Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING"— Sunum transkripti:

1 GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
GÖKÇÜOĞLU A.Ş. GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING

2 Tarihçe GÖKÇÜOĞLU A.Ş yılında Fahrettin - H. İbrahim - U. Zafer GÖKÇÜOĞLU tarafından 55m²'lik bir iş yerinde kurulmuştur.

3 Günümüzde… 3500m² kapalı alanda faaliyetine devam etmekte olan firma yurt içinde GÖKÇÜOĞLU, GKC, yurt dışında GOM tescilli markaları ile; Ovalama Makinaları pazarında yerini almıştır.

4 Türkiye’de GÖKÇÜOĞLU markası, Ovalama Makinesi ile özdeşleşmiş olup, ülke ihtiyacının büyük bir kısmını karşılar.

5 GOM Üretiminin %70'lik bölümünü başta Almanya, Kuzey Amerika olmak üzere, Rusya, İran ve diğer Ortadoğu ülkelerine ihraç etmektedir.

6 Modern Makine Parkı Yüksek kapasitesi ile her türlü talaşlı imalatı yapabilir. TÜBİTAK AR-GE destekli Ege Bölgesi Sanayi Odası AR-GE - Yüksek Yatırım Yıl" ödüllerine layık görülmüştür.

7 KALİTE POLİTİKASI - SERTİFİKALAR
GÖKÇÜOĞLU ISO , CE belgelerine sahiptir. Gökçüoğlu A.Ş.,  kaliteli üretimin, kaliteli yaşam için her alanda şart olduğuna inanan bir kuruluştur. Kalitenin var olması gereken bir hedeften ziyade, devamlı gelişme ve süreklilik göstermesi gereken bir süreç olduğuna inanmaktadır.

8 Kaliteli üretim, servis ve satış sonrası hizmetlerinde, deneyimli personeli ve sürekli firma içi eğitimleri ile en iyiyi hedeflemektedir. Global rekabette yerini almış olan GÖKÇÜOĞLU, sürekli devam eden AR-GE çalışmaları, yatırımları, etkin ve verimli kalite sistemi ile her konuda gelişimini sürdürmektedir Globalleşme..

9 VİZYONUMUZ Sürdürülebilir büyüme ve rekabet avantajı sağlamak için stratejik prensiplerde farklılıklar yaratmak, değerlerimizi koruyarak devam ettirmektir.

10 MİSYONUMUZ Ödün vermediğimiz kalite ve çevre anlayışımızla sürekli iyileştirmeye odaklanarak, uzun dönemli ilişkilere dayanan iş ortaklarımızın bize olan güvenine sadık kalırken, sektörümüzün gelişmesinde aktif rol oynayarak, ülkemize değer katmaktır.

11 Biz Ne Yapıyoruz ? *2 Röleli Ovalama Makineleri
Biz kısaca çok iyi silindirik Ovalama Makinesi üretiyoruz. *2 Röleli Ovalama Makineleri *3 Röleli Ovalama Makineleri * Özel Makineler * Çoklu Delik Makinesi * Boy Tamamlama Makineleri

12 2 RÖLELİ SİLİNDİK OVALAMA MAKİNELERİ
Röleye Gelen Kuvvet 3-85 Ton arası Max. Hatve 0.5mm-10mm arası İş Çapı Ø3mm - Ø250mm *PLC ve FU hız kontollü versiyonlar mevcuttur. *Bas Çek *Yürütmeli *Ring röle

13 3 RÖLELİ SİLİNDİRİK OVALAMA MAKİNELERİ
Röleye Gelen Kuvvet 3 to 60 Tons Max Hatve (boru malzemede) 1.75mm - 10mm arası Max Hatve (dolu malzemede) 1mm - 4mm arası İş Çapı Ø8mm -Ø210mm *PLC ve FU hız kontollü versiyonlar mevcuttur. *Bas Çek *Yürütmeli *Ring röle

14 ÖZEL MAKİNELER Trenray civatası üretimi için özel tasarım
3R-21 TRC Trenray civatası üretimi için özel tasarım 2HK-25 Yürütmeli spline şekillendirme için 2 hareketli gövde

15 ÖZEL MAKİNELER ROT-1 Yüksek miktarda rotil üretimi için..

16 ÇOKLU DELİK MAKİNESİ *Geliştirimiş dizayn
*Arttırılmış kuvvet ve sağlamlık

17 BOY TAMAMLAMA MAKİNESİ
BT-15

18 4 RÖLELİ SİLİNDİRİK OVALAMA MAKİNESİ
Şehirde yeni… 42mm – 125 mm çapındaki boru malzemelerin üretimi için özel tasarım. Her tür yüzey hasarını en aza indirgemek için tasarlandı.

19 Her Türlü diş açma işlemi gerçekleştirilebildiği gibi,
Tierod,gijon,bijon, rotil parçaları ezme yöntemiyle üretilebilmekte. Enerji Tasarrufu Dayanıklı Ürün Kaliteli Ürün Malzeme Tasarrufu

20 TÜRKİYE PAZAR PAYI Diğerleri; bütün yerli rakipleri, kullanılmış makineleri, ve tüm ithal makineleri kapsamaktadır.

21 YEREL VE YURTDIŞI SATIŞ YÜZDELERİ
% % % % %100

22 Gokcuoglu 2013 ©, All Rights Reserved.
İLETİŞİM Adress:Estim Sanayi Bölgesi Metal İşleri 3. Cadde No:86 Kısıkköy Menderes İzmir / Turkey Tel: 0 (232) (PBX) Fax: 0 (232) Gokcuoglu 2013 ©, All Rights Reserved.


"GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları