Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tanışma ABYSIS Sistemleri

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tanışma ABYSIS Sistemleri"— Sunum transkripti:

1 Tanışma ABYSIS Sistemleri
Merkez Yazılım Savaş Gültekin Gaziantep

2 Merkez Yazılım 1995 yılından beri bir çok konuda yazılım geliştiren bir firmayız. ERP Endüstriyel sistemler Ticari yazılımlar Tahsilat sistemleri ve otomasyonlar

3 Önceleri Önceleri, kurumlara ayrı ayrı programlar olarak tasarladığımız, el terminali, faturalama, finans, tahsilat sistemi, aidat takibi, abone takibi gibi bir çok programlar yazdık. 1996 yılında Gaziantep OSB’ye hazırladığımız su faturalama programı ile OSB’lerle ilgilenmeye başladık. 2006 yılında yine GAOSB için banka entegrasyonu ve online tahsilat sistemi hazırladık. Ve 2011 yılında tüm bu ihtiyaçları biraraya getirebilmek için kolları sıvadık ve ABYSIS projesini başlattık.

4 Abysis Organize sanayi bölgeleri ve Abone Yönetimi konusunda edindiğimiz bilgi birikimimiz ışığında, mevcut ERP yapımızı ile birleştirerek tamamen yenilikçi ve ileriye dönük, kendi teknolojimiz olan MY framework kullanılarak tasarladığımız abone yönetim sistemidir. Sayaç okuma sistemlerini de içinde barındıran, sadece faturalama ve cari hesap sistemi değil aynı zamanda bir OSOS veya Telemetri sistemidir.

5 Abysis OSB

6 Abysis

7 Modülleri Temel olarak abone çevresine konumlanmış Abone OSOS
Faturalama Tahsilat – Banka Raporlama ve analiz Temellerini esas alır ve sonraki sayfalardaki tanımlanan modülleri içerir.

8 Abone tanımları Kolaylıkla abone tanımı, Abone devri
Önceki firmanın tanımlarına ulaşabilme Abone iptali (ancak geriye dönük izlenebilirlik) Ada-Parsel ile ulaşabilme ve takip edebilme

9 Dönemsel Faturalama Tarife tanımları sınırsız olup, fatura tanımları çok esnek yapıda tasarlanmakta, açık kaynak kodlu hesaplama scriptleri yazılabilmektedir. Bu sayede ister detaylı ister özet fatura oluşturma ve basma imkanı.

10 Dönemsel Faturalama Hızlı fatura oluşturma
Kolaylıkla dizayn edilebilir fatura basımı

11 Dönemsel Faturalama Elektrik, doğalgaz, su, atıksu
Kolay endeks girişi, elterminali veya OSOS ile endeks okuma Çok hızlı fatura oluşturma servisi

12 Tarife yönetimi Çok hızlı ve düzenlenebilir tarifeler hazırlanabilir. Mevzuat değişikliklerinde kolaylıkla düzenlenebilirler

13 Script teknolojisi Hesaplamalar açık kod ile yapıldığı için, mevzuat ve uygulamala değişiklikleri kolaylıkla sağlanabilir. Pascal, C ve Basic dilleri desteklenir.

14 Finans Aynı firmaya ait tüm aboneler teksicil üzerinden takip edilir, ister abone bazında ister kümülatif borç takibi yapılabilir. Tüm ceza, gecikme hesapları tam olarak otomatik olarak hesaplanır, istenildiği şekilde tahakkuk edilebilir. Tüm raporlar istenilen yapıya göre alınabilir, dizayn edilebilir. Banka entegrasyonu sayesinde tahsilat fişleri banka tarafından online olarak kayıt edilir.

15 Online tahsilat Bankalara otomatik entegrasyon ile bankadan hesaplarınıza giren tahsilatlar anında abone cari hesaplarına ve kayıtlarınıza işlenmekte ve elle işlenmesine gerek olmamaktadır. Bu sayede banka bakiyeleri ve cari hesap bakiyeleri otomatik olarak tutturulmaktadır. 12 büyük banka ile uyumlu - Size sadece raporlama kalmaktadır.

16 ada parsel yönetimi Ada parsel tanımları ile tüm parselleriniz tanımlarsınız, aboneleri bu ada ve parsellere ilişkilendirebilirsiniz, eğer isterseniz bölgenizin haritaları Google Maps ile entegre ederek abonelerin harita üzerinden gözlemlenmesi sağlanabilmektedir.

17 Sayaç okuma Manuel endeks girişin yanında, el terminali ile veri girişi kolaylıkla sağlanabilir. OSOS ile uzaktan okuma yöntemi ile sayaçlar okunabilir. Bu sistemde sayaçlara, GPSR veya fiber ile erişerek tüm bilgilerin okunabilmesi sağlanır, okuma sıklığı istenildiği şekilde ayarlanabilir, bu sayede enerji rapor ve grafikleri elde edilebilir.

18 E-servisler Sms servisi ve E-Mail servisi ile abone bilgilendirme
BTRANS entegrasyonu PMUM entegrasyonu E-Fatura modülü entegrasyonu

19 Dijital arşiv Dijital arşiv niteliği taşıyan eklenti modülü
Abone kartlarında aboneden alınan evraklar doküman feeder'lar yardımı ile taranarak abone kartına iliştirilebilmekte ve dijitalleştirilebilmektedir. Bunun yanı sıra tüm belgelere taranmış evrak yada her tür dosya iliştirilebilmekte ve taranmış verilere erişim çok kolay ve hızlı olabilmektedir.

20 Raporlama sınırsız ve kolay raporlama altyapısı, istenilen her tür raporun dizayn edilebilmesi.

21 Kullanıcı tanımları Kullanıcı grupları ve kullanıcı yetkilendirmeleri, kullanıcıların modüllere erişmesini, değişiklik ve silme işlemlerini yetkilendirmeler ile kolaylıkla sınırlandırabilirsiniz.

22 Muhasebe entegrasyonu Ve diğer modüller
LOGO, NETSIS gibi muhasebe sistemlerine entegre olabilmektedir. Arsa-aidat takibi gibi modüller. Mevcut modüllerin yanı sıra ihtiyaç olan ek modül, program ve raporlar tasarlanabilmektedir

23 Abysis ABYSIS sahibi olduğunuzda sadece bugün gerekenleri değil gelecekte olabilecek ihtiyaçlarınıza da çözüm altyapısının sahibi olursunuz.

24 İlginiz için teşekkürler.
M.Savaş Gültekin MERKEZ YAZILIM


"Tanışma ABYSIS Sistemleri" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları