ANA SAYFA İPUCU GALERİ TEST TREND 5 Ağustos 2015 492 Paylaş 1. Öncelikle buradan Microsoft’un websitesine gidiyor ve kullanmak istediğimiz Windows’un.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 Teachertube.com sitesinin ana sayfa görüntüsünu sol taraftaki resimden görebiliyoruz. Teachertube.com slideshare.com ‘a benzer bir sosyal paylaşım sitesidir.
Advertisements

Devam etmek için “Next” tıklayın.. Kurulum bittikten sonra “C” sürücüsünün altına “Asyakur” adında bir klasör oluşacak.(Resimdeki gibi).Bu klasörün.
ELEKTRONİK İMZA (E-İMZA) KURULUMU BURSA BAROSU BAŞKANLIĞI
WINDOWS 2000 KURULUMU Kurulum Önyükleme disketleri oluşturmak için Windows 2000 çalıştırıyor olmanız gerekmez. \Bootdisk adındaki dizin Windows 2000 Kurulum.
Windows 8.
OGM SİTESİNDEN GİRİLEREK E-POSTA HESAP ŞİFRESİ DEĞİŞTİRME
BT SINIFLARINDA DYNED KURULUMU
Windows 8.1 yükleme yolları
SAMSUNG AKADEMİ Emin CELİLOĞLU IT Eğitmeni
Windows 7 kurulum için en az 512 MB ram belleğe ihtiyaç duyuyor
WİNDOWS 7 KURULUM.
İŞLETİM SİSTEMLERİ WINDOWS 98 KURULUMU VE ÖZELLİKLERİ
CEİT 313 Msconfig.
NİLGÜN DÜZEN Bilgisayarınızda kayıtlı olan dosyalarınız sizin çok değerli olabiliyor.Bazen bütün anılarınızı, bazen yılların birikimini, bazen.
Camtasia Studio Neslihan AYDOĞAN.
XxPFL2908H/12 – xxPFL30x8x/12 – xxPFL31x8x/12 Modelleri için Pratik Bilgiler Emin Büyükmumcu 1.
S CREENCAST - O - MATIC NEDIR ?  İnternet üzerinden ve bilgisayarınıza kurabileceğiniz oldukça pratik bir ekran kaydetme uygulamasıdır.  Windows, Mac.
HAZIRLAYANLAR Baran EKSİK Hayrettin GÜNGÖZ Konu: Windows 7 Altında Disk Yönetimi.
Linux Kurulumu BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI BÖLÜMÜ
DİJİTAL ÖLÇÜ BİRİMLERİ
"İleri >" butonuna tıklayacağız ve karşımıza sonraki adım olan "Lisans Sözleşmesi" bölümü gelecek.
ÖMER KÖSE ESMA AKMAN SUNA BAŞKIRAN DOĞUŞ KARAKAYA
WINDOWS XP KURMA (FORMAT)
ŞAHİN KURT WİNDOWS 7 KURULUMU
Windows XP Konu: Denetim Masası Windows 8 Windows XP Windows 7.
T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Eğitimi Programı / Ankara Windows XP Kurulumu.
 AppLocker teknik olarak merkezi uygulama yönetim sistemi olarak tanımlanabilir. Windows 2008 R2 sürümü ile bir merkez üzerinden çeşitli grup politikaları.
DYNED. Önceki Sürümlerinde Olduğu gibi Dyned'in kurulum CD'sini bilgisayarımıza taktığımızda yandaki kurulum penceresi otomatik olarak açılacaktır.
UBUNTU LINUX KURULUMU Ders-2
 Format atma bilgisayarımızı virüslerden, kalan program artıklarından, yavaşlama problemlerinden, hatalardan veya sistemle alakalı oluşabilecek mavi.
Denetim Masası Ms. Windows 8.1
Windows 8.
Temel belge İşlemlerİ Microsoft Office Word 2007.
MEB DYNED CDUSB AKTARMA USBBİLGİSAYAR KURULUM YAPMA
BIOS Nedir?.
VLC MEDİA PLAYER.
Anıl İŞCAN. 1- Windows 7 CD' si ya da DVD' sine ihtiyacımız olacak. 2- İkinci olarak Windows 7' yi kuracağımız bilgisayarın donanımsal olarak Windows.
Outlook 2003 Programı Kullanımı
Meb.k12 uzantılı E-posta Hesabı Kurulumu
Windows Kurulumu Resimli
YOUNİS İ.M.ALJARADAT  KURULUM  DİL SEÇME  KOŞUL KABULÜ  SÜRÜCÜ ÖZELLİKLERİ  DOSYALAR  KURULUM  KULLANICI  ETKİNLEŞTİRME  AYARLAR.
-Genel sayfa düzeni. -Duyuru Ekleme -Fakülte-Myo Sayfa düzenleri eğitimi.
DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Kurulumu
Temel Bilgisayar Teknolojileri
Dijital Ölçüler konusunu öğreneceğiz Dijital Ölçüler konusunu öğreneceğiz.
Doç.Dr. Ahmet ÖZMEN Sakarya Üniversitesi
NLİTE İLE SİSTEM KURULUM CD’Sİ OLUŞTURMA
Sistem gereksinimleri: İşlemci: 1 GHz veya daha hızlı olmalı RAM: 1 GB (32 bit için) veya 2 GB (64 bit için) Sabit disk alanı: 16 GB (32 bit için) veya.
Windows 7 Kurulumu.
VERİ KURTARMA.
Dosya sistemi, bilgisayarın sabit disk üzerindeki verileri düzenlemek için kullandığı temel yapıdır. Disk depolamanın temel birimidir. Disklerin kullanılabilmesi.
 Windows XP, Microsoft firmasının 2001 yılında piyasaya sürdüğü bir işletim sistemidir.
NORTON GHOST. O Windows isletim sistemi kullananlar bilirler.Kısa bir sure sonra windows yavaslamaya, hata mesajları vermeye baslar. Tek care var o da.
BIR BLOG SAYFASı NASıL ANDROID PROGRAMıNA DÖNÜŞTÜRÜLÜR? Yrd. Doç. Dr. Erkan YEŞİLTAŞ.
MİCROSOFT WİNDOWS 8 I.WİNDOWS 8’İ NASIL YÜKLEYEBİLİRİM ?
1-Karşımıza gelen ekranı ileri diyerek geçiyoruz..
Sinem TÜRKOĞLU Sınıfı: 10 – Bilişim No : 59 BILIŞIM TEKNOLOJILERININ TEMELLERI PROJE ÖDEVI WINDOWS 7 KURULUMU.
E-tab 5 Yazılım Öğrenci ya da öğretmen hangisini kurmak istiyorsanız çift tıklayınız. Ekrana çıkan uyarıda evet/yes seçiniz. Karşınıza aşağıdaki ekranlar.
Ünite II: Bilgisayarı Kullanma ve Yönetme Basit Düzenlemeler Yapma Dosyaları Düzenleme Yazdırma.
Defraggler.
(Advanced SystemCare 8)
MSCONFİG AYARLARI VE ÖZELLİKLERİ
Linux Kurulumu BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI BÖLÜMÜ
UBUNTU LINUX KURULUMU Ders-2
GÖREV YÖNETİCİSİ Görev Yöneticisi Görev Yöneticisi - İşlemler
İŞLETİM SİSTEMİ KURULUMU
ACRONİS KURULUMU YEDEK ALMA VE YEDEK YÜKLEME SAVAŞ TUNÇER.
İngilizce Eğitim Sistemi Kurulumu
WİNDOWS SÜRÜMLERİ ARASINDAKİ FARKLILIKLAR
Sunum transkripti:

ANA SAYFA İPUCU GALERİ TEST TREND 5 Ağustos Paylaş 1. Öncelikle buradan Microsoft’un websitesine gidiyor ve kullanmak istediğimiz Windows’un 32 veya 64 bit olmak üzere bilgisayarımıza göre mimari yapısını (*) seçiyoruz. “Download Tool Now” a tıkladıktan sonra 18,7 MB lik bir kurulum arayüz programı bilgisayarımıza inecek.buradan (*) Eğer bilgisayarınızın mimari yapısından emin değilseniz bunu anlamak için; Windows

(*) Eğer bilgisayarınızın mimari yapısından emin değilseniz bunu anlamak için; Windows Tuşu + R ‘ye basarak “ Çalıştır ” penceresini açabilir, “ msinfo32 ” yazarak açılan aşağıdaki pencereden, “ Sistem Türü ” bölümünden bilgisayarınızın mimari yapısını görebilirsiniz. x64-based Pc ise 64 bit, x32-based PC ise 32 bit bir bilgisayara sahipsinizdir.

2. Kurulum dosyayı bilgisayarımıza indikten sonra inen “ MediaCreationxxx.exe ” yi çalıştırıyor ve USB diskimizi bilgisayarımıza takıyoruz. İlk karşılama ekranı bizden ne yapmak istediğimizi öğrenmek istiyor. Bizim niyetimiz her zaman kullanabileceğimiz bir yükleme medyası oluşturmak olduğu için, “ Başka bir bilgisayar için yükleme medyası oluştur ” seçeneğine tıklıyoruz.

3. Yeni penceremiz bizden, oluşturulacak Windows 10 yükleme medyasının tam olarak neler içereceğini öğrenmek istiyor. Dilimizi Türkçe, Windows sürümünü (**) Windows 10 Home ve Mimarimizi Her İkisi olarak seçip İleri ye tıklıyoruz.

(**) Eğer Windows’un hangi sürümünü kullandığınızdan emin değilseniz bunu anlamak için; Windows Tuşu + R ‘ye basarak “Çalıştır” penceresini açabilir, “msinfo32” yazarak açılan aşağıdaki pencereden, “İşletim Sistemi Adı” bölümünden bilgisayarınızda kurul olan Windows modeline göre (Home Edition, Profesional ) Sürüm seçeneğini seçebilirsiniz.

4. Yeni gelen ekranımızdan, kurulum medyasının hangi aygıt için hazırlanacağını seçiyoruz. Bizim niyetimiz USB aygıtına dosyaları atma olduğu için “USB flash sürücü” seçeneğini işaretleyip İleri’ye tıklıyoruz.

5. Bu pencereden, bilgisayarımıza takılı olan USB flash sürücüyü görebiliyoruz. Hatırlatmakta fayda var, USB’nizin en az 8 GB olması gerekiyor.

6. Evet artık işleme başlamış olduk. Windows kurulum dosyaları İnternet üzerinden indirilip, bilgisayarınıza takmış olduğunuz USB flash sürücüsüne yazdırılacak. Bu işlem İnternet bağlantınızın hızına göre bir kaç saat sürebilir. İşlem bittikten sonra ise, BIOS ayarlarınızdan açılış hedefi olarak “External USB” seçeneğini seçemeniz gerekiyor. BIOS ayarlarınızı kayıt edip çıktıktan sonra Windows 10 kurulumu otomatik olarak başlayacaktır.