DÜNYANIN YAYI BURADA YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İşletme Politikası 7 – 8 Mart Üretim / Pazarlama Politikaları.
Advertisements

Hâsılat kavramları Firmaların kârı maksimize ettikleri varsayılır. Kâr toplam hâsılat ile toplam maliyet arasındaki farktır. Kârı analiz etmek için hâsılat.
Mastarlar.
İMAL USULLERİ KAYNAK TEKNOLOJİSİ BÖLÜM 5 KESME. Esası? Oksijen saflığının etkileri? Kesme üfleci ve çalışma şekli? Yüzey kalitesi değerlendirmesi?
Şirinevler mahallesi 721 sok. No: 7/A Altınordu ORDU.
UNI-SET Toplantı Notları
Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği 11. Teknik Müşavirlik Kongresi Etkili Süreç Yönetimi ve Teknoloji Yönetim Yeteneği Dr. Ahmet Tunçay 28 Nisan.
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
BALSA MOBİLYA. DOĞTAŞ  Hacı Ali Doğanın 1972 de ‘Doğan Mobilya’yı kurması ile başlıyor.  Hızlı gelişimi sayesinde 1993’te Arnavutluk’a ihracatını yaptı.
Müşteri memnuniyetinin artırılmasına yönelik olarak kalite yönetim sisteminin kurulması ve geliştirilmesi konusunda rehberlik eden ve ISO tarafından yayınlanmış.
RUSYA ENERJİ SEKTÖRÜNDE YATIRIMLAR Kasım 2013 A. Yağmur ÖZDEMİR Genel Md. Yrd. Yatırımlar ve Proje Finansman Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.
Girişimcilik Öğr.Gör.Seda AKIN GÜRDAL. Ders Akışı İşletmenin Amaçları İşletme Çevre İlişkisi.
HAZIRLAYAN VE SUNAN: HAYATİ İBRAHİM GÜVEN. HOŞGELDİNİZ… Konuşmamı ülkemizde misafir ettiğimiz sayın temsilcilere hoş geldiniz diyerek başlamak istiyorum.Ayrıca.
PLASTİK ŞEKİL VERME YÖNTEMİ
İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İŞLETME ANABİLİMDALI YÖNETİM ve ORGANİZASYON CENK SOYER SÜREÇ YENİLEME DEĞİŞİM MÜHENDİSLİĞİ REENGINEERINGG.
1 M & M MÜŞAVİRLİK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. TAPU ve KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÜREKLİ KURUMSAL GELİŞİM PROJESİ TANITIM SUNUMU ADRES: Ziyabey Cad. 5. Sokak.
Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme
ERASMUS+ GENÇL İ K KA2 İ L SOSYAL ETÜT VE PROJE MÜDÜRLÜ Ğ Ü.
Ulusların Rekabet Üstünlüğü. Küresel rekabetin öneminin artması ulusların önemini yitirmesine mi sebep oldu? – Ulusal değerler, kültür, ekonomik yapılar,
USTANASORPROJESİ. GEREKÇE 10. Kalkınma Planı’nda;  İşgücü piyasası ile meslek yüksekokulları ve mesleki teknik ortaöğretim kurumları arasında istihdam.
Hazırlayanlar: Nurettin Hakan YILDIZ Hamza ÇOLAK Yunus TAŞDEMİR KALİTE GÜVENCESİ VE STANDİZASYON.
2 adet 260 Amper cnc hassas plazma kesim makinası / tezgahı ile 65mm kalınlığında karbon çelik, 100 mm kalınlığına kadar paslanmaz çelik, 30 mm kalınlığına.
KYS KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ. 2 İçerik Kalite Nedir? ISO 9001:2000 Hakkında Genel Bilgi Kalite Politikamız Kalite Hedefimiz KYS nin Şirketimizde.
TARIM ALANI. Okulumuz serası Çukurova Kalkınma ajansı projesi kapsamında 2013 yılında yapılmıştır. Seralarımız toplam 1.5 dönüm olmak üzere iki seradan.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü
International Quality Assurance, Technical Control & Certification
NİĞDE ZÜBEYDE HANIM SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUNA HOŞGELDİNİZ
1868 yılında Jamsetji Tata tarafından kuruldu.
ISO ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ
Bölüm 2 Stratejik Yönetim Süreci ve Unsurları
Birim Bilgi Teknolojileri Tic.A.Ş.
Konu 9 ISO-9000 Kalite Güvencesi Standartları
ECON 321 ULUSLARARASI İKTİSAT
Öğr. Gör. Dr. İnanç GÜNEY Adana MYO
NİĞDE ZÜBEYDE HANIM SAĞLIK YÜKSEKOKULUNA HOŞGELDİNİZ
BOSNA HERSEK’TE YATIRIM FIRSATI
ISO 9001:2015 standardı – 5. Maddenin Tanıtımı

Ticari ve Nakit Çözümler Direktörü
SAĞLIK HİZMETLERİ ARZI
ECON 321 ULUSLARARASI İKTİSAT
NİĞDE ZÜBEYDE HANIM SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUNA HOŞGELDİNİZ
ISO 9001:2015 standardı – 5. Maddenin Tanıtımı
Bölüm 2 Stratejik Yönetim Süreci ve Unsurları

İnsan Kaynakları ve Kalite Yönetimi
Cube Organization Presents.
Araçlara Değer Katmak için Yanınızdayız…
Ticari ve Nakit Çözümler Direktörü
GÜRÜLTÜ KONTROLÜ Copyright © PRESMETAL Tüm hakları saklıdır.
2009 yılında İzmir’de kurulan Asyay müşteriye özel yay üretimi ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir. Otomotiv, Beyaz Eşya, Endüstriyel Malzeme, Elektrik.
DİCLE ÜNİVERSİTESİ KALİTE YOLCULUĞU
GÜMÜŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU ÜRETİMDE KALİTE KONTROL PROGRAMI
Kuğu End. Tem. Kağ. ve Ürn. Tic. Ltd. Şti
Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi
PERFORMANS KAVRAMI PERFORMANSIN BOYUTLARI
KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK
Adana Teknoloji Transferi A.Ş. ve Adana ÜSAM
İŞLETMEDE ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME (AR-GE) İŞLEVİ
SHB-221 TÜRKİYE’NİN TOPLUMSAL VE EKONOMİK YAPISI
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
Yönetim Kurulu Başkanı Ekonomide ve bankacılıkta reform;
Yasal Çerçeve Yapılan Çalışmalar Yapılması Gereken Çalışmalar
V2018-R1.
Adana Teknoloji Transferi A.Ş. ve Adana ÜSAM
YAĞ BİTKİLERİNDE DESTEKLEME POLİTİKALRININ
GÜRÜLTÜ KONTROLÜ ÜRETİM HATLARI
Örgüt Kuramı, Örgüt Tasarımı ve Örgütsel Değişim
2018 OCAK AYI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
Sunum transkripti:

DÜNYANIN YAYI BURADA YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com

KALİTE GÜVENİLİRLİK PRODUKTİVİTE ISO/TS 16949:2009 YAYKUL VAROLUŞ AMACI KALİTE GÜVENİLİRLİK PRODUKTİVİTE ISO/TS 16949:2009 www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com |

YAYKUL HAKKINDA www.yaykul.com İnfo@yaykul.com Birikim ve tecrübemizle; 2003 yılında 750 m2 kapalı alan ve 150 m2 açık alan olmak üzere toplam 900 m2 alan üzerine kurulu firmamız baskı yayı,çekme yayı, form yayı, tel bükme, torsiyon yayı ve metal klips, üretimi yapmaktadır. Firmamız ağırlıklı olarak başta otomotiv yan sanayi olmak üzere, beyaz eşya elektrik ,Savunma Sanayi , Aydınlatma, Tarım ve makine sanayine yönelik üretim ağırlıklı çalışmaktadır. Firmamız uzman kadrosu ile son teknoloji ürünü makine yatırımları yaparak bu gün sektörde en iyiler arasında yerini almıştır. Şu an firmamızın üretiminin % 20 lik kısmı ihraç edilmekte, %80 lik kısmı ise iç piyasaya dağıtılmaktadır. www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com |

YAYKUL MİSYON ve VİZYONUMUZ… OTOMOTİV ANA SANAYİİ TALEPLERİ İÇİN , KAYNAKLARINI ETKİN BİR BİÇİMDE KULLANARAK EN UYGUN FİYATA ve KALİTELİ ÜRÜNLER ÜRETEREK , MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ HER DAİM ÜST SEVİYETE TUTAN, YENİLİK ve GELİŞMELERE AÇIK , TÜM PAYDAŞLARININ BEKLENTİLERİNİ KARŞILAYAN ÜLKE EKONOMİSİNE KATKIDA BULUNAN BİR SANAYİ KURULUŞU OLMAK. VİZYON OTOMOTİV SANAYİİ BAŞTA OLMAK ÜZERE ve SONRASINDA HER SÖKTERE ÖZEL YAY ve KLİPS PARÇA ÜRETİMİ İLE, KENDİ MARKASINI YARATMIŞ , HEM YURTİÇİ HEM DE YURTDIŞI PİYASADA KALİTELİ ÜRÜNLER ÜRETEREK, REKABETÇİ ve ÇEVRESİ İÇİN KATMA DEĞER YARATAN , KENDİNİ SÜREKLİ GELİŞMEYE ODAKLAMIŞ, ÖRNEK VE LİDER BİR KURULUŞ OLMAK. www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com |

YAYKUL KALİTE POLİTİKAMIZ… YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. YÖNETİM ve ORGANİZASYONUMUZDA ;   HEDEFE ULAŞMAK İÇİN : Ø ÇALIŞANLARIMIZIN EĞİTİM ve BİLGİ DÜZEYİNİ ARTTIRIP; KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ’MİZİN ETKİNLİĞİNİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRMEYİ SAĞLAMAK. Ø FAALİYET ALANIMIZDAKİ TEKNOLOJİK GELİŞMELERİ YAKINDAN İZLEYEREK; SÜREKLİ GELİŞİMİ İZLENEBİLİR KILMAK. Ø MÜŞTERİLERİMİZİN KURULUŞUMUZDAN ve ÜRÜNLERİMİZDEN BEKLENTİLERİNİ SÜREKLİ GÖZETEREK; MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ve GÜVENİNİ EN ÜST SEVİYEDE TUTMAK. Ø TEDARİKÇİLERİMİZLE İŞ BİRLİĞİMİZİ EN ÜST SEVİYEDE TUTARAK; HİZMET KALİTESİNİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRMEYİ SAĞLAMAK. BUNUN İÇİN : Ø ÜST YÖNETİMİN ETKİN KARAR VERME YETKİSİNİ ARTTIRARAK; BİLGİ ve BECERİ ALTYAPISININ KURULMASINI SAĞLAMAK. Ø ORTAYA ÇIKAN HATALARIN BİR GELİŞİM ARACI OLARAK KULLANARAK; HATASIZ , VERİMLİ ve HIZLI ÇALIŞMAYI SAĞLAMAK. Ø ŞARTLARI DOĞRULANMIŞ ÜRÜN ve HİZMETİN SUNUMUNDA; MÜŞTERİLERİMİZİN EKONOMİK ÇÖZÜM ORTAĞI OLARAK KURUMSALLAŞMAK. Ø ÜRÜN GÜVENİRLİĞİNİ ÇEVRE ve TOPLUM SAĞLIĞINA ETKİ EDECEK UNSURLARDAN ARINDIRARAK; TOPLUMA SAĞLIKLI ve EMNİYETLİ BİR YAŞAM SUNMAK. www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com |

YAYKUL ÇEVRE POLİTİKAMIZ… Yaykul Yay ve Klips Sanayi Tic. Ltd. Şirketi, Çalı San. Böl. mevkiinde kurulmuş olan tesislerinde, muhtelif çeşitlerde yay üretimi yapmaktadır. Ürünlerin ham maddelerinin, faaliyetlerinin ve hizmetlerinin kontrolü altında bulunan tüm çevre etkilerini belirlemiş ve bu etkileri minimize etmek için bir yönetim sistemi kurmuş ve sürekli gelişimini sağlamaktadır. Yaykul Yay ve Klips Sanayi Tic. Ltd. Şirketi çalışanları ve üst yönetimi olarak çevreye ve topluma karşı sorumluluklarımız çerçevesinde, fabrika içinde ve dışında ki tüm faaliyetlerimiz çevreye ve insana saygıyı ön planda tutarak gerçekleştirmek temel ilkemizdir. www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com |

Stratejimiz… YAYKUL STRATEJİ… Sürekli iyileştirmeler yaparak parça fiyatlarını düşürmek. Çevre ve çalışma şartlarını iyileştirerek mutlu çalışma ortamı sağlamak. Malzeme, doğal kaynaklar ve enerji kullanımını optimize etmek. Parça yapım ve teslimat sürelerini kısaltmak. Yan sanayiler ile güçlü bir yapı kurmak ve onlarla birlikte gelişmek. Tam zamanında ve kaliteli ürün üretmek. www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com |

YAYKUL KALİTE… YAYKUL YAY ve KLİPS SAN.TİC.LTD.ŞTİ. KALİTEYE VERDİĞİ ÖNEMİ ISO/TS 16949:2009 KALİTE YÖNETİM SİSTEM BELGESİNİ Baskı, Çekme. Torsiyon (Kurma), Form Yayları, Saç Klips, Braket ve Segman Üretimi KAPSAMINDA ALARAK İSPAT ETMİŞTİR. PERSONEL SAYISI BEYAZ YAKA 7 MAVİ YAKA 25 YILLIK CİROMUZ 1,5 MİLYON € www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com |

YAYKUL KALİTE… . www.yaykul.com İnfo@yaykul.com | YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com |

YAYKUL KALİTE… MAKİNE PARKURU ADET YHM CNC BASKI YAYI MAKİNESİ 0,20 - 1,00mm 1 YHM CNC BASKI YAYI MAKİNESİ 0,80 - 2,60mm 1 XINDA 620 CNC FORM YAY MAKİNESİ 0,40 – 2,20mm 1 HERDON RFM30 CNC FORM YAY MAKİNESİ 1,20 – 3,80mm 1 HERDON HCM50T /14 EKSEN CNC FORM YAY MAKİNESİ 2,00 – 6,00mm 1 HTC 20 /14 EKSEN CNC FORM YAYI MAİNESİ 1 YSM 38T OTOMATİK SAC FORM MAKİNESİ 1,00 – 2,00mm(30 TON) 1 YSM 26T OTOMATİK SAC FORM MAKİNESİ 0,20 – 1,00mm(10 TON) 3 NİCEMACH CNC Ø 13 TEL BÜKME ROBOTU 1 HCF 160 CONVEYORLU MENEVİŞ FIRIN 1 HCF 190 CONVEYORLU MENEVİŞ FIRIN 1 HCF 260 CONVEYORLU MENEVİŞ FIRIN 1 GRM 50 BİHLER SAC VE TEL FORM MAKİNASI 3 80 TONLUK SÜRÜCÜLÜ DİRİNLER PRES 1 KCT 1240WZ FORM MAKİNESİ 1 www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com |

Ölçüm ve testleri yapabilecek yeterlilikte laboratuar YAYKUL KALİTE… Ölçüm ve testleri yapabilecek yeterlilikte laboratuar Baskı ve Çekme Yükü Ölçme Cihazı Torsion Yük Ölçme Cihazı + Profil Projeksiyon MAKİNE PARKURU ADET SL 400 Q SODİCK TEL EREZYON 1 OMD OTOMATİK YAY TAŞLAMA MAKİNESİ 2 ÜNİVERSAL FREZE 1 RADIAL MATKAP Ø 32 1 www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com |

YAYKUL ÜRÜN GAMI… MALZEMELER; -DKP -C45S,C60S -C67S,C75S SUSUZ BANT YAY ÇELİKLERİ -AISI301 -AISI304 -AISI316 -FOSFOR BRONZ -PRİNÇ BANT MALZEMELER SAC KLİPS VE BURÇLAR; 0,20mm’den 2mm saç kalınlığına kadar size özel makinelerimizde özel tasarımlarınız için düşük maliyetle metal klips, agraf, terminal,form teli ve bağlantı elemanları üretiyoruz. www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com

YAYKUL ÜRÜN GAMI… MALZEMELER; -DKP -AISI301 -AISI304 -AISI316 SUSUZ BANT YAY ÇELİKLERİ -6112 -7114 -C72 -CK 67 -FOSFOR BRONZ -PRİNÇ BANT MALZEMELER SAÇ KLİPS VE BURÇLAR; 0,20mm’den 2 mm saç kalınlığına kadar size özel makinelerimizde özel tasarımlarınız için düşük maliyetle metal klips, agraf, terminal,form teli ve bağlantı elemanları üretiyoruz. www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com

YAYKUL ÜRÜN GAMI… MALZEMELER; -AISI 302 -AISI 304 -AISI 316 PASLANMAZ YAY ÇELİKLERİ -DIN 17223 B-C-D YÜKSEK KARBONLU YAY ÇELİKLERİ www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com

YAYKUL ÜRÜN GAMI… MALZEMELER; -AISI 302 -AISI 304 -AISI 316 PASLANMAZ YAY ÇELİKLERİ -DIN 17223 B-C-D YÜKSEK KARBONLU YAY ÇELİKLERİ -ST-37 Form Yayları; Tecrübeli ve deneyimli kadromuzla 0,2mm’den 13 mm tel çapına form yaylarınızı CNC tezgahlarımızda seri, ekonomik, ve hatasız üretiyoruz. www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com

YAYKUL ÜRÜN GAMI… Baskı Yayları; Tecrübeli ve deneyimli kadromuzla 0,2mm’den 6mm tel çapına kadar çekme yaylarınızı CNC tezgahlarımızda seri, ekonomik, ve hatasız üretiyoruz. www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com

YAYKUL ÜRÜN GAMI… Torsiyon Yayları; Tecrübeli ve deneyimli kadromuzla 0,2mm’den 6mm tel çapına kadar torsiyon yaylarınızı CNC tezgahlarımızda seri, ekonomik, ve hatasız üretiyoruz. www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com

YAYKUL ÜRETİM… Seri ve Ekonomik Üretim; www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com

YAYKUL ÜRETİM… www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com

YAYKUL ÜRETİM…

YAYKUL ÜRETİM… www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com

YAYKUL ÜRETİM… www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com

YAYKUL ÜRETİM… www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com

YAYKUL ÜRETİM… www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com

YAYKUL ÜRETİM… www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com

Eksantrik pres 80 ton YAYKUL ÜRETİM… www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com

YAYKUL REFERANSLARIMIZ… www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com

YAYKUL ORGANİZASYON YAPISI www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com

TEŞEKKÜRLER www.yaykul.com İnfo@yaykul.com YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çalı Sanayi Bölgesi Eflatun Caddesi No:16 NİLÜFER / BURSA Tel: 0224 482 21 11 Fax: 0224 482 20 43 www.yaykul.com info@yaykul.com