Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

“Ankastre Fırın” Proje Önerileri. Arçelik ankastre fırın için meleklermekani.com sitesinde bir rich media uygulaması hazırladık. Bu uygulamaya göre: -

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "“Ankastre Fırın” Proje Önerileri. Arçelik ankastre fırın için meleklermekani.com sitesinde bir rich media uygulaması hazırladık. Bu uygulamaya göre: -"— Sunum transkripti:

1 “Ankastre Fırın” Proje Önerileri

2 Arçelik ankastre fırın için meleklermekani.com sitesinde bir rich media uygulaması hazırladık. Bu uygulamaya göre: - Sayfanın sağında bir fırın düğmesi oluşturulur. -Kullanıcı düğmeyi çevirdiği zaman ekran fırın kapağını gibi yukarıdan aşağıya doğru açılır. - Kapak tamamen indiğinde ekranda Arçelik logosu ve ankastre fırın görseli görülür.

3

4

5

6

7

8 Büyük Açılıs Evimizinherseyi.com sitesi tasarım olarak tamamen değişerek evmanya.com haline geliyor. Site’nin bu değişiminde, Arçelik’e bu sitede yer verip “Arçelik” başlığı altında bir alan oluşturmayı düşünüyoruz.

9 Öncelikle yenilen sitemizde splash ekranı Arçelik sayfasına yönlendirecek bir tanıtım alanı yarattık. Ve kategori alanına da yerleştirdiğimiz “ Arçelik” butonu ile bu fikri destekledik.

10 Arçelik ana sayfasında splash alan favori ankastre ürünler için ayrılacak.

11 Ortadaki rollerbar alanını da Arçelik ankastre fırın çeşitlerini sergiledik kullanıcı bu alanda seçtiği ürüne tıkladığında micro siteye yönlendirilecek.

12 Siteye aynı zamanda 3 farklı içeriğe sahip alan yarattık. Bu alanlarda Arçelik yemek tarifleri, Arçelik ile en modern mutfaklar ve en trend ev ürünleri kategorilerini yarattık.

13 10marifet.org sitesine Arçelik ankastre butonu yerleştirmeyi düşünüyoruz. Bu butona kullanıcı tıkladığında hem micro siteye yönlenecek hem de sitede kullanıcılar için seçilen en marifetli tasarımla ekrana gelecek.

14 TEŞEKKÜRLER *Tüm görseller temsilidir


"“Ankastre Fırın” Proje Önerileri. Arçelik ankastre fırın için meleklermekani.com sitesinde bir rich media uygulaması hazırladık. Bu uygulamaya göre: -" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları