Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

E-MUTABAKAT SUNUM.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "E-MUTABAKAT SUNUM."— Sunum transkripti:

1 E-MUTABAKAT SUNUM

2 MUTABAKAT SÜREÇLERİNİZDE
EDM YANINIZDA HIZ KAZANIN! Firmanızın mutabakat süreçlerini çok daha rahat bir şekilde yönetebilmelerini sağlamak amacıyla geliştirilen EDM e-Mutabakat ile çalıştığınız firmalarla mutabakatlarınızı posta, telefon ya da faks yerine elektronik olarak yapabilirsiniz. Tedarikçi ya da müşteri olarak çalıştığınız firmalarla yaptığınız BA, BS ve Cari Bakiye mutabakatlarınızda el emeği ile posta, telefon ya da faks göndermek yerine e-mutabakat sistemi üzerinden , SMS ya da faks gönderimlerini kolay bir şekilde yapıp bu zahmetten kurtulabilir, daha da önemlisi cevapların önemli oranda elektronik olarak sizin adınıza sistem tarafından toplanmasını sağlayabilirsin.

3 Neden EDM E-MUTABAKAT ? BaBs I Cari I Fatura I Ekstre için % 90 Cevap:
. , . BaBs I Cari I Fatura I Ekstre için Veri bütünlüğü: Gönderilen mutabakatlar ve gelen cevaplar eşleniyor. . Bilgi güvenliği: Radore sunucularında güvenlik standartlarına uygun saklanıyor. RapidSSL 256 bit ile şifreleniyor. % 90 Cevap: Yüksek mutabakat cevaplanma oranı Tam İsabet: Mutabakat formları ortalıkta dolaşmaz Doğrudan muhataba gider.

4 Neden EDM E-MUTABAKAT ? Kolay Takip: Kime gitti kime gitmedi,
kim cevapladı, puantaj”a gerek yok. Muhatabın İşi Kolay: Davetinize bir tık atması yeterli. Program kurulumu, şifre vs. gerek yok. Veri Alımı: Excel ile tüm prorgamlardan kolay transfer.Logo ile tam entegrasyon.

5 Neden EDM E-MUTABAKAT ? E-imzalı Mutabakat:
Muhataplarınız imzalı formu yükleyebilirler Ekstre gönderebilirsiniz. Muhatabınız da ekstre yükleyebilir. Özel Portal: Uygulamayı kendi web sunucularınızdada çalıştırabilirsiniz. ( Ba-Bs E-beyan: BDP için text dosya tek tuş ile hazır. E-Fihrist: Eksik e-postalarınızı Fihristimizden tamamlayabilirsiniz. Sınırsız kullanıcı ile aynı veritabanında çalışabilirsiniz.

6 Adım Adım EDM Elektronik Mutabakat
Excel'den import edin E-Posta ile mutabakat daveti gönderin. Davetiniz muhatabınızın e-posta kutusunda

7 Adım Adım EDM Elektronik Mutabakat
Muhataplarınız online cevap versinler. Cevaplar online ekranınızda. Muhataplarınız cevap verdikçe e-postanıza geri bildirim raporu gelsin.

8 ÜCRET TARİFESİ Kurulum Ücreti Kontör Paketi Ücreti Kontör Adedi
GİRİŞ EKO 1 EKO 2 Kurulum Ücreti Ücretsiz Kontör Paketi Ücreti 350 TL 1250 TL 2000 TL Kontör Adedi 1.000 Adet 5.000 Adet Adet Paket Aşım Ücreti 0, 65 TL 0,65 TL Arşiv Kapasitesi 5 GB 10 GB 20 GB Yıllık Hosting Ücreti Dahil Yıllık Güncelleme ve Destek Ücreti Aktivasyon ve Eğitim Ücreti

9 Yasal Hükümler TTK Madde 1525 (2)
TTK Madde 1525 (2) Tarafların açıkça anlaşmları ve 18 inci maddenin üçüncü fıkrası saklı Kalmar şartıyla, ihbarlar, ihtarlar, itirazlar ve benzeri beyanlar; fatura, teyit mektubu, iştirak taahhütnamesi,toplantı çağrıları ve bu hüküm uyarınca yapılan elektronik gönderme ve elektronik saklama sözleşmesi, elektronik ortamda düzenlenebilir, yollanabilir, itiraza uğrayabilir ve kabul edilmişse hüküm ifade eder. TTK Madde 1526 (3) Ticaret şirketleri ile gerçek ve tüzel kişi diğer tacirlere ilişkin olarak, bu Kanunun zorunlu tuttuğu bütün işlemler elektronik ortamda güvenli elektronik imza ile de yapılabilir. Bu işlemlerin dayanağı olan belgeler de aynı usulle elektronik ortamda düzenlenebilir. Zaman unsurunun belirlenmesi gereken ve tüzükte düzenlenen hâllerde güvenli elektronik imzaya eklenen zaman damgasının tarihi, diğer hâllerde merkezî veri tabanı sistemindeki tarih esas alınır. Özetle: Mutabakat işlemleri elektronik ortamda yapılırsa TTK 1525(2)'ye göre geçerlidir, delildir. Eğer e-imza ile yapılırsa TTK 1526(3)'e göre kesin delildir.

10 E-Mutabakat Referanslarımız

11 Sertifikalarımız

12 Sertifikalarımız

13

14

15

16 Teşekkürler


"E-MUTABAKAT SUNUM." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları