4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
GENNKI INDUSTRY GENNKI Industry Co., Ltd, dünya çapındaki müşterilerine prototip, plastik kalıp, döküm kalıpları& modelleri, şişirme kalıpları, vakum.
Advertisements

FİLTRE PRES BEZLERİMİZ;
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ 1 Genel İsim: İlyas Toktaş
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
EKONOMİK ve SEKTÖREL DEĞERLENDİRME ÇALIŞMASI
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
ELEKTRONİK ATIKLAR VE GERİ DÖNÜŞÜM
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
Konuları hakkında temel bilgi sahip olacaksınız.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
Bilim ve Teknoloji Politikaları Malzeme ve Makina Paneli
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİNİN MÜHENDİSLİK DÜNYASINDAKİ YERİ
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
İçindekiler Referanslarımız Çalışma Alanlarımız Hizmet Alanlarımız Hizmet Kalitemiz Şirketimiz.
AYDIN TORNA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
ENKA CIVATA ENKA 1 FABRİKA ENKA 2 FABRİKA
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
Karmak Makina Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
Merhaba arkadaşlar konumuz ..ÜLKELER ARASI ALIŞVERİŞ
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü
MOTOR BALATA MONTAJ KULAKÇIĞI PARÇASININ ÜRETİMİNİ SAĞLAYACAK KALIBIN KULLANIMI Aysun Kaya
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
facebook.com/groups/beunmetalurji.
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
YÜZEY TEKNOLOJİLERİ.
Bilişim Ortağınız.
GAZ VE TESİSATI TEKNOLOJİSİ PROGRAMI BİLGİLERİ. Amaç ve Hedefler Amaç: Gelişen teknolojiye ve piyasaya uyumlu, temel bilgilerle donatılmış, karşılaştığı.
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
Stok Politikasına Göre Üretim Sistemleri
İMAL USULLERİ PLASTİK ŞEKİL VERME
EKONOMİK FAALİYETLERİN SINIFLANDIRILMASI
T.C BEYKENT ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ A.B.D Optimizasyon Teknikleri – Yrd.Doç.Dr Ümit Terzi Solar Panel Üretimi Yapan.
Su arıtma sektöründe her zaman ilkleri hedefleyen ova su arıtma ev tipi su arıtma ve atık su arıtma departmanlarını aynı çatı altında bir araya getirerek.
Bekir Sami NALBANTOĞLU
İMAL USULLERİ PLASTİK ŞEKİL VERME
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Evaporatif Klima Erdinç Klima Düşük Maliyet Enerji Tasarrufu Çevre Dostu Çok Kolay Montaj Tüm hakları saklıdır © Erdinç Klima 2009.
FUAR TALEPLERİNİ BELİRLEME ANKET SONUÇLARI
TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA……
“innovation and future”
SUNUM
Makine Mühendisliği nedir?
PLASTİK KÜTLE ŞEKİL VERME
İSKENDERUN MESLEK YÜKSEKOKULU
Makine Resim Ve Konstrüksiyon Programı ve amaçları
«Makine Teknikerliği» nedir?
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
NX SIEMENS NX CAD DÖKÜMAN 2019.
ŞİRKET SUNUMU 2018.
Sunum transkripti:

4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye www.tasarimdanimalata.com aykut@tasarimdanimalata.com 0 850 65 000 65 0 532 298 17 73

KALIP & PLASTİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ Firmamız 2000 Yılında kurulmuş olup kuruluş tarihi ile birlikte başlangıçta plastik kalıpları üzerine çalışmaya başlamış zamanla bu çalışmaların yanında, Kesme, Rotasyon, Vakum, Alüminyum, Şişirme Kalıpları Plastik Enjeksiyon Baskı Hizmetleri Hızlı Prototipleme ve 3D Scanner Hizmetleri Talaşlı İmalat Hizmetleri Firmalara özel çözüm üreten makineler Ar-Ge çalışmaları İmalata yönelik ürün geliştirme ve uygulamaları

KALIP & PLASTİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ Başlıca Uzman olduğumuz, Çalıştığımız Sektörler; Otomotiv Motosiklet Medikal Beyaz Eşya Elektrik-Elektronik Aydınlatma Havalandırma Ekipmanları Yapı Ürünleri

Kalıp İmalatı Hizmetleri Firmamız, Otomotiv, Tekstil, Gıda, Medikal ve Savunma sanayi sektörlerinde bulunan müşterilerimizin talepleri doğrultusunda, ihtiyaçlara uygun olarak teknolojik imkânlarını kullanarak gerekli kalıp tasarımlarını ve imalatlarını yapabilmektedir. Plastik Enjeksiyon Kalıpları Plastik Ekstruzyon Kalıpları Plastik Şişirme Kalıpları Metal Enjeksioyn Kalıpları Dövme Kalıpları Kauçuk Kalıpları Rotasyon Kalıpları

Plastik Enjeksiyon Baskı Hizmetleri Firmamızda; Soğuk Ve Sıcak Yolluk Kontrollü Kalıplar Yaprak Ve İğne Yolluklu Kalıplar İnsert Kalıplar Tek’li Ve Çoklu Gözlü Kalıplar İnce Duvar Kalıplar Kompleks Kalıplar Hidrolik Ve Pnömatik Kontrollü Çok’lu Maçalı Kalıplar Redüktör Kontrollü Kalıplar

3D Printer Prototipleme Hizmetleri Tek Parça olarak Basabileceğimiz en büyük ölçü 300mm X 200mm X 440mm ‘dir. 3D Baskılarımızın fiyatlandırılmasında bir kaç temel etmeni göz önünde bulunduruyoruz. Boyutlar Üretim Adedi Makina çalışma süresi Hammadde miktarı Ek işlem/Temizleme Maliyetleri/Montaj Hizmeti

Makine Parça İmalatı Otomotiv, Tekstil, Gıda, Savunma sanayinde kullanılan çeşitli ekipmanların mekanik parçalarını, medikal ekipmanların mekanik bazı parça ve aksamlarını, Çeşitli sanayi ve endüstriyel makinelerin mekanik, hidrolik veya pnömatik sistemlerinin parça ihtiyaçları imal etmekteyiz. Proje veya numune bazlı uygulamalar geniş makine parkımız ile hassas işleme teknikleri kullanılarak yurt içinde saygın müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda imal edilmektedir. Tarım, matbaa, tekstil elektrik ve elektronik, otomotiv, hidrolik, oyuncak vb. gibi sektörlere numune ve/veya yedek parça imalatı özenle, hassas ve kaliteli biçimde müşteri istekleri doğrultusunda yapılmaktadır

Ar-Ge Hizmetleri Tersine Mühendislik (3D Tarama) Hizmeti Gelişmiş 3D optik tarama sistemleri hızlı bir bircimde parçalarınızı üç boyutlu tarayarak, nokta bulutu (*.STL, *.OBJ, vb.) şeklinde müşterilerimizin kullanımına sunuyoruz. Gelişmiş CAD CAM çözümlerimiz ile dilerseniz 3B taramış nokta bulutlarından üç boyutlu parametrik modeller de oluşturabiliyoruz. Hızlı Prototipleme Hizmeti Kısa sürede prototip (numune) temini felsefesiyle gelişmiş teknolojik imkanlarımızı kullanarak, oluşturduğunuz 3B modelleri kısa sürede fiziksel prototipe dönüştürebiliyoruz. Gelişmiş 3B yazıcı teknolojilerimiz ile 20µm dan 400µm hassasiyetine kadar ABS, PLA, NYLON, HIPS, vs. malzemeler kullanarak baskı işlemleri yapabiliyoruz.

Misyon ve Vizyonumuz Firma Profili Kuruluş Misyonu ; Müşterilerine üstün kalitedeki ürünleri, düşük maliyet ile, tam zamanında teslim etmektir. Kuruluş Vizyonu ; Sektörümüzde, üretim anlayışımızla ve uygulamalarımızla yurtiçi ve yurtdışında Önder ve Örnek bir işletme olmaktır

Kalite Politikamız Toplam Kalite hedefimiz doğrultusunda kalitemizin sürekli gelişimini sağlayabilmek için anlayışımız; Hem işletmemizde hem de yan sanayicilerimizde, Müşterilerimizin belirlemiş olduğu nitelikte, İstenen miktarda ve istenen terminde, En ekonomik şekilde, Karşılamaktadır İç ve dış müşteri memnuniyetini artırırken, sektörümüzdeki diğer firmaların örnek almaya çalıştığı ve müşterilerimizin birinci derecede tercih edeceği firma olmak için her konuda kendimizi sürekli iyileştirirken; insana, bilgiye, iletişime ve teknolojik gelişmelere olan yatırımlarımız devam edecektir. olmaktır

4324 sokak no:25-25/A Karabağlar İzmir Türkiye www.tasarimdanimalata.com aykut@tasarimdanimalata.com 0 850 65 000 65 0 532 298 17 73