Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BİLİM LABORATUVARLARI’ndan Yeni bir hizmet ONLINE ÖDEME SİSTEMİ www

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BİLİM LABORATUVARLARI’ndan Yeni bir hizmet ONLINE ÖDEME SİSTEMİ www"— Sunum transkripti:

1 BİLİM LABORATUVARLARI’ndan Yeni bir hizmet ONLINE ÖDEME SİSTEMİ www
BİLİM LABORATUVARLARI’ndan Yeni bir hizmet ONLINE ÖDEME SİSTEMİ

2 Sizlerle çalışmalarımızda daha aktif ve etkili olabilmek, memnuniyetinizi artırmak için ödeme konusunda sizlere yardımcı olabilmek amacıyla kurumumuz tarafında “Online Ödeme Sistemi” isimli yeni bir uygulama sizlerin hizmetine sunulmuştur. Bu uygulama sayesinde ödemelerinizi farklı seçenekler ile rahatlıkla yapabileceksiniz. Ödemelerinizin takibi otomatik bir sistem aracılığıyla daha etkin bir şekilde yapılması mümkün olacaktır.

3 Online Ödeme Sistemi; Kullanım Rehberi
Sistemi kullanabilmeniz için öncelikler isimli web sitelerimize giriniz. Daha sonra sağ alt köşede bulunan ‘’Online Ödeme ‘’ butonuna basınız. Sisteme ayrıca adresinden erişebilirsiniz.

4

5 İlk defa kullanacaksanız ‘’Yeni Kayıt ‘’ işlemini yapmanız gerekecek.

6 ‘’Yeni Kayıt’’ için giriş yaptıktan sonra karşınıza bir ‘’Kayıt Formu’’ gelecek.
Burada sizden istenen bilgileri yazıp ‘’Kaydet’’ butonuna basınız.

7 Kayıt işleminden sonra size bir bilgi maili gelecektir.
Güncelle bölümünden bilgilerini güncelleyebilirsiniz. İşlemlerden tüm işlemlerinizi takip edebilirsiniz. Kayıt işleminden sonra size bir bilgi maili gelecektir.

8 Ödeme işleme için tıklayınız.
Güncelle bölümünden bilgilerini güncelleyebilirsiniz. İşlemlerden tüm işlemlerinizi takip edebilirsiniz. Ödeme işleme için tıklayınız.

9 Açılan sayfada yazılı olan şekli ile ödemelerinizi ‘’Tek Çekim’’ ve/veya ‘’Taksitli ‘’ olmak üzere seçiminizi yapınız. Ödeme şeklinizi seçtikten sonra işlem yapacağınız bankayı seçiniz. Bu işlemden sonra aşağıda yazılı olan ‘’Ödeme Bilgileri’’ bölümünü doldurunuz. Gerekli olan bilgilerin girişinden sonra sağ alt köşede yazılı olan ‘’Ödeme Talimat Oluştur’’ butonuna basınız. Karşınıza çıkan talimatın eksik olup olmadığını kontrol ettikten sonra sağ alt köşede yazılı olan ‘’Ödemeyi Tamamla’’ butonuna basınız. Bu işlemden sonra ekrana ödemenin yapıldığına dair banka tarafından bilgilendirme mesajı gelecektir. İşlem tamamlanmıştır.

10 Eğer ödeme yapılırken yanlış tutar yazılmış ise düzeltilebilmesi veya iptali için laboratuvarımıza başvurmanız halinde Satın Alma ve Muhasebe birimi sizlere yardımcı olacak, düzeltme veya iptal işlemi gerçekleştirilecektir. İşlem sonucu size yazılı ve/veya sözlü olarak bildirim yapılacaktır.

11 Teşekkür ederiz. Ek bilgi için lütfen arayınız. 0 212 588 42 48 www
Teşekkür ederiz. Ek bilgi için lütfen arayınız


"BİLİM LABORATUVARLARI’ndan Yeni bir hizmet ONLINE ÖDEME SİSTEMİ www" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları