Logo.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Advertisements

TARİHÇE Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş., ülkemizde tekstil, konfeksiyon ve gıda dışı perakende sektörünün en önde gelen gruplarından Boyner Holding'in bir.
Mağazacılık Sektöründe Lider “BOYNER”
Müşerref Üstek.
Tekstil Bankası A.Ş..
Inı VAKKO.
Vakko Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi A
Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.
MARKA YÖNETİMİ HAFTA VI.
ECZACIBAŞI İLAÇ.
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
Uluslararası Gençlik Ödülü yaş arasındaki gençlerin katılabilece ğ i, onların bireysel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen gönüllülük.
Tarihçemiz. Tarihçemiz Yönetim Yapısı HASAN CEM BOYNER / Başkan / İcracı Değil 1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi.
VİTALİ HAKKO ( Aralık 2007) Vitali Hakko,Vakko giyim mağazalarını kuran Yahudi asıllı Türk işadamı ve modacı.
GİRİŞİMCİ SUNUMU.
BÖLGESEL KALKINMANIN ÜÇ TEMEL SÜTUNU Three Pillars of Regional Development.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
PROMOSYON  Kökeni Latince promotio kelimesinden gelen promosyonun anlamı fikir,öne çıkarmak olarak tercüme edilir.  Bir firmanın ya da bir arzın tanıtılması.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’

VAKKO’NUN TARİHÇESİ 1934 yılında Vitali Hakko’nun “Şen Şapka” adlı küçük dükkanıyla ortaya çıkmıştır. Vakko'nun tarihi, bir bakıma, Cumhuriyet sonrasındaki.
24 Mart 2015 Haliç Üniversitesi Kağıthane Kampüsü
Çocuklara ve Gençlere Yönelik Sosyal Politikalar
Hızlı Tüketim Ürünleri
MARKA YÖNETİMİ HAFTA VI.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
Pazarlama Yatırımları
İşletmeye Giriş Konu 2: İşletme Kurulması ve Türleri
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
2015 Yılı Yöresel Değerler Mali Destek Programı Başvuru Sahibinin Adı KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI TOBB KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ İŞBİRLİĞİYLE.
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
AİLE VE TÜKETİCİ HİZMETLERİ ALANI
Tarihçesi; 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin.
Arzum ‘Her i ş in bir Arzum'u vardır.’. * Tarihçe * Yönetim Yapısı * İş letmenin Sahipleri * Vizyon-Misyon * Ürünleri * Rakipleri * Sosyal Sorumluluk.
Pazarlama Yatırımlarının Verimliliğinin Sektörel Bazda İncelenmesi: BIST Örneği Arş. Gör. Dr. Betül Çal Giresun Üniversitesi.
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
AB PROGRAMLARI VE TÜRKİYE Çisel İLERİ 28 Mart 2017.
TATA MOTORS HAZIRLAYAN HALİDİN SÖNMEZ
Hazırlayan: Selim ERDEM
Ayşegül ARSLAN.
HAZIRLAYAN Ertuğrul KARAKUŞ
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
WALMART HALİDİN SÖNMEZ
H&M Hennes & Mauritz AB Hazırlayan: Recep Gürkan TINÇ NO :
HALİDİN SÖNMEZ
Pazarlamada Yeni Yaklaşımlar Hazırlayan: Gözde Boz
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
Ali baba Alibaba Group (NYSE: BABA) dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden biri olup, Çin’de yerel ve uluslararası ticaret için dünyanın en önde gelen çevrimiçi piyasalarından.
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
TCHİBO Ağahan köse
Tchibo Marka Araştırması
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
Hazırlayan: Hasan ACAR
LC WAIKIKI.
Merve ÇAKMAK.
Setur-2.
GÜMÜŞHANE HAYME ANA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ANKARA YATIRIM TEŞVİKLERİ
“İŞSİZLİKLE MÜCADELEDE MESLEKİ EĞİTİMİN ÖNEMİ”
DESTEK VE TEŞVİK PROGRAMLARI
Sunum transkripti:

logo

Boyner hakkında Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ("Boyner") Türkiye'de gıda dışı perakende sektörünün önde gelen gruplarından Boyner Holding'in bir üyesi olarak 1981 yılında faaliyete başladı. İlk Boyner Mağazası, o zamanki adı olan "Çarşı" tabelası altında Bakırköy'de açıldı. Boyner, sektörün güçlü markalarından YKM'nin %63 oranındaki hissesini 2012 yılında satın almasının ardından, 2013 yılında geri kalan %37'lik hissesini ve marka haklarını da satın alarak YKM Giyim ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. ve YKM Pazarlama A.Ş.'nin paylarının tamamına sahip oldu.

TÜRKİYE’DE BOYNER 2014 yıl sonu itibarıyla Türkiye'nin 37 ilinde 78 Boyner ve 63 YKM mağazası ile 290.050 m2 satış alanına ulaşan Boyner Büyük Mağazacılık, yıl boyunca 6000 çalışanı ile yaklaşık 99 milyon ziyaretçiyi ağırladı.

Yönetim kurulu başkanı-ceo HASAN CEM BOYNER DERAN TAŞKIRAN

ORTAKLIK YAPISI Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki Payı (TL) Sermayedeki Payı (%) Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. 88.922.153,44 96,58 Diğer ortaklar ve halka açık kısım 3.147.846,56 3,42 TOPLAM 92.070.000,00 100,00

VİZYON-MİSYON VİZYON MİSYON "Gücünü müşteriden alan bir marka olarak daha çok müşterinin hayatına dokunmak ve daha çok müşteriye hizmet vermek"  "koşulsuz müşteri mutluluğu"

ÜRÜNLERİ..

ÜRÜNLERİ..

ÜRÜNLERİ…

RAKİPLERİ.. EN GÜÇLÜ RAKİBİ SHAYA’NIN ÜNLÜ MAĞAZALARINDAN ‘DEBENHAMS’TIR.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ.. AMACI.. Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı yetiştirme yurtlarından yetişmiş 18-24 yaş arası genç kadınların eğitime devamını teşvik etmek, Kişisel gelişimlerini ve iş arama becerilerini geliştirerek iş gücü piyasasına katılımlarının desteklenmesi Cinsiyete dayalı ayrımcılığın önlenmesi..

Sosyal sorumluluk projeleri.. Son 3 yıldır ağırlık verdiği sosyal sorumluluk projelerine hızla devam eden şirketin en son aktivitesi Boyner Kayseri mağazası tarafından gerçekleştirilmiştir. Toplumda ilgi ve sevgiye en muhtaç olan yaşlılarımıza ve çocuklarımıza ulaşmayı hedefleyen bu proje kapsamında, Huzurevi ve Çocuk Yuvası ziyaret edilmiş, tiyatro gösterileri hazırlanmış ve piknik yapılmıştır.

ÖDÜLLERİ.. Great Place to Work tarafından düzenlenen Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2013 Yarışması’nda “Fırsat Eşitliği ve Kadınların Desteklenmesi Özel Ödülü”nü kazanmıştır.

DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİİM..  AYŞE KILIÇ..