Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

2009 yılında İzmir’de kurulan Asyay müşteriye özel yay üretimi ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir. Otomotiv, Beyaz Eşya, Endüstriyel Malzeme, Elektrik.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "2009 yılında İzmir’de kurulan Asyay müşteriye özel yay üretimi ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir. Otomotiv, Beyaz Eşya, Endüstriyel Malzeme, Elektrik."— Sunum transkripti:

1 2009 yılında İzmir’de kurulan Asyay müşteriye özel yay üretimi ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir. Otomotiv, Beyaz Eşya, Endüstriyel Malzeme, Elektrik Elektronik sektörleri başta olmak üzere tüm pazarların özellikli yay taleplerine, çözüm ortağı ve proje bazlı olarak hizmet vermektedir. İç piyasa ve yurtdışı müşterileri ile; OEM, Aftermarket piyasaları kapsamında sürdürülebilir ilişkilerini korumakta ve geliştirmektedir.

2 Yönetim 2 Beyza Yaka 4 Üretim & Planlama Kalite Pazarlama ve Satış
Çalışan Profilimiz Yönetim 2 Beyza Yaka 4 Üretim & Planlama Kalite Pazarlama ve Satış Mühendislik & Metot 1 Muhasebe Mavi Yaka 20 TOPLAM 34

3 Dış Kaynaklı Operasyonlar
1.Isıl işlem Susuz yay çeliği malzemeler için müşteri istekleri doğrultusunda her türlü ısıl işlem hizmeti, onaylı tedarikçilerimiz tarafından karşılanmaktadır. 2.Kaplama Çinko Kaplama Cr+3, Mangan / Çinko Fosfat, Dacromet, Kataforez, Delta-tone gibi istenilen kaplama türleri, onaylı tedarikçilerimiz tarafından karşılanmaktadır.

4 Yay Tasarımı Teknik ekibimiz özellikli yayların istenen çalışma şartlarına uygun tasarımları doğrulayarak müşterilerimiz ile ortak bir çalışma içine girer. Yayın boyutsal ölçüleri, çalışma aralıkları ve kuvvet değerleri ile istenen ömür süresini yüksek kılmak ve nihai ürünün performansını artırmak üzere uygun tasarımı önerirler.

5 ÜRETİM KABİLİYETLERİMİZ
BASKI YAYLARI 0.1 mm – 14.0 mm Aralığındaki tel kalınlıklarında; yüksek karbonlu çelik tel, paslanmaz tel ve galvanizli tel malzemeleri ile üretilir.

6 ÜRETİM KABİLİYETLERİMİZ
ÇEKME YAYLARI 0.5 mm – 10.0 mm aralığındaki tel kalınlıklarında; yüksek karbonlu çelik tel, paslanmaz tel ve galvanizli tel malzemeleri ile üretilir.

7 ÜRETİM KABİLİYETLERİMİZ
TELFORM YAYLAR 0.4 mm – 11.0 mm aralığındaki tel kalınlıklarında; yüksek karbonlu çelik tel, paslanmaz tel ve galvanizli tel malzemeleri ile üretilir.

8 Üretilebilirlik, Kalite ve Sevkiyat
Müşterilerimizin paylaştığı teknik resim ve / veya ürün numuneleri üzerinden, mühendislik metot bölümümüz tarafından tasarım doğrulama çalışmaları yapılır. Fiyat teklifi sunulur. Müşteri onayından sonra ilk numune çalışmalarına başlanır. Seri üretim öncesi, ön seri üretim çalışmaları sırasında müşterilerin talepleri doğrultusunda PPAP çalışmaları; müşteri özel istekleri ve standartları gereği yürütülür. Seri üretim süreçleri; kalite standartlarında, müşterilerimizin tarafımıza ilettiği kesin sipariş termin tarihleri ve tahmini sipariş programı doğrultusunda gerçekleştirilmektedir. Ürünler, istenilen ambalaj ve nakliye şekline göre sevkedilir.

9 Asyay Kalite Sistemi Asyay, ISO 9001: 2015 Kalite yönetim sistemi sertifikasına sahip olup, bununla beraber TS sistemi gereği, müşteri beklentileri doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirmektedir. 1. Giriş Kalite Kontrol 1.a. Yaylık çelik hammaddeler EN standardına göre, 1.b. Ambalaj malzemeleri ve diğer yardımcı malzemeler, kalite yönetim sistemine göre kontrol edilmektedir. 2. Üretim Proses Kontrol Kontrol planında tanımlanmış frekanslarda alınan numuneler üzerinden proses kontrolleri sağlanarak üretim operasyonları gerçekleştirilir. 3. Final Kalite Kontrol Kalite yönetim sistemi prosedürlerinde tanımlı, final kontrol planı doğrultusunda gerçekleştirilmektedir.

10

11

12 BMC Otomotiv Sanayi Ticaret A.Ş
Referanslarımız, Tofaş Türk Otomotiv A.Ş BMC Otomotiv Sanayi Ticaret A.Ş Magneti Marelli Mako Elektrik A.Ş, Bursa Demirören Group , İzmir Tüpraş A.Ş. ,İzmir Türk Traktör A.Ş.,Ankara Aselsan A.Ş , Ankara Tübitak A.Ş , Ankara Martur A.Ş ,Bursa Akdülger A.Ş.,Bursa Denizler Otomotiv , Bursa Vestel A.Ş , Manisa ECA Gurup , Manisa Termodinamik Aş, İzmir

13 ASYAY MAKİNA SANAYİ TİCARET A.Ş.
FABRİKA : İTOB ORG.SAN.BÖLG SK NO:5 MENDERES –İZMİR Tel: Fax : ŞUBE : 5615/5 sokak No:2 Çamdibi / İZMİR Tel:

14

15 D-U-N-S ® NUMBER TEŞEKKÜR EDERİZ.


"2009 yılında İzmir’de kurulan Asyay müşteriye özel yay üretimi ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir. Otomotiv, Beyaz Eşya, Endüstriyel Malzeme, Elektrik." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları