Sıkça Sorulan Sorular SPAKARE –Kişisel Bakım İçin Kenevir Yağ İçeren Kozmetik.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
CİLT BAKIMI. HUNCALIFE ESSENTIALS ACIBADEM SERİSİ Sistem kodu: (20 ml) Parafinsiz ! Parabensiz ! Alkol İçermez ! Parafinsiz ! Parabensiz ! Alkol.
Advertisements

MADENSEL MADDELER (MİNERALLER)
Entegre Savaş Zararlı ve hastalık etmenlerine karşı kullanılan çeşitli yöntemlerin birbirini tamamlayıcı, ekosistemdeki dengeyi koruyucu şekilde uygulanmaları...
Kaynak işlemi sırasında ;
Kenevir Yağı İçeren SPAKARE. Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır.
SAĞLIKLI BESLENME BESLENME Beslenme, İnsanın büyümesi, gelişmesi, sağlıklı ve üretken olarak uzun süre yaşaması ve yaşam kalitesini.
SERA KURULUŞUNDA ETKİLİ OLAN FAKTÖRLER
COĞRAFYA PROJE ÖDEVİ ÖZGÜR SÖNMEZ 10/A Ulaşım Nedir ?
Virüs hastalıkları. Grip İ nfluenza ya da grip, viral bir hastalıktır.viral Sa ğ lıklı insanlarda ortalama bir haftada geçer.
İklim ve İklim Elemanları SICAKLIK. Bilmemiz Gereken … Isı : Cisimlerim potansiyel enerjisidir. Sıcaklık : Isının dışa yansıtılmasıdır.Birimi santigrat.
Pik (Ham) Demir Üretimi
E R G E N L İ K ERGENLİK DÖNEMİ FİZİKSEL GELİŞİM
DUYU ORGANLARIMIZIN SAĞLIĞI
EĞİTSEL OYUNLAR DOÇ. DR. GÜLTEN HERGÜNER BÖLÜM: 4
Ağ Anahtarı (Switch) Çeşitleri
Doğadaki canlı varlık yaşam sürecini tamamladıktan sonra kompostlanarak tekrar yaşama katabilir.Şehirlerde evlerde uygulanacak bu sistem sayesinde şehir.
©McGraw-Hill Education, 2014
Yazılım ve resimler alıntıdır!
ŞEKER(DİABETES MELLİTUS DM) HASTALARININ YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER Şeker ya da diyabet denilen hastalık genellikle kalıtsal ve.
Uzmandan Öneriler... Ezgi Sadeghi Güzellik Eğitmeni, Makyaj Artisti.
 Bir Uygur destanıdır. Büyük Türk İmparatorluğunu Göktürkler' den devralan Uygur Türkler' i, Türeyiş Destanı ile soylarının vücut buluşunu anlatırken.
Tssb un tedavisi. HİPNOZLA PSİKOTERAPİNİN İLKELERİ Bu tip psikoterapinin prensipleri aşağıda anlatılan sekiz C ile özetlenebilir: Yüzleştirme (Confrontation).
YAKUP KAYA SABİT BAĞLANTILAR SABİT BAĞLANTILAR 1.MEKANİKSEL EKLER 1.MEKANİKSEL EKLER 2.FÜZYON EKLER 2.FÜZYON EKLER.
Sağlıklı Yaşamın Beslenme Ve Sporun Sağlığımıza Etkileri.
Eski zamanlardan kalma bir Roma masalına göre... Sabunu ilk defa kadınlar keşfetmiş. Hayvanların kurban edildiği Sapo Dağı'nın kıyısında bulunan Tiber.
YANIKLARDA İLK YARDIM BEÜ ZONGULDAK SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ CERRAHİ HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ A.D.
AĞAÇLANDIRMA VE GENÇLEÇTİRME ÇALIŞMALARININ BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİĞE ETKİSİ İsmail KÜÇÜKKAYA Orm. Yük. Müh.
ARA Ş TIRMA YÖNTEM ve TEKN İ KLER İ Ö ğ r. Gör. Dr. O. İ nanç GÜNEY ADANA MYO.
KİŞİSEL HİJYEN.
Betül GÜLER
MUTFAKTA ARANAN FİZİKSEL ÖZELLİKLER
PEDILIFE.
İNFERTİL BİREYLERDE ÇEVRESEL BASKI
BESLENME VE DİYETETİKTE
Stokiyometri, element ölçme anlamına gelen Yunanca, stocheion (element) ve metron (ölçme) kelimelerinden oluşmuştur. Stokiyometri, bir kimyasal reaksiyonda.
GEBZE PLANT MEDICAL DEPARTMENT
2013’e başlarken....
GÜÇ TUTUŞURLUK VE BURUŞMAZLIK APRELERİ
Menü Planlama.
ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ BESİN ÖĞELERİ II
Bitkiler * Mevsim boyunca gözlenen hava olayları, tahıllar ve diğer ürünlerin kurutulması, harman çalışmaları, meyve ve sebzelerin depolanması üzerine.
BESLENME VE DİYETETİKTE
BİTKİSEL LİFLER (Keten)
YAŞLILIKTA DEMANS (BUNAMA)
Sporcu beslenmesinde en önemli hedefler
Ördek Barınakları.
KANSER.
Bölüm 9 İş Yönetim Stratejileri : Rekabet Stratejileri
Nerede O Mis Gibi Taze Kitap Kokusu?
HAZIRLAYANIN; ADI:Ayşe Nur SOYADI:KAYMAZ SINIFI:4/A NUMARASI:694
ADALET PSİKOLOJİSİ YILI GÜZ DÖNEMİ 4. Ders 20 Ekim Cuma.
Kırınım, Girişim ve Müzik
SAĞLIKLI BESLENME.
Swİtch çeşİtlerİ – GÖKÇE TENEKECİ.
EYYÜBİYE REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
JEM 361 ÖZEL MİNERALOJİ.
HAZIRLAYAN AYŞE FATMA DUR
BESİ SIĞIRCILIĞI.
AKILLI SERUM COSMETELLECTUAL SERUM GÜZELLİĞE LÜKS BİR YAKLAŞIM: HIZLI SONUÇ, UZUN VADELİ ETKİ.
Hayvancılık İşletmelerinde Yönetim Prensipleri
OKUL ÇAĞI ÇOCUKLARININ BESLENMESİNDE
Isı Enerjisi ve Gerekliliği
Test Puanlarının Yorumlanması: Standart Puanlar
Bitkiler * Mevsim boyunca gözlenen hava olayları, tahıllar ve diğer ürünlerin kurutulması, harman çalışmaları, meyve ve sebzelerin depolanması üzerine.
Tarımsal Meteoroloji Prof. Dr. A. Nejat EVSAHİBİOĞLU
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
TIBBİ KENEVİR’İN TAKSONOMİSİ ve KULLANIMI
Çiçekli Bitkilerde Üreme 2
Beslenme İlkeleri - 5.
ORGANİK TEMİZLİK ÜRÜNLERİ
Sunum transkripti:

Sıkça Sorulan Sorular SPAKARE –Kişisel Bakım İçin Kenevir Yağ İçeren Kozmetik

1.Kenevir tohumu yağı nedir? Kenevir yağı, Cannabis sativa bitkisinin tohumlarından yapılır. Sıkça Sorulan Sorular

2.Piyasada Bilinen Yağların Ve Özellikle Argan Yağı ile Kıyasla Kenevir Yağının Ek Avantajları Nelerdir? Kenevir tohumlarından elde edilen yağda saçı ve cildi iyileştiren, beslenmelerini ve nemli kalmalarını sağlayan ve erken yaşlanmalarına mani olan doymamış yağ asitleri yüksek orandadır. Omega6 ve omega 3 - 3:1 ideal orana, sahip olan tek bitkidir. Bu oran cildimize uzun süreli pozitif etki sağlar. SIkça Sorular Sorular

3.SPAKARE Kişisel bAkım Ürünlerinin Kullanımından Faydalar Nelerdir? Saç bakımı söz konusu olunca canlandırıcı şampuan saçı besleyerek ve parlatarak saçın nem dengesini doğal olarak sağlar. Saç bakım kreminde bulunan deniz yosunları yüksek seviyede kaplama özelliğine sahiptir. Böylece saç, daha kolay taranır; saçların dolaşmasını önler. Vücut losyonu ve duş jeli gibi vücut bakım ürünleri, vücuda sürüldükten sonra uzun süre yumuşaklık ve rahatlatıcı etki verirken güzel ve ferah bir koku bırakır. E-vitamini, karite yağı, aynısafa ve B5 provitamini içeren vücut losyonu, cildin erken yaşlanmasını engeller ve iltihapları azaltır. Sıkça Sorulan Sorular

4.Kenevir Yağı Marihuanada Bulunan Maddeler İçeriyor Mu? Yağ; fosfor ve kanabidiol asit gibi kenevire özgü aktif maddeler içerir. Aynı zamanda SPAKARE kişisel bakım kozmetik ürünlerinde kenevir yağı, taze esrar ve marihuana yapraklarında bulunan tetrahidrokanabinol- psihoaktif elementini içerir. Sıkça Sorulan Sorular

5. SPAKARE Canlandırıcı Şampuanı Ne Kadar Sık Kullanabilirim? Canlandırıcı şampuan, yüksek nemlendirici yoğun maddeler içerir, ancak delikat bir üründür ve her saç tipine uygundur. Bu yüzden her gün kullanılabilir. Şampuanı ıslak saçın diplerine dağıtım ve yedirin, yıkayınız ve saç derisine masaj yapınız. Yıkadıktan sonra iyice durulayınız. Düzenli bir kullanım, aşırı sebium sekresyonunu ayarlayacak ve saçınıza nem ve parlaklık verecektir. 6. Şampuanı Her Tip Saç İçin Kullanabilir Miyim? Şampuan, kuru, hassas ve problemli saç derisi dahil olmak üzere her tip saç için uygundur. Sıkça Sorulan Sorular

7. Saç Bakım Kremin Özelliği Nedir ve Onu Her Gün Kullanabilir Miyim? İçerdiği yüksek oranda besleyici ve nemlendirici maddeler sayesinde SPAKARE besleyici saç bakım kremi her saç tipin (kuru, yıpranmış saçlar dahil) günlük bakımı için uygundur. Kenevir yağı, su dengesini doğal oranlarda olmasını sağlar ve saça parlaklık verir. Deniz yosunları (İrlanda yosunu) da saçınızı canlandırır ve taranmasını kolaylaştırır, saçların dolaşmasını önler. Sıkça Sorulan Sorular

8. Nemlendirici Vücut Kremi Kullanıldıktan Sonra Vücutta İnce Kaplama İzleri Bırakıyor Mu? Vücut kremi, değerli maddeler zenginliği ile bilinen karite yağı içerir. Afrikalı kadınlar, geleneksel olarak, cilt ve saçlarını kurutan rüzgârlardan ve güneşten korumak için karite yağı kullanmış ve kullanmaya devam etmektedirler. Karite yağı tamamen absorbe olduktan sonra koruyucu bariyer oluşturur ve hafif parfümlü kadife bir parlaklık bırakır. Sıkça Sorulan Sorular

9. Vücut Kremi Hangi Cilt Tipi İçin Uygundur? Vücut kremi, normal ve kuru ciltlerde günlük kullanım için uygundur. Krem, uzun süreli nem sağlarken kuru ve hassas ciltler ve hatta egzema, sedef hastalığı ve sivilcelere eğilimli olan problemli ciltler için uygundur. Yumuşaklığı sayesinde vücut kremi, yağlılık veya yapışkanlık hissi yaratmadan cildinizin uzun bir süre yumuşaklığını ve pürüzsüzlüğünü sağlar. 10. Sıradan, Ucuz Duş Jelleri Cildimi Kurutuyor. Canlandırıcı Duş Jeli Nedir? Onu Her Gün Kullanabilir Miyim? SPAKARE canlandırıcı duş jeli çok hafiftir ve cildi kurutmaz. Güzel kokulu olup cildinizi nemli, pürüzsüz ve ferah tutar. Ferahlatıcı ve hafif formülü sayesinde duş jeli kuru, hassas ve problemli ciltler için uygundur. Duştayken jelden yeterli miktar alıp ıslak cildinize sürünüz ve bütün vücudunuzu yıkayınız. Yıkandıktan sonra iyice durulayınız. Sıkça Sorulan Sorular