Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ"— Sunum transkripti:

1 HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
22 Ağustos 2007

2 gezisitesi.com Kimdir ? Kuruluş :
Ocak 2006’da TÜRSAB A Grubu seyahat acentesi olarak online hizmet vermek üzere kurulmuştur. İş Tanımı : gezisitesi.com, her türlü tatil ve seyahat ürününü üyelerine online sunmak üzere kurulan bir e-ticaret platformudur. Hedefi : Türkiye’nin dijital platformda dünya standartlarında hizmet veren lider seyahat acentesi olmaktır.

3 Faaliyetler Online otel satışı ( Kolay Otel Sistemi - KOS )
Tüm otellerin odalarını online olarak tanımlayıp, kontenjan, fiyat ve kampanyalarını tanımlayabilecekleri platformdur. Yurtiçi ve yurtdışı tur satışı Operatörlerden aldığımız paket turların satışı gerçekleşmiştir. Cruise paketleri satışı Türkiye’de ilk online cruise satışı MSC Avrupa 2006 “En İyi İnternet Satış Acentesi Ödülü”

4 Site Verileri Yaklaşık 200 bin kayıtlı üye
Aylık ortalama 1,7 milyon tekil ziyaretçi Aylık ortalama 20 milyon görüntülenme sayısı Ortalama 08:20 dk. ziyaret süresi

5 Tüketici Faydası 7 gün 24 saat online rezervasyon
İstediği ürünü bulunduğu mekân ve zamandan bağımsız internetten satın alabiliyor olması Tüm ürünlerin detaylı incelenebilmesi ve ürün çeşitliliği Fotoğraf ve video galerisinden ürünü tanıyabilmesi Diğer tüketicilerin ürünle ilgili yaptığı yorumlar sayesinde ürünle ilgili objektif bilgi sahibi olması

6 Acente Sistemi Acente Sistemi Nedir ?
Yurtiçi-yurtdışı paket tur düzenleyen Ürün Sağlayıcı Operatör Acentelerin, ürünlerini gezisitesi.com üzerinden satışa sunabildikleri bir sistemdir. Acente Sistemine Kimler Üye Olabilir ? Acente sistemine, TÜRSAB’a üye olan ve kesin kalkışlı paket tur programlarına sahip tüm Operatör Acenteler adresinden üye olabilir. Sistemin Üyelik Maliyeti : Acente Sistemine üyelik tamamen ücretsizdir.

7 Acentelere Avantajları
Alternatif Satış Kanalı : Acente Sistemi ile operatör acenteler, ürünlerini gezisitesi.com üzerinden milyonlarca tüketiciye sunabileceklerdir. 7 / 24 Online Satış Fırsatı : Milyonlarca internet kullanıcısı, gezisitesi.com’daki paket turları acentenin logosu altında görebilecek ve 7 gün 24 saat online rezervasyon sistemi ile satın alabileceklerdir.

8 Acentelere Avantajları
Geniş ve Farklı Kesimlere Ulaşabilme : gezisitesi.com‘ da online satışa sunulan ürünler, internetin yaygın kullanımı ve mekândan bağımsız oluşu sayesinde az maliyet ile çok çeşitli ve farklı kesimlere ulaşabilecektir. Fonlama Maliyeti : Kullanıcılar ödemeyi gezisitesi.com’a yapacakları için banka komisyonundan tasarruf edilebilecektir. Satılan Ürünlerde Ödeme Garantisi : gezisitesi.com tarafından verilen düzenli ödeme garantisinden yararlanabilecektirler.

9 Sistemin Kullanımı Tur Tanımlama :
Acenteler, paket ürünleri kendilerine verilecek kullanıcı adı ve şifrelerle sisteme tanımlayabilecekler.

10 Sistemin Kullanımı Kullanıcı Tanımlama :
Acenteler, gerçekleşen işlemleri takip etmek üzere istedikleri sayıda kullanıcıyı sisteme tanımlayabilecektir. Tur ve Cruise Paketleri Yayına Alınması : Yönetim ekranları üzerinden tur ve cruise ürünleri sisteme tanımlanarak online rezervasyona açılabilecektir. Ürün Detaylarının Tanımlanması : Paket ürünler, yönetim ekranları üzerinden tur programları, foto galeri, video, otel isimleri ve yan ürünler gibi tüm detayları ile birlikte tanımlanabilecektir.

11 Sistemin Kullanımı Tek Tur Altında Farklı Fiyat ve Tarih Tanımlama:
Aynı tur programına birden fazla tarihte, birden fazla otel ve oda/kabin seçeneği ile farklı fiyatlardaki paketler tanımlanabilir.

12 Sistemin Kullanımı Turların Yayına Alınması :
Yönetim ekranları aracılığı ile tanımlanan paket ürünler, belirlenen bir tarihte kontenjana ve fiyata sahip olduğunda, gezisitesi.com üzerinde aynı anda online rezervasyona açılacaktır. Paketlerin Satışı : Acentenin tanımlamış olduğu detaylı bilgiler ve fiyatlar doğrultusunda, paket ürünler, gezisitesi.com ‘da kullanıcılara online olarak satışa sunulacaktır.

13 Konfirmasyon ve Ödeme Rezervasyonların Acenteye Ulaştırılması : Gerçekleşen rezervasyonların bildirimleri, aynı anda operatörlerin tanımlamış olduğu kullanıcı e-posta adreslerine gönderilmekte; rezervasyonun tüm detayları, yönetim ekranlarında bulunan rezervasyon listesinde yer almaktadır. Acente Ödemeleri : Online satın alımı gerçekleşen paket ürünün ödemesi; tur, vergi, vize ve sigorta dahil tüm net tutar ile birlikte, sözleşmede belirtilen sürede banka havalesi ile acentelere ulaştırılmaktadır.

14 HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
22 Ağustos 2007


"HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları