BALSA MOBİLYA. DOĞTAŞ  Hacı Ali Doğanın 1972 de ‘Doğan Mobilya’yı kurması ile başlıyor.  Hızlı gelişimi sayesinde 1993’te Arnavutluk’a ihracatını yaptı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Kur'an Aklımızı Kullanmamızı İster. Konuyla ilgili ayetler: 1- "Acaba onlar herhangi bir yaratıcı olmadan mı yaratıldılar? Yoksa kendileri mi yaratıcıdırlar?
Advertisements

İŞ KURMA SÜREÇLERİ.
TOPRAĞIN HİKAYESİ HORİZON: Toprağı meydana getiren katmanlara horizon adı verilir. TOPRAK: Toprak taşların parçalanması ve ayrışmasıyla meydana gelen,
Adnan BOSTAN MOBSAD Yönetim Kurulu Başkanı İSO
BULUT BİLİŞİM GÜVENLİK VE KULLANIM STANDARDI M. Raşit ÖZDAŞ Huzeyfe ÖNAL Zümrüt MÜFTÜOĞLU Ekim 2013.
Özel Hastane Web Sitelerinin Sağlık Turizmi Kapsamında Analizi
ÖNCÜ SALÇA yılında Gaziantep'in yerli halkından rahmetli İbrahim Halil Kozlu ve 5 oğlunun (Fahrettin, Hasan, Mustafa, M. Hanifi ve Bilal Kozlu)
ULUSLARARASI STANDARD İ ZASYON ÇALIŞMALARI. Standardizasyon.
Öğr. Gör. MEHMET ALİ ZENGİN
Şirinevler mahallesi 721 sok. No: 7/A Altınordu ORDU.
ATP MESLEK ALANLARINA GEÇİŞ KOŞULLARI
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
Yeni native mecranız. 2 Neotempo bünyesinde kurulan Yaratıcı Ekip, sizlerden gelen brief’ler üzerinde çalışıp, en etkili Native Reklam fikirlerini onayınıza.
Türk Standartları Enstitüsü ’ nün Belgelendir me Faaliyetler i Resmiye Kulu
Girişimcilik Öğr.Gör.Seda AKIN GÜRDAL. Ders Akışı İşletmenin Amaçları İşletme Çevre İlişkisi.
HAZIRLAYAN VE SUNAN: HAYATİ İBRAHİM GÜVEN. HOŞGELDİNİZ… Konuşmamı ülkemizde misafir ettiğimiz sayın temsilcilere hoş geldiniz diyerek başlamak istiyorum.Ayrıca.
İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İŞLETME ANABİLİMDALI YÖNETİM ve ORGANİZASYON CENK SOYER SÜREÇ YENİLEME DEĞİŞİM MÜHENDİSLİĞİ REENGINEERINGG.
1 M & M MÜŞAVİRLİK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. TAPU ve KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÜREKLİ KURUMSAL GELİŞİM PROJESİ TANITIM SUNUMU ADRES: Ziyabey Cad. 5. Sokak.
GOODYEAR LASTİKLERİ Ergonomi Ekip Çalışmaları
Profesyonel bir Çevirmen Olmak İster misiniz? Öyleyse bu yazıyı mutlaka okuyun.
SAĞLIK TURİZMİNDE ÖNEMLİ TIBBİ DESTİNASYONLAR 1. Sağlık Turizminde Öne Çıkan Destinasyonlar Global ölçekte değerlendirildiğinde son yılda bazı ülkelerin.
KONUŞMA VE BİZ Emin ÖZDEMİR. Bizi biz kılan konuşma gücümüzdür.Bu gücü yitirdiğimizde, dilsizleştiğimizi düşünelim. Suskunun dayanılmaz köleliğine düşeriz.Dış.
KYS KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ. 2 İçerik Kalite Nedir? ISO 9001:2000 Hakkında Genel Bilgi Kalite Politikamız Kalite Hedefimiz KYS nin Şirketimizde.
Büyüme ve İstihdam Dostu Kısa ve Orta Dönem Seçilmiş Ekonomi Politikası Önerileri Prof. Dr. Murat YÜLEK Prof. Dr. Kerem ALKİN.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü
TARİHÇESİ 1868 yılında Jamsetji Tata tarafından Mumbai’de kurulmuş ve 1992 yılından bu yana Ratan Tata yürütmektedir. Tata Motors Limited bir Hint çok.
Ömer halİsdemir üniversitesİ Bilgi İşlem Daire BAŞKANLIĞI’na Hoşgeldiniz.. Arzu YILMAZ.
Sanayi ve ticaret limiteD şirketi
1868 yılında Jamsetji Tata tarafından kuruldu.
Betül GÜLER
TIBBİ BİTKİLERİN YAYGINLAŞTIRILMASI VE TARIMI
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
Uluslararası Pazarlama Araştırması
Öğr. Gör. Dr. İnanç GÜNEY Adana MYO
ISO 9001:2015 standardı – 5. Maddenin Tanıtımı
Starbucks.
Yrd. Doç. Dr. Şule Aydın Turan
Ticari ve Nakit Çözümler Direktörü
COĞRAFİ İŞARET DENETİMİ
Kuruluşumuzun ilk yılı…
Bahçelievler Masaj Salonu
İhracat Genel Müdürlüğü
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
Şirket Adı İş Planı.
Bu sorunlar neden çözülmeli?
ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ
Aşağıdaki kavramları açıklayınız
Ürün veya Hizmet Satışı
Neden Mesleki ve Teknik Eğitim Okulları?
Yrd.Doç.Dr. Çağdaş Erkan AKYÜREK
TOSHİBA FLASH DİSK.
ISO 9001:2015 standardı – 5. Maddenin Tanıtımı
Bölüm 9 İş Yönetim Stratejileri : Rekabet Stratejileri
İstanbul Vinç Kiralama Hizmetleri

İş Sağlığı ve Güvenliği Çevre Güvenliği ve Kalite Müşteri Memnuniyeti
Cube Organization Presents.
Medya okuryazarlığı eğitimi dersi
Araçlara Değer Katmak için Yanınızdayız…
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi
KALİTE GÜVENCE VE STANDARTLAR
Ticari ve Nakit Çözümler Direktörü
Dünyada ve Türkiye’de Su Ürünleri Üretimi
ALIŞVERİŞLERİMİZDE NELERE
Kuğu End. Tem. Kağ. ve Ürn. Tic. Ltd. Şti
BÖLÜM X FİYATLANDIRMA.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME ve ÜRÜN YAŞAM SÜRECİ STRATEJİLERİ
Misyonumuz ve Vizyonumuz
Örgüt Kuramı, Örgüt Tasarımı ve Örgütsel Değişim
Sunum transkripti:

BALSA MOBİLYA

DOĞTAŞ  Hacı Ali Doğanın 1972 de ‘Doğan Mobilya’yı kurması ile başlıyor.  Hızlı gelişimi sayesinde 1993’te Arnavutluk’a ihracatını yaptı.  2003’Tasarım Tescil Belgesi alıyor.  2008’de devlet desteği alıyor ve Exculisive serisini çıkardı.  2010 ‘da Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ‘Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ‘ ödülünü aldı.

-2011 yılında Capital dergisi tarafından ‘Sektörün En Beğenilen Şirketi ‘ ödülünü aldı yılında Ekovitrin dergisi Yılın Starları Anketine göre ‘Mobilya Sektöründe Yılın Şirketi‘ ödülünü aldı.  Tüm bu başarılı süreçle birlikte 2012 yılında ‘Kelebek Mobilya'yı bünyesine aldı.

KELEBEK MOBİLYA  Kelebek Mobilya 1935 yılında faaliyete geçti. Üretimlerini Alman ve İtalyan teknolojisi ile en gelişmiş bant sistemlerini kullandı. İlk olarak yerli uçaklara kontrplak üretti. İlklerin öncülerinden oldu ; ilk Reklam kullanması, halkla ilişkiler çalışması.. Önceliği her zaman müşteri memnuniyeti, kalite, konfor, şıklık,uzun ömürlülük oldu.

 Kelebek Mobilya, 1984 yılında İlk Çevre Ödülünü İSO-aldı.  yılında TSEK – TSE ödülünü aldı.  2002 yılında ISO 9001 Kalite ödülünü aldı. Doğtaş Mobilya ise bünyesine almadan önce;  ISO 9001 – ISO – TS-EN ISO ve OHSAS belgelerine sahipti.  Doğtaş ve Kelebek Mobilyanın tüm ürünlerinde ‘GS Sertifikası'var. (Geptüfte Sicherheit-Sertifikalı Güvenlik)

GS sertifikası dünyada kabul görmüş uluslararası bir belge. Tüketicilerin ilk olarak tercih ettikleri bir belge.

BALSA MOBİLYA Hayatınızın Her Döneminde...

Balsa Mobilya adını ‘Balsa’ ağacından alıyor. Balsa ağacı dünyanın en sağlam ağacı. Sağlamlılığı ve uzun ömürlülüğü ile mobilya yapımında çok elverişli. Ağaçlar kendi aralarında eğililebilirlik,sertlik ve sıkıştırılabilirlik olarak üçe ayrılır. Çok hızlı büyüyen bir ağaçtır. Çok yağış alan bölgelerde yetişir. En sağlam ve en hafif ağaçtır. Aynı zamanda güveler bu ağaçlara zarar vermezler. --Bu yüzden Balsa...

VİZYONUMUZ Güvenirliliğimizi, kalitemizi ve rahatlığımızı birleştirmek; en uygun fiyatlarla müşteri memnuniyetini sağlamak, marka olma ve bilinirliği arttırmak.

MİSYONUMUZ Müşterilerimizin memnuniyetini her zaman baz alarak ; kalite, güven ve rahatlıkla beraber her dönemde yaratıcı ürünler sunmak.

Hedef Kitle ; Yeni evli çiftler ve evli olan çiftler. Kalite ve rahatlığa önem veren, geçmişin kalıntılarını sevenler. Tüketici tercihleri ; Rahatlık, konforlu olması, şıklık, uzun ömürlülük.. Biz üretici olarak müşteri memnuniyeti için her koşulu değerlendiriyor üretimlerimizi yapıyoruz. Hedefimiz gelişen ve değişen rekabet ortamında piyasada öncü olmak. konforlu ve güvenceli ürünlerimizle müşterilerimizin ilk tercihi olmak ve öyle kalmak. Bilinirliliğimizi en üst seviyede tutmak.

 Bilinirliliği yüksek, kaliteli ve güvenceli bir alt yapıya sahip olması sayesinde sektörde rakiplerini geçmekte.  Retro mobilya tasarımları için daha fazla çeşit sunmalı. Daha canlı modern çizgiler mevcut. Bunu korumalı ve geçmiş izleri de birleştirerek varolmalı.

SOSYAL MEDYA ANKET SORULARI 1. Mobilya deyince aklınıza gelen marka ? 2. Kullandığınız mobilya markası ? 3. Kullandığınız markadan memnun musunuz ? 4. Bir mobilya da aradığınız kriterler nelerdir ? 5. Fiyat tercihleriniz neler ?

BALSA