Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE. Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kenevir Yağı İçeren SPAKARE. Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır."— Sunum transkripti:

1 Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

2 Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları, kenevir liflerini giyim üretiminde kullandılar. Kenevir tohumları, SPAKARE serimizde olduğu gibi, kozmetik ürünlerde hammadde olarak kullanılabilecek yağ yapımı için kullanılabilir.

3 Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Bitkinin preslenmesi yoluyla yapılan kenevir yağı, kısa bir sürede güzellik dünyasında kilit bir madde haline gelir: Omega-6 ve omega-3 esas yağ asitlerinin zengin kaynaklarından biri olan kenevir tohumu yağı, iki asit arasında mükemmel dengeyi sağlar ve böylelikle cildin sağlıklı ve güzel olmasında büyük rol oynar. İçerdiği büyük miktarlardaki A, C e E vitaminleri sayesinde kenevir yapı, saç ve cilt bakımında mucizeler yaratabilen kusursuz bir antioksidandır.

4 Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir tohumu yağı cildi besler, nemlendirir ve erken yaşlanmaktan korur, cilt hücrelerini rejenere eder. Kuru, hassas ve problemli ciltler için uygun olan yağ, mayasıl ve akne gibi cilt hastalıkların oluşmasını önler veya azaltır. Antioksidan ve güzellik vitaminleri olarak bilinen B vitaminleri içeren yağın, güneş banyoları sonrasında rahatlatıcı etkisi var.

5 Kenevir Yağı ve Shea Yağı İçeren SPAKARE VÜCUT LOSYONU

6 ПРЕВОД НА ПРЕДХОДНИЯ СЛАЙТ AVANTAJLAR Kenevir yağı besleyicidir; erken yaşlanmaya mani olur, Shea yağı, cildi kurumaktan, UV ışınlarından, sert iklim şartları ve kirliliğin verdiği zararlardan korur Aynısafa, küçük yaraları dezenfekte etme özelliğini taşır ve cilt enfeksiyonlarında tedavi amaçlı kullanılır. Bunun dışında aynısafa, cilde parlaklık kazandırır ve sivilce oluşumunu önler.

7 Kenevir Yağı ve E Vitaminli SPAKARE DUŞ JELİ

8 ПРЕВОД НА ПРЕДХОДНИЯ СЛАЙТ AVANTAJLAR Kenevir yağı besleyicidir; erken yaşlanmaya mani olur, Zeytinyağının içerdiği besin maddeleri, cildin esnekliğini arttırır.

9 Kenevir Yağı ve B5 Provitaminli SPAKARE ŞAMPUAN

10 ПРЕВОД НА ПРЕДХОДНИЯ СЛАЙТ AVANTAJLAR Kenevir yağı besleyicidir; erken yaşlanmaya mani olur, B5 provitamini saçtaki nem oranını yükseltir ve saç esnekliğini arttırır.

11 Kenevir Yağı ve Deniz Yosunları İçeren SPAKARE SAÇ KREMİ Kenevir yağı cilti besler ve erken yaşlanmasına mani olur. Besin maddelerine zengin olan İrlanda yosunu, saç ve cildin gençlik yıllarında sahip olduğu özelliklerin yeniden kazanılmasında büyük rolü ile asırlardır kullanılan bitkidir. Saçı parlak ve yumuşak yaparken kolay taranmasını da sağlar. AVANTAJLAR

12 Kenevir Yağı İçeren SPAKARE


"Kenevir Yağı İçeren SPAKARE. Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları