Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur."— Sunum transkripti:

1

2 SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.

3 SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimyanını ürün yelpazesinde multigrade motor yağları, monograde motor yağları, benzin ve dizel katkıları ve daha bir çok ürün bulunmaktadır.

4 SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya bu ürünlerini 1,3,4,5, 20, 60 ve 202 Lt gibi farklı ambalajlarda dünya piyasalarına sunmaktadır.

5 SEAHORSE HAKKINDA Kurulduğu yıldan bu yana satışlarını katlayarak büyüten Sea Horse Petrokimyanın bu başarısının en büyük sırrı 2005 yılından itibaren ihracata yönelerek satışlarını arttırmasıdır.

6 İHRACAT YAPTIĞIMIZ ÜLKELER

7 SEAHORSE AR-GE İhracat yapılan ülke sayısını artırabilmek amacıyla Ar-ge departmanındaki mühendisler Tubitak destekli çeşitli projelerde yoğun araştırma ve testlere girişmişlerdir.

8 SEAHORSE AR-GE SEAHORSE TÜBİTAK destekli USD tutarındaki 2 AR-GE projemize ek olarak 2011 yılında USD tutarında bir AR-GE projesi daha gerçekleştirmiştir.

9 SEAHORSE ÜRETİM TESİSLERİ
8.000 m²'lik kapalı alana sahip modern tesislerinde tam otomatik dolum makinalarıyla farklı kapasitede ambalajlara madeni yağlar doldurulmaktadır.

10 VİZYON Ürün ve üretim süreçlerine uyguladığımız etkin ve verimli yöntemler, sürekli iyileştirme yaklaşımı ve kullandığımız ileri teknoloji ile sektörümüzde kalite önderliğine erişmek; imaj ve başarımızı dünya pazarlarında da sürekli kılmaktır.

11 MİSYON Faaliyette bulunduğumuz madeni yağ ve antifriz sektöründe her zaman en iyi olmaktır.

12

13

14

15

16 İHRACAT BAŞARISI İhracat cirosu 2009 yılında USD , 2010 yılında USD , 2011 yılında USD ve 2012 yılında USD 'a ulaşmıştır.

17 İHRACAT BAŞARISI Sea Horse Grup 2 firması ile 2011 yılında ISO en büyük ilk 500 sanayici firma arasına 309. ve 318.sıradan girmeyi başarmıştır. 

18 Hedef; ihracatta 69 olan ülke sayısını 100 ülkenin üzerine çıkarmak.
2016

19 ÇEVRE POLİTİKASI Petrokimya sektöründe bütün operasyonlarımız ve projelerimiz süresince çevreye olan olumsuz etkiyi ortadan kaldırmayı veya en aza indirmeyi, üretimimizde ihtiyaç duyacağımız hammaddeyi ve doğal kaynakları en verimli şekilde kullanmayı hedefleriz. 

20 İK POLİTİKASI Seahorse Petrokimya personel politikaları, çalışanların performanslarını ve katkılarını üst düzeye çıkaracak şekilde düzenlenmiştir. Çalışanlarına iyi bir ortam sağlamak, bilgi & becerilerini artırmak ve şirket kültürünü müşterilere ulaştırmak başlıca hedefleridir.

21 DEĞERLERİMİZ Faaliyetlerimizi müşteri odaklı planlamak ve yürütmek.
Müşterilerimize daima,zamanında, doğru bilgi akışını sunmak. Hizmet üretirken; topluma,doğal çevreye ve insanlığa yararlı olmak için özen gösteren bir bilinçle hareket etmek ve takım çalışmasına inanmak.


"SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları