Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet."— Sunum transkripti:

1

2 İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA

3 Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet LPG kit alımı ile montajcı statüsünde ticarete başladı. 6 ay içerisinde ticari kimliğimize toptancılığı ekleyip sektörün en önde gelen markalarının iç piyasaya toptan satışını gerçekleştirmeye başladı. 2004 yılında, büyümekte olan şirketimiz Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm Sistemleri İmalat ve San. Tic. Ltd. Şti. ünvanı ile yoluna devam etti. Kısa bir süre sonra Mahmutbey-İstanbul'da bir şube açan firmamız, bu sayede Balkan ülkelerinden bazılarına küçük çaplı ihracatlar gerçekleştirerek dış ticaretteki ilk adımlarını atmaya başladı. 2004 yılı sonunda LPG sektörünün büyük firmalarından birisine ortak olan şirketimiz, bu ortaklığını üç yıl boyunca devam ettirdi ve 2007 yılı Haziran ayı itibariyle ortaklığını sona erdirdi. LPG sektöründe artık imalatçılığa soyunma kararı alan şirketimiz, konusunda uzmanlaşmış ve sektörümüzün tanınmış kişilerinden oluşan bir ekiple birlikte toplam 2000 metre karelik yeni binasında üretime başladı. Tescilli markamız olan "Mimgas" adı altında ürünlerimizi iç ve dış piyasalara satmaktayız.

4

5

6

7 Firmamız ISO 9001:2000 kalite belgesinin yanı sıra, Birleşmiş Milletler teşkilatı tarafından kapsamı belirlenmiş olan uluslararası LPG kalite standardı UN-ECE normlarına uygun imalat yaptığımızı belgeleyen ECE-R 67.01 sertifikalarına da sahiptir. Tüm ürünlerimiz bu standartlara göre imal edilmekte ve tek tek test edildikten sonra piyasaya sürülmektedir. İmalatta Araştırma-Geliştirmenin son derece önemli olduğuna inanan firmamız, bu alanda son derece deneyimli bir ekiple çalışmalarını ara vermeden sürdürmektedir. Kalitesini ve üretim kapasitesini en üst seviyeye çıkartabilmek için teknolojinin gerektirdiği makine ve ekipmanları kullanan şirketimiz, bu sayede iç ve dış piyasalarda geniş bir bayi ağı kurmayı başarmıştır. Bu başarının bir sonucu olarak firmamız bugün pek çok ülkeye ürünlerini ihraç etmekten kıvanç duymaktadır.

8 Ürünlerimizin Kalitesi,Çözümlerimiz Ve Satış Sonrası Hizmetlerimizle Sağladığımız Güvenilirlik Ve Yüksek İş Ahlakımız İle Gerek İç Gerekse De Dış Piyasalardaki Müşterilerin İlk Tercihi Olarak Ülkemiz,Çalışanlarımız Ve Müşterilerimiz İçin Artı Değer Yaratan Bir Şirket Olmaktır.

9 Müşterilerimize karşı daima dürüst olmak ve müşteri memnuniyetini her şeyden üstün tutmak. Ürün kalitesini ve ürün portföyünü her geçen gün geliştirmek. Çalışanlarımıza kendilerini geliştirebilecek fırsat ve olanaklar sunmak. Üstün kalitenin sadece bize değil ülkemize de prestij getireceğinin bilinciyle hareket etmek. Topluma, doğal çevreye ve insanlığa yararlı olmak için azami çaba göstermek.

10

11

12

13

14


"İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları