Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

(Advanced SystemCare 8)

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "(Advanced SystemCare 8)"— Sunum transkripti:

1 (Advanced SystemCare 8)
Program Tanıtımı (Advanced SystemCare 8)

2 Programa giriş Bilgisayarlarımızın gereksiz dosyalardan kurtularak temizlenmesini ve böylece daha hızlı çalışma ile birlikte performans artışı sağlamamızı sağlayan Advanced SystemCare programının kurulum aşamasını detaylı anlattığım sunuma hoşgeldiniz. Slayta başından sonuna kadar izleyerek Advanced SystemCare programın kurulum aşamalarında neler yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Ayrıca bu konuda yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarınız varsa, slaytı onlarla paylaşarak onların da problemlerini çözmesini sağlayabilirsiniz.

3 Advanced SystemCare Nedir Ne işe Yarar ?
Advanced SystemCare IObit yazılım şirketi tarafından üretilen başarılı bir sistem bakım ve optimizasyon yazılımıdır. Program , bilgisayarınızın hızını arttırma ve sorun çözümleri bakımından başarılı. Program , internet kullanımından ise tarayıcı korumasına birçok önemli özelliği ile internette yapmış olduğunuz işlemleri güvenle yapmanızı sağlıyor. Windows 7 – Windows 8 son olarakXp kullanıcıları için çok faydalı bir program.

4 Neden Advanced SystemCare ?
Kullanımı oldukça kolaydır: Tek tıklama ile bir çok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bilgisayarınızı tamamen korur, üstelik ücretsiz: Spyware, Adware taramaları ve silmeleri sayesinde bilgisayarınızı korur. Hacker'lar, HiJacker'lar veya bilgisayarınıza zararlı yazılım yüklemeye çalışanlara karşı da sisteminizi korur. Windows'unuzu temizler: Sistem performansınızı kayıp dosyaları temizleyerek hızlandırır, istenmeyen dosyaları ortadan kaldırır, gereksiz dosyaları siler ve tüm hasarlı kayıt girişlerini siler. PC'nizi en yüksek performansta tutar: Windows'unuzu modifiye ederek sistem ve internet hızınızı arttırır.

5 Kurulum-1 İlk olarak advanced-systemcare-8" isimli setup dosyamıza çift tıklıyoruz.

6 Kurulum-2 2- Kurulum sihirbazına hoşgeldiniz mesajı karşımıza çıkıyor. "İleri >" butonuna basarak devam ediyoruz.

7 Kurulum-3 3- Kuruluma devam edebilmek için Lisans Koşulları'nı kabul etmemiz gerekiyor. "Kabul Et" butonuna basıyoruz

8 Kurulum-4 4- Bu aşamada programın nereye yükleneceğini seçmemiz isteniyor. Setup dosyamız bilgisayarımızda programların depolandığı alanı kendisi seçiyor. "İleri >" butonuna basıyoruz.

9 Kurulum-5 Kurulum yapılırken ekstradan yapılmasını istediğimiz şeyleri işaretlediğimiz aşamadayız. «Masaüstü simgesi oluştur" seçeneğini işaretlersek programın kısayolunu masaüstüne yerleştirecek, "IObit'i Benim Yer İmlerime Ekle" seçeneğini işaretlersek IObit'i yer imlerinize ekleyecek. Ben ok işaretiyle gösterdiğim "Masaüstü simgesi oluştur" seçeneğini işaretledim. Sizde kendinize göre işaretlemenizi yapın. Ardından "İleri >" butonuna basarak devam ediyoruz.

10 Kurulum-6 6- Yükleme işlemimiz yapılıyor. Ok işaretiyle gösterdiğim alanın dolmasını bekliyoruz.

11 Kurulum-7 7- Yükleme işlemimiz yapıldı. "Son" butonuna basıyoruz.

12 Kurulum-8 Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra programı tanıtan ufak bir pencere açılıyor. "İleri >" butonuna basarak devam ediyoruz ve şu sayfaya geliyoruz.

13 Kurulum-9 9- Bu aşamada programın görünümünü ve dilini seçiyoruz. Benim tercihim "Klasik" görünüm sizde buradan istediğiniz görünümü seçebilirsiniz. Ardından temaların altında bulunan "Varsayılan dilinizi seçin:" kısmından eğer seçilmemişse Türkçe'yi seçiyoruz. Ama program bilgisayarınızın diline bakarak Türkçe'yi otomatik olarakta seçebiliyor. Son olarak "Çalıştır" butonuna basıyoruz. Ve programımız kullanıma hazır hale geliyor.


"(Advanced SystemCare 8)" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları