Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ile her şey daha kolay…. 2 Lütfen Kullanıcı Adı ve Parolanızı Giriniz Teknik *******

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ile her şey daha kolay…. 2 Lütfen Kullanıcı Adı ve Parolanızı Giriniz Teknik *******"— Sunum transkripti:

1 ile her şey daha kolay…

2 2 Lütfen Kullanıcı Adı ve Parolanızı Giriniz Teknik *******

3 Üretimdeki Siparişler raporundan Üretimi devam eden siparişlerinizi genel olarak görebilir, dilerseniz üzerine tıkladığınız ayın veya haftanın detayına gidebilirsiniz.

4 Üretimdeki siparişlerinizin detaylarını görebilir, dilerseniz İndir butonu ile Excel veya Powerpoint’ e indirebilir, üzerinde çalışabilir veya yazdırabilirsiniz.

5 Stok Durumu raporundan, üretimi tamamlanan ve stoklara giren siparişlerinizi takip edebilir, dilerseniz PDF olarak kaydedebilir veya yazdırabilirsiniz.

6 Sevk Edilmiş Siparişler raporundan, siparişlerinizin ne kadarının hangi hafta yüklendiğini takip edebilirsiniz. Dilerseniz grafik veya tablo üzerine tıklayarak haftanın veya ayın sevkiyat detaylarına ulaşabilirsiniz.

7 Aluminium Teknik Sevk edilmiş siparişlerinizin özetini görebilir, dilerseniz Detay ‘a tıklayabilir. Sevkiyatı gerçekleşen siparişlerinizin tüm detaylarına ulaşabilirsiniz.

8 Sevk edilmiş siparişlerinizin detaylarını dilerseniz Excel’e dilerseniz Powerpoint’e indirebilirsiniz.

9 LME Grafiği raporundan, sevk tarihine, sipariş tarihine veya LME fixleme tarihine göre siparişlerinizin LME lerini nasıl fixlediğinizi takip edebilir. Official LME değerlerine göre kıyaslayabilirsiniz. Herhangi bir günün üzerine tıklayarak detayına gidebilirsiniz.

10 Aluminium Teknik Üzerine tıkladığınız gün için, hangi siparişlerinizden ne kadar sevk edildiğini ve hangi LME’den fixlendiğini takip edebilirsiniz.

11 Genel Sipariş Sorgusu Raporundan, sipariş numarası ile siparişlerinizin durumunu görebilirsiniz. butonuna tıklayarak sipariş numaranızı aşağıda gösterilen şekilde girin ve siparişlerinizin durumlarını anında görüntüleyin. Dilerseniz PDF olarak kaydedin. Dilerseniz indir diyerek Excel’ e indirin. 2912

12 Standart Stok Sorgusu raporundan Teknik Alüminyum stoklarında bulunan standart ürünleri takip edebilirsiniz. Rezerve ettiğiniz ürünler 3 gün içerisinde siparişe dönüştürülmez ise otomatik olarak iptal edilmektedir. “Yenile” ye basarak stoğu güncelleyebilirsiniz. Rezervasyon durumu “Rezerve” görünen ürünler rezerve edilmiştir. Rezerve

13 Ürün dağılımı raporundan, alımını yaptığınız ürünler ile ilgili raporlara ulaşabilir, üzerine tıkladığınız ürün grubu ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.

14

15 Ödenmemiş Fatura Görüntüleme raporundan, açık faturalarınızı, fatura vadelerinizi ve yaklaşan ödemelerinizi görebilir, ödemelerinizi kolaylıkla takip edebilirsiniz. Dilerseniz PDF olarak kaydedebilir veya yazdırabilirsiniz. Customer A.Ş.

16 Teşekkür ederiz. Başa dönmek için “buraya” tıklayınız.“buraya”


"Ile her şey daha kolay…. 2 Lütfen Kullanıcı Adı ve Parolanızı Giriniz Teknik *******" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları