Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ DİL HAZIRLIK OKULU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ DİL HAZIRLIK OKULU"— Sunum transkripti:

1 YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ DİL HAZIRLIK OKULU
HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİ İÇİN ÖNEMLİ BİLGİLER

2 NOT SİSTEMİ VİZE SINAVI = YAZILI SINAV %60 + SÖZLÜ SINAV %40
FİNAL SINAVI = YAZILI SINAV %60 + SÖZLÜ SINAV %40 DÖNEM NOTU = VİZE SINAVI %30 + FİNAL SINAVI %40 + ÖDEVLERİ %20+ QUIZ %10

3 EV ÖDEVLERİ Her ödev dersin öğretim görevlisi tarafından değerlendirilir. Ödevini yapmayan öğrencinin, dönem sonu notu bu durumdan olumsuz etkilenir. Mazeretsiz olarak geç teslim edilen ödevler kabul edilmez. Verilen ödevlerin eksik teslim edilmesi ve 1 gün içinde tamamlanmaması durumunda o güne ait yapılmış olan diğer ödevler de geçersiz sayılır. Öğrencinin her dönem sorumlu olduğu proje ödevlerinden aldığı notlar, quiz notları, sunum notları ve benzer çalışmalar dönem notunun %10’unu etkiler.

4 DAKİKLİK: Öğrenciler tüm derslere ve sınavlara zamanında gelmek zorundadır. Geç kalan öğrencilere anlayış gösterilmeyecektir.

5 YOKLAMA: Öğrenciler herhangi bir rahatsızlık durumunda devamsızlık yaparsa rapor getirmek zorundadır. Gereksiz veya uygunsuz alındığı tespit edilen raporlar Dil Okulu Koordinatörlüğünün insiyatifi doğrultusunda geçersiz sayılır. Not: Vize ya da Final sınavına katılmayan öğrencinin raporu varsa, öğrenci dersin öğretim görevlisinin belirlediği bir tarihte sınava girebilir. Öğrencinin devamsızlık yaptığı ders saati sayısı tüm ders saatlerinin toplamının %25’i veya fazlası ise öğrenci dersi geçemez. İngiliz Dili ve Edebiyatı, Mütercim Tercümanlık ile Beslenme ve Diyetetik Bölümleri öğrencilerinin devamsızlık yaptıkları ders saati sayısı tüm ders saatlerinin toplamının %15’i veya fazlası ise öğrenci dersi geçemez. İngiliz Dili ve Edebiyatı, Mütercim Tercümanlık ve Beslenme ve Diyetetik bölümleri öğrencileri yıl sonu sınavlarını başarılı şekilde geçemezlerse yıl tekrarı yapmak zorundadır.

6 DERS PROGRAMI PROGRAM 08:30-10:00 10:15-11:00 11:15-12:00 Öğle tatili
Hazırlık Sınıfı dersleri hafta içi her gün devam eder. Öğrenciler, 45’er dakikalık periyodlar halinde günde 6 ders saati olmak üzere haftada toplam 30 saat İngilizce dersi alır. PROGRAM 08:30-10:00 10:15-11:00 11:15-12:00 Öğle tatili 13:00-13:45 14:00-14:45

7 UYARILAR Öğrenciler, gerekli ders materyallerini (ders kitabı, workbook ve sözlük) dönem başlamadan temin etmekle yükümlülerdir. Öğrenciler sınıf arkadaşlarını ya da dersin öğretim görevlisini uygunsuz hal ve tavırlarla rahatsız edemez. Böyle bir durumda kendilerinden sınıfı terk etmeleri istenir ve derse katılım notları sıfırlanır. Ders esnasında (dersle alakalı olmadığı sürece) cep telefonu, I-pod ve diğer elektronik cihazların kullanımı yasaktır. Kopya: Kopya çekerken yakalanan öğrencinin sınav kağıdı dersin öğretim görevlisi tarafından toplanır ve öğrencinin akıbeti Dil Okulu Disiplin Kurulu tarafından kararlaştırılır.

8 YUKARIDAKİ BİLGİ VE UYARILARI OKUDUĞUNUZ
İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. DİL OKULU KOORDİNATÖRLÜĞÜ


"YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ DİL HAZIRLIK OKULU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları