Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

LC WAIKIKI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "LC WAIKIKI."— Sunum transkripti:

1 LC WAIKIKI

2 LC Waikiki, kısa ismiyle LCW, yaklaşık 22
LC Waikiki, kısa ismiyle LCW, yaklaşık ’den fazla çalışanı ve 32 ülkede 684 mağazası bulunan İstanbul merkezli mağazalar zinciridir. İsmini Hawaii adasında bulunan Waikiki plajından ve Fransızca "arkadaşlar" anlamına gelen "Les Copains" kelimelerinin baş harflerinden almaktadır.

3 1985 yılında Fransa’da kurulmuştur. Kurucusu George Amoual’dır
1985 yılında Fransa’da kurulmuştur.Kurucusu George Amoual’dır. Hizmet bölgesi olarak Tüm dünya üzerinde hizmet vermektedir. Fransa'da mağazalaşmaya giden şirket 1988 yılı itibarı ile üretim ihtiyacının bir bölümünün karşılanması amacıyla Türkiye'de bulunan daha sonraları Taha Grup adını alacak olan Taha Tekstil ile çalışmaya başladı.

4 İlerleyen yıllarda perakende sektörüne de yatırım yapmak isteyen Taha Grup, LC Waikiki’nin Türkiye lisansını alarak Türkiye'de çeşitli noktalarda markayı satışa sundu. LC Waikiki “İyi Giyinmek Herkesin Hakkı” felsefesi ile bugün 35 ülkede 741 mağazada uygun fiyata kaliteli ürünler sunarak müşterilerine ulaşılabilir modanın keyfini yaşatmaktadır.

5 BİzİM gözümüzden sorunlarI ve çözümlerİ

6 Sorun 1 : Müşteriler mağazalarda beğendikleri bir
ürünü denenmek istediğinde; deneme kabinleri önünde uzun süre beklemek zorunda kalmaktadır.Buda mağazalarda kabin sayısının yetersiz olduğunun göstergesidir.

7 Çözüm 2 : Bayramlarda ve özel günlerde belirli bölgelere taşınabilir kabinler eklenerek müşterilere kolaylık sağlanması. Kabin sayısında artışa gidilebilir. Kabin bölgelerinde düzeni sağlayacak personel görevlendirilmelidir.

8 SORUN 2 : Müşteriler ürünü satın almak için kasaya yöneldiklerinde ise tekrar uzun bir kuyrukla karşılaşmaktadırlar.Buda kasa bölümü için personel sayısının eksikliğinden kaynaklanmaktadır.

9 Çözüm 2 : Kasaların çocuk ve erkek reyonlarına da eklenmesi. Kasa sayısında ve personelinde artışa gidilebilir. Mağazalara ‘Jet Kasa’ adı verilen kasiyer gerektirmiyen, kasalar konulabilir.

10 HazIrlayanlar Büşra Gül Bayar Zehra Kalbent Burak Yarımbaş Utku Andıç Tolga Tan


"LC WAIKIKI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları