Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Otel Sözleşmeleri Giriş

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Otel Sözleşmeleri Giriş"— Sunum transkripti:

1 Otel Sözleşmeleri Giriş

2 Var olan otel sözleşmeleri aşağıdaki listede yer almaktadır
Var olan otel sözleşmeleri aşağıdaki listede yer almaktadır. Yeni otel sözleşmesi açmak için yeni butonuna tıklayın.

3 Bul butonuna tıklanarak otel seçilir.

4 Kayıtlı tüm oteller listelenir
Kayıtlı tüm oteller listelenir. Listeden otel seçebilir veya yeni otel ekleyebilirsiniz.

5 Otel seçildikten sonra karşımıza çıkan Onay kutusuna evet diyerek sözleşmeye oteli atamış oluruz.

6 Otel seçiminden sonra diğer bilgileri girerek sözleşmeyi kaydedebiliriz.

7 Eğer satış fiyatları veriliyorsa düşülecek komisyon oranı yüzde olarak
Geçerli Pazar Eğer satış fiyatları veriliyorsa düşülecek komisyon oranı yüzde olarak Özel şartlara ait bilgiler

8 Sezon ve konaklama bilgileri oda ve pansiyon tipi görülebilecek şekilde listelenir. Listedeki satırın üzerine gelinip tıklanıldığında girilen konaklama detaylarını görebiliriz. Bir sözleşmeye yeni konaklama bilgileri girileceği zaman Yeni Konaklama Gir butonuna tıklanır.

9 Sezon konaklama bilgilerinin girileceği oda açılır listeden seçilir
Sezon konaklama bilgilerinin girileceği oda açılır listeden seçilir. Eğer listede istenilen oda tipi yok ise Ekle butonuna tıklanarak yeni oda tipi tanımlanır.

10 Ekle butonuna tıklanıldığında açılan pencerede sistemimize girilen bütün oda tipleri görülmektedir. Yeni oda tipi tanımlamak için yeni butonuna tıklanır.

11 Eklenecek oda kodu, odanın açıklaması, odada kalabilecek maksimum kişi ve çocuk sayıları girilerek Kaydet simgesine tıklanır.

12 Oda tipi ve pansiyon tipi girildikten sonra konaklama fiyatlarının kişi başı fiyat mı yoksa ünite fiyatımı girileceği seçilir. Bir alt satırda Single odada konaklayan çocuğa indirim uygulanıp uygulanmayacağı işaretlenir. Sözleşmenin sezon tarihleri, seçilen odada ki konaklama tipleri, otelden alınan kontenjan ve garanti sayıları girilir. Ünite fiyatı villa vb gibi odalarda günlük fiyat olarak kişi sayısından bağımzı olarak uygulanır.

13 Bir sonraki aşamada seçilen oda tipine uygun konaklama tiplerinin fiyatları girilerek Kaydet butonuna tıklanır.

14 Sözleşmenin sezon ve konaklama bilgileri girildikten sonra sözleşmede yer alan özel indirimler girilir.

15 Early booking indirim girmek için Yeni linkinin üzerine tıklanır
Early booking indirim girmek için Yeni linkinin üzerine tıklanır. Açılan pencereye rezervasyon başlangıç ve bitiş tarihleri, erken rezervasyon indirimi, indirimin en son ödeneceği tarih ve ödeme yüzdesi yazılarak kaydedilir.

16 Her türlü indirim şartlarını bu bölümden girebilirsiniz.
Balayı indirim aksiyonunda balayı indirimin uygulanacağı başlangıç ve bitiş tarihleri, indirim yüzdesi, acentanın ödeme yüzdesi ve ödeme yüzdesinin son günü seçilerek kaydedilir. Her türlü indirim şartlarını bu bölümden girebilirsiniz.

17 Kickback indiriminin uygulanacağı tarihleri, indirim yüzdesi ve diğer bilgiler girilerek kaydedilir.

18 7=6, 14=12, 21=18 gibi aksiyonlar gün indirimi başlığının altında yer almaktadır. Konaklama tarihleri, geceleme sayısı, kalınacak gecelemeye uygulanacak indirim gün sayısı, indirim günü seçilerek kaydedilir.

19 Bonus aksiyonunda, aksiyonun geçerli olacağı konaklama tarihleri minimum ve maksimum geceleme sayıları, kişi ve çocuk indirim miktarı ve hesaplama tipi girilerek Kaydet butonuna tıklanır.

20 Uzun kalış indirimi ; geceleme sayısı ve uygulanacak indirim yüzdesi girilerek kaydedilir

21 Yaş indirimi yapılacak konuk yaşı ve indirim yüzdesi girilir.

22 Info grubu indirimleri, konaklamanın başlangıç ve bitiş tarihleri, geceleme, oda ve kişi sayıları, indirim yüzdeleri girilerek kaydedilir.

23 Grup indirimleri indirimin uygulanacağı minimum kişi sayısı konaklama başlangıç ve bitiş tarihleri girilerek kaydedilir.

24 Özel indirimler tanımlandıktan sonra Son Bilgiler butonuna tıklayarak Sezon oda çocuk detayları ve konaklama ve fiyat detayları kontrol edilir.

25 Oda ve pansiyona göre sezonların başlangıç ve bitiş tarihleri listede görülmektedir. Listede yer alan kayıtların üzerinde düzenleme ve silme işlemi yapılabilir. Aynı zamanda kopyala linkini tıklayarak kaydın kopyasını alabiliriz.

26 Kopyala linkine tıkladığımızda açılan pencerede sezon kodu, sezonun başlangıç ve bitiş tarihleri girilerek istenilirse diğer seçeneklerde de değişiklik yapılarak kaydı kopyalayabiliriz

27 Alttaki listede ise seçilen sezonun, kişi sayıları ve çocuk durumlarına göre fiyatlandırmasını gösterir. Listede yer alan kayıtlar üzerinde silme ve düzenleme işlemi yapılabilir.

28 Çocuk konaklama seçenekleri odaya göre değiştirilebilir
Çocuk konaklama seçenekleri odaya göre değiştirilebilir. Desteklenmeyen konaklama tipleri silinebilir. Çocuk fiyatları veya indiirm yüzdeleri değiştirilebilir.

29 Tamamlanan sözleşme PDF formatında yazdırılabilir.

30 Tüm işlemlerin sonunda sözleşme web sayfasından bastırılabilir.
Sözleşmenin yazılı içeriği istenildiği gibi değiştirilebilir. Bu örnekte maddeler oluşturulmuş ama içeriği yazı ile doldurulmamıştır. Acenta’nın isteğine göre doldurulabilir.


"Otel Sözleşmeleri Giriş" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları