Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Inı VAKKO.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Inı VAKKO."— Sunum transkripti:

1 ını VAKKO

2 Vitali Hakko’nun Kaleminden VAKKO
Vakko’nun öyküsü, gelişen bir cumhuriyet olan Türkiye’nin öyküsüyle örtüşür. Benim neslimden pek çok iş adamı sıfırdan başladıklarını söylerler, ben dahada alttan başladım. Varlıklı olmayan bir aileden geliyordum. Yeni ve modern giyim kuşamı tasarlayacak hatta talep yaratacak birileri gerekiyordu. Bizde bunu yaptık. Biz diyorum çünkü işletmemiz bir aile şirketi olarak başaldı.

3 VAKKO Türkiye’nin Moda Öyküsü..
Vakko’nun tarihi, bir bakıma, Cumhuriyet sonrasındaki Türkiye’nin modernleşmesinin, Batılı yaşam anlayışındaki estetik dönüşümlerin, şıklığın, lüksün, kısaca modanın tarihidir. Giyim kuşamda evrim, ‘Avrupalılışma’ ‘kentleşme’ tekstil ve hazır giyim endüstrisindeki gelişim.. Vakko bütün bu serüvenler boyunca, yalnız giysilerdeki değil, zihinlerdeki bir gelişimin de, simgesel markası, öncüsü olmuştur.

4 TARİHÇE Türkiye’nin öncü moda merkezi Vakko’nun temeli, 1934’te Vitali Hakko tarafından ‘Şen Şapka’ adıyla kurulan küçük bir şarkacı dükkanına dayanır. ‘Şen Şapka’ Vakko’ya dönüştükten sonra, Türk ipeği, pamuğu ve yünüyle son moda eşarplar üretmeye başlar.

5 TARİHÇE İlk Türk emprimeleri için İstanbul, Kurtuluş’ta küçük bir ipek baskı atölyesi kurulur. 1962’de ilk Vakko moda mağazası İstanbul’un Avrupa yakasında Beyoğlu’nda açılır ve Türkiye’nin giyim dünyasını yepyeni bir dünyayla tanıştırır. 1968’de, Merter’de m2 toplam ve m2 kapalı alanıyla Vakko fabrikası inşa edilir.

6 Emprime Sanatı

7 Misyon – Vizyon “Biz hayal ettik, onlar tasarladı; temel duygumuz öncülük misyonu idi” Şirketimizin vizyonu dünya çapında VAKKO markasını yaymak ve yerleştirmektir.

8 Yönetim Kurulu Cem Hakko (Yönetim Kurulu Başkanı)
Jeff Hakko (Yönetim Kurulu Başkan Vekili) Alber Elhadef (Yönetim Kurulu Üyesi) Bülent Ahmet Turan (Yönetim Kurulu Üyesi)

9 Ortaklık Yapısı Adı Soyadı/Ünvanı Sermaye Payı % Vergi no
Vakko Holding A.Ş. ,98 80,70 Halka Açık ,11 16 Diğer ,91 3.30 Toplam 100,00 ,00

10 Ürünleri

11 Eşarp - Kravat

12 Ayakkabı - Çanta

13 Gelinlik

14 Vakko Home

15 Vakko Cruise

16 Çikolata

17 Parfüm

18 Vakko’da kariyer sahibi olmak isteyenler için insan kaynakları departmanının önerisi şöyle; ‘’Öncelikle iş başvurularını spesifik pozisyonlar için mevcut ilanlarımıza ve/veya genel başvuruları için Vakko.com.tr internet sayfamıza yapabilirler. Potansiyel çalışmalarımızın gücü,sektördeki tecrübeleri,geniş vizyonları,yaratıcılıkları ve işlerine duydukları tutkudan geliyor.Kendilerinde bu gücü hisseden herkes bize başvurabilir.’’

19 Moda Vakko’dur

20

21


"Inı VAKKO." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları