıs 2017 T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü AR-GE MERKEZLERİ İYİ UYGULAMA ÖRNEKLERİ ZİRVESİ-2017 Toplantı Tarihi 16-17 Mayıs 2017 Toplantı Yeri Kahramanmaraş* Ulaşım ve Konaklama Konaklama ve ulaşım giderleri katılımcılar tarafından, transfer hizmetleri Bakanlıkça karşılanacaktır. * Toplantı yeri daha sonra bildirilecektir.