Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ"— Sunum transkripti:

1 BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ
BANDIRMA İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DERS: İŞLETME KONU: KESKİNOĞLU

2 İÇİNDEKİLER -TARİHÇE -KURUCUSU -VİZYON – MİSYON -ÜRÜNLER -RAKİPLER -İNSAN KAYNAKLARI -TOPLUMSAL SORUMLULUK -ÖDÜLLER -SERTİFİKALAR

3 TARİHÇE -1963 Minyatür bir tavuk çiftliğiyle yumurta üretimine başlandı El yapımı kuluçka makinesi ile yumurta yönlü civciv üretimine geçildi Yer tavuçuluğundan kafes tavukluğuna geçildi Saatte 8 ton yem üreten Keskinoğlu Yem fabrikası hizmete girdi Kümeste Yarka üretimi başlandı Saatte 30 ton kapasiteli yem fabrikası kuruldu Yıllık 100 milyon adet kapasiteli viol fabrikası devreye girdi İsmail Keskinoğlu İlköğretim Okulu tamamlanarak MEB’e bağışlandı Keskinoğlu Şirketler Grubunun kurucusu İsmail Keskinoğlu yaşama veda etti.

4 TARİHÇE -2002 Ravika köyü’nün yapımına başlandı Keskinoğlu Organik Tavuk Gübresi ’’Organica’’ tesisleri faaliyete geçti Ravika markalı zeytinyağı,sabun ve zeytin üretimine başlandı Sanikes markasıyla kağıt bazlı sarf sağlık malzemeleri üreterek sağlık sektörüne girdi Avrupaya işlenmiş piliç eti ihracatı yapan ilk Türk firması oldu Türkiyeden İran a ilk beyaz et ihracatı başladı Akhisar genç işadamları derneği tarafından ‘ Yılın en çok ihracat yapan firması’ ödülü verildi yılı yüzde 20 büyüme ve 750 milyon tl ciro ile kapattı.

5

6

7 VİZYON MİSYON

8 VİZYON - MİSYON MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ
Tüketicilerimizin müşterilemizin tedarikçilerimiz ve çalışanlarımızla uzun vadeli ilişkiler kurmak ve sürdürmekteyiz.Bu suretle en sağlıklı ,güvenilir,lezzetli ve kaliteli ürünleri,üstün hizmet anlayışıyla sunarak,yaşamlarınızı kolaylaştırmayı ve mutluluğunuzu arttırmayı amaçlıyoruz. VİZYONUMUZ Dünya markası olacağız Çünkü müşteri ve tüketici memnunyetini sağlamayı temel ilke ediniriz. Paylaşımcı ve katılımcı yönetim anlayışını benimseriz.En değerli hazinemiz ,üstün kalite ve inancıyla çalışan,dinamik ve yaratıcı ekibimizdir.Sürekli gelişimi benimser ve değişimi yönetiriz.

9 ÜRÜNLER

10 Piliç Ürünleri Yumurta Ürünleri Zeytinyağ Ürünleri Gübre Natura Viol Grubu Civciv-Yarka Grubu Sağlık Ürünleri Gübre Organica

11 1.PİLİÇ ÜRÜNLERİ KEMİKSİZ ÜRÜN Izgaralık göğüs etinin,derisinin,kemiğinin ve yağının ayrılması ile elde edilir. ŞARKÜTERİ GRUBU Piliç eti ve yağı, baharat karışımı soya proteini nitritli tuz bağlayıcı SAKATAT Piliç ciğerin dinlendirilip temizlenmesiyle elde edilir. Yürekle birlikte ambalajlanır. KEMİKLİ ÜRÜN Birinci kalite piliçlerin sırtı alınmış göğüslerinden elde edilir POŞETLİ ÜRÜNLER Birinci kalite piliçlerin poşetlere konulmasıyla elde edilir.

12 PİLİÇ ÜRÜNLERİ DONDURULMUŞ ÜRÜNLER Piliç eti,yağı,su,baharat karışımı,bağlayıcı,nişasta KÖFTELER Piliç eti yağı , su,pirinç,soya proteini,baharat karışımı,nişasta,tuz,aroma arttırıcı,bağlayıcı,soğan sarımsak tozu YENİ ÜRÜNLER Piliç eti ve yağı su soya proteini nişasta baharat karışımı tuz emülgatör (bitkisel lif) KAPLAMALI ÜRÜNLER Piliç Eti ve yağı,tuz,buğday unu,baharat karışımı,kaşar peyniri SOSLU ÜRÜNLER Piliç eti,yağı,su,baharat karışımı,bağlayıcı,antioksidan

13 2.YUMURTA ÜRÜNLERİ Tamamen organik yemlerle beslenen tavuklardan elde edilir. Lezzet ve besin değeri yüksek Keskinoğlu çift sarılı yumurtalar,doğal çift sarılı olup karton ambalajda tüketiciye sunulmaktadır

14 3.ZEYİNYAĞI ÜRÜNLERİ Keskinoğlu Şirketler Grubu’nun kurucusu, ebedi başkanı, merhum İsmail Keskinoğlu’ nun anısını yaşatmak nedeniyle, doğduğu köyün adıyla üretimine yeni başlanan Ravika Zeytin, Zeytinyağı ve Sabunları Manisa’nın Akhisar ilçesindeki tesislerinde üretilmektedir.Ravika Zeytinyağları bir KESKİNOĞLU Kuruluşudur.

15 4.CİVCİV & YARKA ÜRÜNLERİ Kendi tesislerimizde , uzman veteriner hekimlerin gözetiminde yetiştirilen 16 haftalık beyaz yarkalar ile Keskinoğlu güvencesi ile değerli yöneticilere sunulmaktadır. Büyüme dönemindeki dayanıklılık,yaşama gücü,yem tüketiminin azlığı,yüksek sayıda yumurta verimi ve yumurta kabuğunun kalitesi ile değişmezliğini ortaya koyacaktır.

16 5. VİOL ÜRÜNLERİ 15 adet yumurtanın konulduğu 1*15 li violler çeşitli renk seçenekleri ile müşteriye sunulmaktadır Orta ve iri boy yumurtaların konulduğu CARGO L viollerimiz,küçük ebatlarıyla nakliye avantajı sağlamakta ve çeşitli renk seçenekleriyle müşteriye sunulmaktadır.

17 3.Islatılarak yumuşatılmaya uygundur.
6. SAĞLIK ÜRÜNLERİ 1.Zaman alan ve pahalı temizleme süreçlerine gerek bırakmadan, yaygın (genel, evrensel) kullanıma uygundur. 2.Kullanılmış kapların derhal yok edilmesi ile  enfeksiyon riskini azaltır. 3.Islatılarak yumuşatılmaya uygundur. 4.%100 geri dönüşümlü kağıttan yapılır. 5.Beyazlatıcı ve zararlı madde içermez. 6.Biyolojik olarak ayrışır. 7.Kolay yok olması için çevre dostu doğal malzemelerden yapılmıştır. 8.AB standartlarına uygundur. 9.Hijyenik klinik kullanımında zaruri bir üründür.

18 7.ORGANİCA GÜBRE Türünde Türkiye'nin en büyük yatırımı Manisa'nın Akhisar ilçesinde bulunan Keskinoğlu Merkez Tesisleri sınırları içerisinde kurulu olan Keskinoğlu Organik Gübre Fabrikası, organik tavuk gübresinde, Türkiye'deki en büyük yatırımı olma özelliği taşıyor.  3 milyon dolarlık bir yatırımla gerçekleştirilen tesisler, 40 bin metrekarelik arazi üzerinde kurulu bulunuyor. Günde 200 ton gübre işleme kapasitesine sahip olan tesislerin, 60 ton da günlük üretim yapma kapasitesi bulunuyor.   

19

20

21 Keskinoğlu'nun tavuk gübresi 'Organica' ilgi görüyor..
Keskinoğlu Şirketler Grubu'nun, İzmir'de düzenlenen 6'ncı Süs Bitkileri Fuarı'nda tanıttığı tavuk gübresi Organica büyük ilgi gördü. Fuarda zeytinden çaya, narenciyeden incire, fındıktan muza, seracılık ve çiçek bakımına kadar geniş bir alanda rahatça kullanılabilen Organica'nın kalitesi ve toprağa sağladığı yararlar uzman ziraat mühendisleri tarafından üreticilere aktarılırken, 5 ve 25 kg'lık paketlerde ayrıca 5 kg'lık kovalarda sergilenen doğal tavuk gübresi, süs bitkileri ve seracılıkla uğraşanların ilgi odağı oldu.  Kaynak: Tarım Haber Keskinoğlu Şirketler Grubu'nun, İzmir'de düzenlenen 6'ncı Süs Bitkileri Fuarı'nda tanıttığı tavuk gübresi Organica büyük ilgi gördü. Fuarda zeytinden çaya, narenciyeden incire, fındıktan muza, seracılık ve çiçek bakımına kadar geniş bir alanda rahatça kullanılabilen Organica'nın kalitesi ve toprağa sağladığı yararlar uzman ziraat mühendisleri tarafından üreticilere aktarılırken, 5 ve 25 kg'lık paketlerde ayrıca 5 kg'lık kovalarda sergilenen doğal tavuk gübresi, süs bitkileri ve seracılıkla uğraşanların ilgi odağı oldu.  Kaynak: Tarım Haber

22 RAKİPLERİ

23

24 İNSAN KAYNAKLARI

25 İNSAN KAYNAKLARI İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI
Şirketin yönetim gücünü arttıracak, daha rekabetçi ve verimli olmasını sağlayacak sistemleri uygulamak,çalışmalara öncelik etmek,destek olmak ve takip etmek. EĞİTİM Şirkette yeni göreve başlayanlar için kurum kültürü ve oryantasyon eğitimi düzenlenmektedir.Personel gelişimi için kişisel eğitim,teknik bilgiler içeren mesleki eğitimler düzenlenmektedir. PERFORMANS YÖNETİMİ Keskinoğlu olarak performans değerlendirme sistemi ile,öğrenmeyi ve gelişmeyi destekleyen bir çalışma ortamı yaratmayı,eğitim ihtiyaçlarını doğru belirlemeyi,kariyer planlama ve yedekleme önermeyi ve çalışanların motivasyonunu yüksek tutmayı hedefler.

26 TOPLUMSAL SORUMLULUK

27 TOPLUMSAL SORUMLULUK Keskinoğlu,bölgesinin ve ülkenin gelişimine katkıda bulunmayı vaad eder.Eğitimin her düzeyine katkıda bulunmanın bilinciyle hareket eder.Bu amaçla; 1. Akhisara bağlı Kayalıoğlu kasabasındaki 13 derslikli İsmail Keskinoğlu İlköğretim okulu’nu 2.Akhisar a bağlı Kapaklı kasabasındaki 10 derslikli Zeliha Keskinoğlu İlköğretim Okulu’nu 3.Akhisar da 2009 yılında temelleri atılan ve 2011 yılında eğitime başlayan 18 derslikli Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi ile 24 derslikli Mehmet Keskinoğlu İlköğretim okullarınıda Milli Eğitime bağışlamıştır. Ayrıca Keskinoğlu,eğitimi destekleyerek üniversitelerle iş birliği yaparak öğrencilere staj ve iş imkanı,150 den fazla öğrenciyede burs imkanı sunmaktadır.

28

29 ÖDÜLLERİ

30

31

32 KESKİNOĞLUNA 2 ÖDÜL Keskinoğlu, vergi ve ihracatta rekor kırarak Manisayı bir kez daha başarıyla temsil etti, OSBde düzenlenen törende 2 ödül aldı yılında gerçekleştirdiği 75 milyon dolarlık ihracatla Manisa İhracat Şampiyonları Ödül Töreninde, Manisa ilinden tarım sektöründe en fazla ihracat yapan firma olarak ilk ödülünü alan Keskinoğlu, Manisa İli Kurumlar ve Gelirler Vergisi Rekortmenleri Ödül Töreninde ise kurumlar vergisi dalında ödüle layık görüldü

33

34

35

36 HAZIRLAYAN: SEDA YOLGEÇER


"BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları