Proje Önerileri. 11850’ nin rakiplerinden ayrılması, ve güçlü bir imaj yaratılması için, kullanıcıların internet üzerinde ki arama işlemleri ile 11850’yi.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Musicpedia Müzik Ansiklopedisi Programı (Dünya’nın En Büyük Mobil Müzik Ansiklopedisi) KADİR GÜLAĞIZ (Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Müh.)
Advertisements

My EBSCOhost Kullanıcı Kılavuzu support.ebsco.com.
Pazarlamanızı sosyalleştirin.Bir + ekleyin Pazarlama faaliyetlerinizi Google’ın sosyal ağına dahil etmek için bir + ekleyin.
Acenta üyeliği için lütfen tıklayınız.
internet sitemize HOŞGELDİNİZ!
Alakalı müşterileri hedefleyin. Google ile Yeniden Pazarlama Google ile Yeniden Pazarlama. Zaten işinize ilgi gösteren müşterileri hedefleyin.
Google Adword Arama Ağı
İNTERNET VE SOSYAL AĞLAR.
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Sosyal Medya.
Proje Önerileri 08 Ekim 2012.
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI ESER İSTEK KILAVUZU.
BAĞLANTI VERME VE ANİMASYON
Weebly Web Sitesi Kurmak
ŞANLIURFA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA KULLANIM SUNUSU
Yeni yıl akşamı fizy ile “karaoke yılbaşı partisi” düzenliyoruz
Support.ebsco.com Kişisel Klasörler Kullanıcı Kılavuzu.
Etüt Destek Programının ana giriş sayfasıdır.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
Turkcell “Goller Cepte” Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır PV :
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
Web Sitesi Hazırlama.
TEFBİS DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
TURKCELL Proje Önerileri.
1 DAHA ÖNCEDEN KAYDEDİLEN EĞİTİM BİLGİLERİNİN GÜNCELLENMESİ VE DÜZELTİLMESİ KAYITLI EĞİTİMLERİN GÜNCELLENMESİ.
GLOBALCV İŞTESOSYAL PROJESİ İLE ARADIĞINIZ ADAYA ULAŞIR Türkiye’nin ilk sosyal kariyer sitesi İŞTESOSYAL ve en güncel dataya sahip portalı GLOBALCV ’nin.
BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Microsoft Outlook 2010 Kurulumu
MOBİL İMZA KULLANIM KILAVUZU
İNTERNET TARAYICI (WEB BROWSER) PROGRAMLARI
Oturum aç butonuna tıklayın.
BİT’İNİ KULLANARAK BİLGİYE ULAŞMA VE BİÇİMLENDİRME
Wordpress Eğitimi 2.
Muhtar Bilgi Sistemi.
TEFBİS DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
TÜRKİYE’NİN EMLAK SİTESİ
AMAÇ Muhtarlarımızın kamu hizmetlerini daha kaliteli ve etkin şekilde yürütmeleri amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarından yapacakları taleplerin takip edilip.
Ford Fiesta Fizy Projeler tekil kullanici sayfa gösterimi ziyaretçi Sitede geçirilen ortalama süre 46dk Rakamlarla fizy.
Yönetici Modülü’ne tıklayın.. Kullanıcı adı ve şifrenizi yazıp sisteme giriş yapınız.
ARÇELİK Ankastre Fırın Proje Önerileri. modaturkiye.com PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google.
“Ankastre Fırın” Proje Önerileri. Arçelik ankastre fırın için meleklermekani.com sitesinde bir rich media uygulaması hazırladık. Bu uygulamaya göre: -
SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİ
Sosyal Medyanız ve NetHizmet. Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı.
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı
Peugeot Proje Önerileri
YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu.
Sevgililer Günü – Proje Önerileri
12/11/ TURKCELL / İŞ TCELL PROJE ÖNER İ LER İ.
* Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Mayıs raporundan alınmıştır fizy.com PV : imp / ay UV : kişi / ay.
Jack Daniel’s Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Gemius Aralık raporundan alınmıştır PV: imp / ay UV: kişi.
Çocuklu ailelerde supercan oyunun bilinirliğini artırmak, fayda zarar ekseninde Supercan’ın diğer oyunlardan farkını ortaya koymak için oluşturduğumuz.
KFC Snack Box Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır haberler.com PV :
HONDA CR-Z Proje Önerileri. PV : imp/ ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Şubat raporundan.
Nokia C7 Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Aralık raporundan alınmıştır. PV : imp / ay UV :
1. WİNAP 2. GOM PLAYER 3. WİNDOWS MEDİA PLAYER 4. AIMP.
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
Office ile ilgili diğer bilgiler Yrd. Doç. Dr. Altan MESUT.
KÜTÜPHAN-E TÜRKİYE PROJESİ Güvenli e-Posta Kullanımı.
BIR BLOG SAYFASı NASıL ANDROID PROGRAMıNA DÖNÜŞTÜRÜLÜR? Yrd. Doç. Dr. Erkan YEŞİLTAŞ.
ÜRÜN YERLEŞTİRME NEDİR?
Temel Bilgiler İlgili Çalışmalar Araştırmanın Yöntemi Bulgu ve Sonuçlar Araştırmanın Kısıtları ve Gelecek Çalışmalar.
Yeni sayfam bu benim. HOŞGELDİN MESAJI YOKMU ? .
EBSCOadmin Genel Bakış
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
Ask Question.
İŞ YERİ UYGULAMA EĞİTİMİ
SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI. Sosyal Medya Danışmanlığı; Markanızın Sosyal medya ortamındaki hedef kitlelerini analiz edip hazırlayan, Hedef kitlelerinizin.
DEĞERLENDİRME YAZILIMI
Sunum transkripti:

Proje Önerileri

11850’ nin rakiplerinden ayrılması, ve güçlü bir imaj yaratılması için, kullanıcıların internet üzerinde ki arama işlemleri ile 11850’yi bağdaştırmasını istiyoruz. Bu yüzden tüm networkümüzdeki sitelerin arama buton ve barlarını ile sahiplendirdik. Butonları logoları ile değiştirerek, barların içine Arama işleminin ile gerçekleşeceğine dair mesajlar yerleştirdik

Kullanıcılar bulmak istedikleri bir bilgiye sanal dünyada da sayesinde ulaşacak. Rehberlik hizmetleri sunan 11850’ nin, gerçek kimliğini sanal dünyaya en benzer şekilde taşıyarak kullanıcı ile bağ kurması hedefindeyiz

Networkumuz de bulunan sitelerden en çok ilgi görenler ve ya sizin seçtikleriniz dahilinde bu iletişimi gerçekleştirmek istiyoruz,

Projenin en güzel kısmı kullanıcı bir sitede aramasını yaptığı zaman

Açılacak olan detay sayfası görselleri ile giydirilecek. Bu sayfada kampanyalarından, hizmetlerinden bahsederek, logolarına tıklandığında kurumsal sayfalarına yönlenim sağlanabilecek

Her kesimden büyük bir kitleye hitap eden Fizy.com üzerinde için bir tab açtık. Butona tıklayan kullanıcının karşısına görselleri ile desteklenmiş bir sayfa içerisinde top10 şarkılar çıkacak

En üstte yer alan videoda reklamı dönecek ve yeni şarkısı kullanıcılara dinlettirilecek

11850

* Görseller temsilidir fizy.com Fizy.com sitesinde her arama yapıldığında arama sonuçlarında en üst sırada fizy.com’un arama hızı belirtilir arama hızı fizy’nin hız (arama hızı) sponsoru olarak konumlandırılır ile aramanın daha da hızlı görüntüleneceği mesajı verilir

TEŞEKKÜRLER *Tüm görseller temsilidir