Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PROJE YÖNETİM OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PROJE YÖNETİM OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ."— Sunum transkripti:

1 PROJE YÖNETİM OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ

2 Amaç Proje Yönetim Ofisi Koordinatörlüğü; Siirt Üniversitesi’nin ulusal ve uluslararası fonlarca desteklenen programlardaki proje başvuru sayısı ve niteliğinin artmasına destek vermektir. Kamu – üniversite ve sanayi işbirliği ara yüz birimi olarak faaliyet göstermektedir

3 Doç.Dr. Mustafa KAHYAOĞLU
YÖNETİM REKTÖR REKTÖR YARDIMCISI KOORDİNATÖR MEMUR (YAZI İŞL) Prof.Dr. Murat ERMAN Prof.Dr. Nihat ŞINDAK Doç.Dr. Mustafa KAHYAOĞLU Sabahattin CEZLAN

4 Faaliyetlerimiz   Üniversite’nin Ar-Ge faaliyetlerini güçlendirmek, Üniversitenin ulusal ve uluslararası kaynak sağlayan kurum/kuruluşlarla işbirliği ve koordinasyonunu artırmak, Ulusal ve uluslararası projelere destek veren kuruluşların etkinlik ve takvimlerini duyurmak, Projelerle ilgilenen akademik ve profesyonel kadroları bir araya getirmeyi,

5 Proje fikri oluşturmak, Proje yazmak,
Faaliyetlerimiz Proje fikri oluşturmak, Proje yazmak, Proje yürütme konularında akademisyenlere yardımcı olmak veya teşvik etmek temel faaliyet alanlarımızı oluşturmaktadır.

6 Gerçekleştirilen Faaliyetlerimiz
KAYITSIZ KALMAYIN 2016 da sözleşmesi imzalanan ‘’Kayıtsız Kalmayın’’ AB projesi 2018 yılında sonuçlandırılmıştır. Kayıtlı istihdamı teşvik etme programı kapsamında desteklenen projede çeşitli faaliyetler yapılmıştır:

7 32 Haber bülteni oluşturulmuştur.
19 Eğitim 2 Araştırma, 24 Seminer 32 Haber bülteni oluşturulmuştur.

8

9

10

11 Uzm. Alperen Erdoğan tarafından verilmiştir.
TÜBİTAK Projeleri Bilgilendirme Proje yönetim ofisi koordinatörlüğünde üniversitemiz akademik personeline TÜBİTAK projeleri hakkında bilgilendirme eğitimi düzenlenmiştir. Doç.Dr. Selcan TÜRKER Uzm. Alperen Erdoğan tarafından verilmiştir.

12 Proje Birim Sorumluları Eğitimi
Prof.Dr. Nihat ŞINDAK yürütücülüğünde her fakülte, yüksekokul ve MYO ‘dan bir proje birim sorumlusu oluşturulmuştur. Bu çerçevede 10 hafta toplantı yapılmış, TÜBİTAK’a dört proje önerisi sunulmuştur.

13

14

15 DİKA’nın Toplantılarına
DİKA çağrılarını bilgilendirme toplantıları çerçevesinde Mardin’deki toplantıya katılım sağlanmıştır. Siirt’te düzenlenen toplantılara katılım sağlanarak görüş alış verişinde bulunulmuştur.

16 30 akademisyene eğitim sertifikası verilmiştir.
Proje Hazırlama Döngüsü Eğitimi DİKA ile ortaklaşa proje hazırlama döngüsü eğitimi verilmiştir. 30 akademisyene eğitim sertifikası verilmiştir.

17 3 adet gençlik değişimi, 1 adet mesleki gelişimi projesi sunulmuştur.
EURODESK Proje Hazırlama Eğitimi Proje yönetim ofisi ile uluslararası İlişkiler ofisi birlikte araştırma görevlilerine yönelik AB- Eurodesk projeleri tanıtım ve hazırlama eğitimi verilmiştir. 3 adet gençlik değişimi, 1 adet mesleki gelişimi projesi sunulmuştur.

18 EURODESK Proje Hazırlama Eğitimi

19 EURODESK Proje Hazırlama Eğitimi

20 Tarım ve Hayvancılık İhtisaslaşma Yönergesini hazırlamak,
Devam Eden Faaliyetlerimiz Tarım ve Hayvancılık İhtisaslaşma Yönergesini hazırlamak, Eğitimin Kalitesinin Artırılmasına Yönelik AB Birliği Projesi çağrısına proje hazır

21


"PROJE YÖNETİM OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları