Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Uçuş Tabipliği ve Fizyolojik Eğitim Kursu. USAEM Stadyum Eskişehir Asker Hastanesi Atatürk Cad.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Uçuş Tabipliği ve Fizyolojik Eğitim Kursu. USAEM Stadyum Eskişehir Asker Hastanesi Atatürk Cad."— Sunum transkripti:

1 Uçuş Tabipliği ve Fizyolojik Eğitim Kursu

2 USAEM Stadyum Eskişehir Asker Hastanesi Atatürk Cad.

3 Uçuş Tabipliği ve Fizyolojik Eğitim Kursu Bu kursa, TSK’da görevli tabipler ile SHGM tarafından belirlenen sivil tabipler katılmaktadır. Kursun süresi 5 haftadır. Kursu USAEM ve GATA Hava Uzay Hek. AD. ortaklaşa düzenlemektedir. 82 dönemde toplam 1292 kursiyer Bunlardan 5 dönemde 80 sivil tabip bu kursu başarı ile tamamlamışlardır. 5 dönem sivil tabiplere kurs düzenlenmiştir.

4 KURS PROGRAMININ İÇERİĞİ Sağlık muayeneleri, Akademik eğitimler, Uygulamalı fizyolojik eğitim, Eskişehir Garnizonu 1 inci Üs ve 1. HİBM gezisi, İstanbul THY Tesisleri gezisi, Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu gezisi. Mezuniyet Töreni

5 Bilinmesi Gerekenler Kursiyerlere Uçuş Sağlık Muayenesi sonucunda “Görevi Nedeniyle Uçar” raporu verilir. Herhangi bir sağlık problemi veya hastalık nedeniyle söz konusu raporu alamayan kursiyerler kursa kabul edilmez, bu durum Kurs Katılım Belgelerine işlenerek bir nüshası kursiyerin kendisine verilir, diğer nüshası Hv.K.K.lığına gönderilir.

6 Bilinmesi Gerekenler Kurs eğitim saatleri 08.30-16.00 arasındadır. Aksi belirtilmediği sürece bu saatler arası eğitim binasında bulunulması gerekmektedir. Öğle yemeği 12.00-13.30 saatleri arasıdır. Hastane mesai saatleri 08.00-12.00 ve 13.00-17.00 arasıdır. Mesai saatleri haricinde ve 12.00 – 13.00 saatleri arasında ön nizamiye kullanılabilecektir. Bunun haricinde poliklinik girişi kullanılacaktır.

7 Bilinmesi Gerekenler Kurs dahilinde bir vize, bir de final sınavı yapılacaktır. Sınavlardan geçme notu “70” tir. Sınavlarda başarısız olanlar bütünleme sınavına alınacaklardır. Kurs esnasında kursiyerlere seminer ve takdim konuları verilerek değerlendirilecektir.

8 Bilinmesi Gerekenler Kursiyerler kendilerine verilen programa uymaktan, bildirilen saat ve yerde eğitime katılmak üzere hazır bulunmaktan sorumludur. Kursun disiplinini bozan, uygunsuz davranışlarda bulunan, mazeretsiz olarak devamsızlık yapan personelin kursla ilişiği kesilir. Geçerli bir mazereti olsa dahi kursun 1/6’sından daha fazla devamsızlık yapan kursiyerler başarısız kabul edilir, sertifika verilmez.

9 Bilinmesi Gerekenler Çay ocağı self servistir ve içecekleriniz listeye yazılarak ücretlendirme yapılacaktır. Eskişehir As.Hst.Bştbp.liğinden sivil hasta statüsünde sağlık hizmetleri alabilirsiniz. Merkez personeli ile olan ilişkilerde problem yaşayanlar konuyu kurs koordinatörüyle görüşeceklerdir.

10 Bilinmesi Gerekenler Başarılı olan kursiyerlere, Eğitim Merkezi tarafından, kurs bitiminde “Uçuş Tabipliği Kursu Sertifikası” verilir. Bröve isteğe bağlı olarak yaptırılabilecektir.

11


"Uçuş Tabipliği ve Fizyolojik Eğitim Kursu. USAEM Stadyum Eskişehir Asker Hastanesi Atatürk Cad." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları