Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ DİL OKULU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ DİL OKULU"— Sunum transkripti:

1 YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ DİL OKULU
ÖNEMLİ BİLGİLER

2 NOT SİSTEMİ VİZE = %100 FİNAL SINAVI = %100
DÖNEM NOTU = VİZE NOTU %20 + FiNAL NOTU %40 + ÖDEVLER % DERSE KATILIM %30

3 ÖDEVLER Öğrenciler bütün derslere katılmakla ve verilen bütün ödevleri tamamlamakla yükümlüdür. Her bir ödev dersin öğretim görevlisi tarafından değerlendirilecek ve notlandırılacaktır. Ödevini yapmayan öğrenci, söz konusu ödevden not alamaz. Dönem sonunda ödev notları dönem notu hesaplamasına eklenir.

4 DAKİKLİK Öğrenciler tüm derslere ve sınavlara ZAMANINDA gelmelidir. Geç kalan öğrencilere anlayış gösterilmeyecektir.

5 YOKLAMA: Öğrenciler herhangi bir rahatsızlık durumunda devamsızlık yaparsa rapor getirmek zorundadır. Not: Eğer öğrenci vize sınavına giremezse rapor getirmek kaydıyla kendisine dersin öğretim görevlisi tarafından belirlenmek üzere tekrar sınava girme hakkı verilir. Final sınavına girmek zorunludur. Öğrencinin devamsızlık yaptığı ders saati sayısı tüm ders saatlerinin toplamının % 25’i veya fazlası ise, öğrenci dersi geçemez. Öğrenciler dersten başarısız olurlarsa, bir sonraki yıl dersi tekrar alırlar.

6 UYARILAR: Gerekli ders materyallerini (ders kitabı, workbook ve sözlük) getirmeyen öğrenci derse alınmaz. Öğrenciler sınıf arkadaşlarını ya da dersin öğretim görevlisini uygunsuz hal ve tavırlarla rahatsız edemez. Böyle bir durumda kendilerinden sınıfı terk etmeleri istenir ve derse katılım notları sıfırlanır. Ders esnasında cep telefonları, I-pod ve diğer elektronik cihazların kullanımı yasaktır. Kopya: Kopya çekerken yakalanan öğrencinin sınav kağıdı dersin öğretim görevlisi tarafından toplanır ve öğrencinin akıbeti Dil Okulu Disiplin Kurulu tarafından kararlaştırılır. Öğrenci birinci dönem dersinden geçemediği takdirde, ikinci dönem dersini ALAMAZ.

7 YUKARIDAKİ BİLGİ VE UYARILARA DİKKAT ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
DİL HAZIRLIK OKULU KOORDİNATÖRLÜĞÜ


"YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ DİL OKULU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları