Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

E-YEDEKLEME.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "E-YEDEKLEME."— Sunum transkripti:

1 E-YEDEKLEME

2 E-Yedekleme EDM e-yedekleme hizmeti ile muhasebenizi tüm veri tabanları ile birlikte güvenli bir şekilde yedekleyebilirsiniz. E-Defterlerinizi de İstanbul ve Ankara yedeklemeli olarak 10 yıl boyunca saklayabilirsiniz. Üstelik tek kullanıcı adı, tek şifre ile online erişim.

3 Anında & Verimli İsteğinize göre online incremental ya da ayarlanmış zamanlı yedekleme sağlar. Yüksek güvenlikli ve ISO sertifikalı sunucularda, İstanbul ve Ankara Yedekli olarak saklanır. %98 depository arşiv metoduyla yüksek sıkıştırma ve hızlı mobil erişim sağlar. Kötü amaçlı kullanımlar için silinemez içerik özelliği vardır.

4 Basit & Verimli Sizi ihtiyacınız olmayan kapasite için bedel ödemek zorunda bırakmaz. e-Yedekleme, ihtiyacınız kadar yedekleme sağlar. Şirket belgeleriniz yanı sıra dilediğiniz kişisel belgelerinizi de yedekleyebilirsiniz. Basit ara yüz ve basit kullanımlıdır. 7/24 Kesintisiz hizmet ile desteklenir.

5 Üstün Şifreleme 3DS 32 bit şifreleme
Bilgileriniz yedekleme için aktarılmadan önce en güçlü şifreleme algoritmaları ile korunmaya başlar. SSL Şifreleme ile transfer güvenliği Her bilgi aktarımı sırasında SSL ile şifrelenerek aktarılır. Bu sayede her türlü tehlikeye karşı, yüksek güvenlikli aktarım sağlanır Sunucu Güvenliği Data center da tutulan tüm bilgiler opsiyonel olarak şifrelenerek saklanabilir.

6 Tam Otomatik Otomatik Çalışma Otomatik Yedekleme E-Posta Bildirim
Sizin programı çalıştırmanıza gerek yok, bilgisayar açıldığı zaman otomatik olarak program da açılacaktır. Otomatik Yedekleme Programın yedekleme yapması gerektiği zaman sizin işlem yapmanıza gerek yoktur. Yedekleme işlemi otomatik başlar ve tamamlanır. E-Posta Bildirim Program siz hiçbir şey yapmadan otomatik olarak yedeklemeyi yapar ve sonrasında size e-posta ile bildirim gönderir

7 Dosya Düzeyinde Yedekleme ve Kurtarma
360 Derece Dosya Düzeyinde Yedekleme ve Kurtarma Sadece belirlediğiniz dosya veya dokümanlarınızı otomatik olarak yedekleyin System State Yedekleme System State veya tüm sistem imajı geri alma özelliği sayesinde donanım değişikliklerinde sorun yaşamayın SQL Server Yedekleme MS SQL Server veri tabanının otomatik olarak belirlenmiş tarihlerde veya manuel olarak yedekleyin Exchange Yedekleme MS Exchange mail bilgileri de dahil.

8 Kolay Arama  Filtreleyeceğiniz dosyaları seçin  Seçili tüm dosyaları
 Sadece belli tip dosyaları  Belli tip haricindeki dosyaları  Boş klasörleri  Sadece seçili günden önce değişenleri  Belirli tarih aralarında değişenleri  Belirli boyut üzerindeki dosyaları  Gizli klasörleri ve sistem dosyaları

9 Kolay İşleyiş Müşteri için sistemde müşteri kullanıcısı tanımı yapılır. Yedeklenecek sisteme muhasebe yedekleme yazılımı yüklenir. Müşteri sistemleri üzerinden, kullanıcı ile giriş yapıldığında, yedek alma ve yedekten dönme etkinleştirilir. Yedekleme planı oluşturulur (Değişenler, Tümü, Tamamı ve Anlık, Günlük, Aylık gibi) Müşteri, Web Erişim Ara yüzü aracılığı ile dilediği yerden dosyalarına erişim sağlar.

10 Sertifikalarımız

11 Sertifikalarımız

12

13

14

15 Teşekkürler


"E-YEDEKLEME." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları