Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

T.C. ÇAMLIHEMŞİN KAYMAKAMLIĞI İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN 2011-2012 YILI ÇALIŞMALARI Mustafa UZUN İlçe Özel İdare Müdürü V.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "T.C. ÇAMLIHEMŞİN KAYMAKAMLIĞI İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN 2011-2012 YILI ÇALIŞMALARI Mustafa UZUN İlçe Özel İdare Müdürü V."— Sunum transkripti:

1 T.C. ÇAMLIHEMŞİN KAYMAKAMLIĞI İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN 2011-2012 YILI ÇALIŞMALARI Mustafa UZUN İlçe Özel İdare Müdürü V.

2 P E R S O N E L D U R U M U Adı soyadı Görev Unvanı 1-Mustafa UZUN Müdür V.

3 BİNA, LOJMAN, DİĞER SOSYAL VE YARDIMCI TESİSLER DURUMU İlçe Özel İdare Müdürlüğümüz kendisine ait bir binası bulunmamakta olup,Hükümet binasının 1.Katında bir odada hizmet vermektedir.Özel İdare Müdürlüğüne ait 2 bina toplam 8 dairesi vardır.Dairelerin tümü kiraya verilmiştir.

4 İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ

5 BİTKİ KORUMA ŞUBESİ ÇALIŞMALARI

6 ÇİFTÇİ EĞİTİMİ VE YAYIM ŞUBESİ ÇALIŞMALARI

7 AFET VE YAPILAŞMALAR 7269 sayılı Afetler Kanununun 14.maddesi gereğince tespit ve ilan olunan afet bölgelerinde, sınırları krokilerle tespit olunan yerler, Bayındırlık ve İskân Bakanlığınca yapı ve ikamet için yasaklanmış afet bölgeleri sayılır. Belediyesi olan yerlerde Belediyeler, olmayan yerlerde Köy ihtiyar Meclisleri bu yasaklanmış afet bölgesi hükmünü uygulamakla görevlidir. Belediye sınırları dışında kalan yerlerde (köylerde ) yapılaşmalar izne tabi olup gerekli izinler muhtarlık, özel idare ve 2863 sayılı yasa kapsamında kalan yerlerde Trabzon Tabiat ve Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulundan izin almaları gerekmektedir. Ayıca Karayolu kenarında ve dere kenarlarında yapılacak olan yapılarda karayolları bölge müdürlüğü ve devlet su işlerinden gerekli izinlerin alınması gerekmektedir. Her türlü izinsiz yapılaşmalar yasak olup, yapanlar hakkında imar kanunu ve 2863 sayılı yasa kapsamında cezai işleme tabi tutulacaklardır

8 İLÇE İÇİN ÖNEM ARZ EDEN PROJELER Çamlıhemşin İlçesinin geleceği Turizm olarak belirtilmektedir.Bu nedenle Turistlerin en çok görmek istedikleri şey bozulmamış bir doğa ve bu doğaya ulaşımı sağlayan yollardır.Bunun için özellikle doğası bozulmamış olan Çat vadisinin yollarının yapım projesinin uygulanması kaçınılmazdır.Ayrıca 21.yüzyılda en çok ihtiyaç duyulacak olan su projelerine önem vermemiz gerekmektedir.Bunların yanında çevreyi koruma projeleri geliştirmeliyiz.Bölgemiz sel ve heyelanlara en çok maruz kalan yerlerden biri olduğu için sel ve heyelanları baştan önleyici projeler üreterek zaman kaybına uğramadan uygulamaya geçmeliyiz.

9 İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ OLARAK KARŞILAŞILAN SORUNLAR Özellikle Hükümet binasında bulunan oda sayısının yetersiz oluşu nedeniyle zorluklarla karşı karşıya kalınılmaktadır.Müdürlüğümüze 1 oda acilen temin edilmesi gerekmektedir.Ayrıca müdürlüğümüze ait arşıv olmadığından dolayı daireye ait evraklar düzenli bir şekilde korunamamaktadır.Personel ve araç yetersizliği nedeniyle gerekli olan denetimlere anında müdahale imkanı olmamaktadır.Bu nedenle 1 personele ve bir araca ihtiyaç duyulmaktadır.Yine İlçe Özel idaresi şantiye şefliği binasının olmayışı nedeniyle hizmetler gerekli ölçüde verimli olmamaktadır.Şantiye şefliğindeki Personellerin İlçe dışından gelmeleri ayrı bir sorun olarak ortaya çıkmaktadır. Özellikle Hükümet binasında bulunan oda sayısının yetersiz oluşu nedeniyle zorluklarla karşı karşıya kalınılmaktadır.Müdürlüğümüze 1 oda acilen temin edilmesi gerekmektedir.Ayrıca müdürlüğümüze ait arşıv olmadığından dolayı daireye ait evraklar düzenli bir şekilde korunamamaktadır.Personel ve araç yetersizliği nedeniyle gerekli olan denetimlere anında müdahale imkanı olmamaktadır.Bu nedenle 1 personele ve bir araca ihtiyaç duyulmaktadır.Yine İlçe Özel idaresi şantiye şefliği binasının olmayışı nedeniyle hizmetler gerekli ölçüde verimli olmamaktadır.Şantiye şefliğindeki Personellerin İlçe dışından gelmeleri ayrı bir sorun olarak ortaya çıkmaktadır.

10 ÇAMLIHEMŞİN ÖZEL MÜDÜRLÜĞÜ 01-OCAK-2011


"T.C. ÇAMLIHEMŞİN KAYMAKAMLIĞI İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN 2011-2012 YILI ÇALIŞMALARI Mustafa UZUN İlçe Özel İdare Müdürü V." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları