Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI. Sosyal Medya Danışmanlığı; Markanızın Sosyal medya ortamındaki hedef kitlelerini analiz edip hazırlayan, Hedef kitlelerinizin.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI. Sosyal Medya Danışmanlığı; Markanızın Sosyal medya ortamındaki hedef kitlelerini analiz edip hazırlayan, Hedef kitlelerinizin."— Sunum transkripti:

1 SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI

2 Sosyal Medya Danışmanlığı; Markanızın Sosyal medya ortamındaki hedef kitlelerini analiz edip hazırlayan, Hedef kitlelerinizin demografik ve davranış tarzlarını inceleyen ve uygun içerikleri üretip, pazarlayan ekibin verdiği hizmetin genel adıdır. Sosyal medya araçlarının tasarımını hazırlayarak müşterilerinize en hızlı ve kolay etkileşimi sağlayan hizmettir. Kısacası Sizi Sosyal Medya Platformlarında Temsil edecek verileri tespit eder, hazırlar, sunar ve geri dönüşümü takip eder. Hem de her şeyden sizi haberdar ederek..

3 SOSYAL MEDYA ARAÇLARI

4 NELER YAPIYORUZ

5 ARAÇ VE HEDEF KİTLELERİN BELİRLENMESİ Danışmanlığın ilk aşaması ve en önemli adımıdır. Kullanılacak olan Sosyal medya platformlarının belirlenmesi ve bu platformlar üzerindeki hedef kitlelerin analizi ve hazırlanmasıdır. Sizinle kim, nasıl, ne şekilde ilgileniyor? Potansiyel müşterileriniz kimler? Genelde aktif olduğu saatler hangileri? Davranış tarzları ve platform kullanım durumları nasıl? Yaş ve cinsiyet durumları nedir? Sağlıklı bir hedef kitle hazırlanması başarı oranını büyük oranda etkilemektedir. Hazırlanan hedef kitleler firmanız ile paylaşılmaktadır.

6 DONE ARŞİVİNİN OLUŞTURULMASI Sosyal medya danışmanlığı süresince kullanılacak olan Fotoğrafların, Verilerin, Videoların, Montajların ve Markanız adına görsel ve yazılı ne kadar donesi var ise bunların Ajans tarafına teslimi sağlanmaktadır. Donelerinizin olmaması durumunda Sosyal medya danışmanlığı ayı içerisinde bu veriler ajans tarafından oluşturulmaktadır.

7 TASARIMLARIN HAZIRLANMASI Hizmet verilecek olan platformların ve hedef kitlenin belirlenmesinden sonra kullanılacak olan Sosyal medya araçlarının profil, iletişim ve erişim dizaynları yapılmaktadır. Aynı zamanda Sosyal medya araçları aramalarında hedef kitlelerinin sizi bulabileceği en uygun anahtar kelimeler ve belirgin kurumsal kimlik tasarımı sağlanmaktadır.

8 FOTOĞRAF ÇEKİMİ Sosyal medya araçlarında Markanızın ve çalışmalarınızın Profesyonel ve İlgi çekici Fotoğrafları kullanıcıları oldukça cezbedecek ve hizmetinize olan ilgilerini arttıracaktır. Danışmanlık süresince Ajans ihtiyaç duydukça ve Done durumuna göre Fotoğraf çekimi yapmakta ve danışmanlık tekrar ettiği sürece yeni çekimler almaktadır. Araştırmalara göre Sosyal medya kullanıcılarının karar vermesinde FOTOĞRAF’ın rolü gayet yüksek!

9 GRAFİK TASARIMI VE PAYLAŞIM Sosyal medya kullanıcılarının karar vermesinde ve ilgi göstermesinde çok büyük öneme sahip olan GRAFİK ANLATIM’dır. Hizmetlerinizi ve Markanızı Profesyonel Grafikerlerimiz İle Tasarlar, Gün içerisinde ihtiyaca yönelik sıklıkta paylaşımlar yaparız. Kolay ve ilgi çekici grafikler ile hizmetlerinizi hedef kitlelerinizin algılayacağı şekilde yayına çıkarırız. Markanıza Uygun Önemli gün ve resmi, dini bayramlarda mutlaka kurumsal kimliğinize özgü paylaşımlar yaparız.

10 VİDEO ÇEKİMİ & İNTRO VE MONTAJ Markanızın ve Hizmetlerinizin Videolarını Profesyonel Kamera ve Tecrübeli Personel İle Alır, İlgi Uyandırıcı ve Yoruma, Etkileşime Uygun Olarak Montajlar Sağlar ve Yayınlarız! Video Montajlarında Mutlaka Markanıza Uygun olarak Hazırladığımız INTRO Giriş ve Tanıtımlar Hazırlarız. Sosyal Medya’da En Fazla İlgi Çeken ve En Fazla Yarar Sağlana Dijital Done Kısa ve Amacına Uygun Profesyonel Şekilde Hazırlanmış Video Paylaşımlarıdır. Araştırmaların Tümü Video Yayıncılığının En Çok Getiri Sağlayan Olduğu Yönündedir.

11 KAMPANYA & ÇEKİLİŞ YÖNETİMİ Markalarınızın Hizmet Sektörüne Uyum Sağladığı Sürece Çeşitli Kampanyalar ve Çekiliş Fikirleri Sunar Onaylarınız Dahilinde Gereken Politikaları ve Katılım Şartlarını Olgunlaştırırız. Kampanyaları Başlatır, Sponsor Reklam Alanları Aracılığıyla Yüksek Katılımları Hedefleriz. Kampanya ve Çekiliş Katılımlarını Sıkı Şekilde Takip Eder ve Lisanslı Programlarımız Aracılığıyla Videolu Şekilde Kazananları Belirleriz. Kampanya, Çekiliş ve Hediyeler Sosyal Medya Kullanıcılarının Hiç Kaçırmadığı Aktivitelerdir. Dönüşümü Yüksek Etkinliklerdir.

12 İLETİŞİM VE CEVAP YÖNETİMİ Ajansımız Sosyal Medya Araçlarınızın 7/24 Yönetiminde ve Takibinde Bulunacaktır. Hizmetlerinize ve Markanıza Gelen Yorumları, Soruları İsteğiniz Dahilinde Cevaplayacak, Bilgisi Olmayan Sorularda Tarafınızın Belirlediği Bilgi Masasına Anlık Soruyu Yöneltecektir. Soruya tarafınızdan cevap alıp kullanıcıya veya soru sahiplerine KURUMSAL bir dil ile cevap girişiminde bulunacaktır. Bu işlem çok hızlı ve seri şekilde gerçekleşecek olup Sosyal medya kullanıcılarının hıza verdiği önem göz önünde bulundurulacaktır.

13 REKABET ANALİZİ VE TRENDLER Sosyal medya danışmanlığında en önemli alanlardan birisi budur! Rakipleriniz neler yapıyor? Nasıl bir başarı elde ediyor? Bu başarıyı nereden ve nasıl sağlıyor? Hangi alanlarda yetersizler? Gibi Araştırmalar yapıp Sabit AY Toplantılarında Bu Raporları Tarafınıza İletecektir. Trend Araştırmaları Sağlayarak Hangi Hizmetinizin Ne Zaman Trend Durumunda Olduğu ve En Çok Hangi Kitlelerin, Hangi Araçlar Üzerinden İlgi Gösterdikleri Analizini Sağlayacaktır. Ürünleriniz konusunda En çok hangi dönemde hangi ürünün satıldığı gibi TREND konuları araştırmaları yapacaktır.

14 HİKAYELER VE CANLI YAYINLAR Ajans; Markanızın Sosyal Platformlarda Günlük veya Saatlik Kullanacağı Hikayeleri Belirlemekte ve Verilerin Oluşturulmasını Sağlamaktadır. Kullanılacak olan hikayelerin geri dönüşümlerini ve raporlarını toplamaktadır. Hizmetlerinizin Viral Olarak Tanıtılması Bakımından Uygun Göreceğiniz Gün ve Saatte Sosyal Medya Platformlarında CANLI YAYIN Hizmeti Gerçekleştirmektedir.

15 MARKA BİLİNİRLİĞİ VE İTİBAR YÖNETİMİ Danışmanlık boyunca Marka bilinirliği alanında yüksek performans göstererek itibar konusunda Markanızı Kurumsal, Çözümcül ve İlgili Yaklaşımlar ile Müşteri Dostu İmajı Sağlarız. Alınan Şikayetlerin Tarafınıza İletilmesi ve Çözüm İçin Öneri Katkısında Bulunur, Şikayet Sahipleriyle Konunun Detaylarını Görüşürüz. İtibarınızın ve Kurumsal Etkinizin Çitasının Çok Yükseklere Çıktığını Şimdiden Hayal Edebilirsiniz.

16 SPONSOR REKLAM YÖNETİMİ Sosyal Medya Danışmanlığının Olmazsa Olmazı Sponsor Reklamlar! Ajans Danışmanlığa Başladığı Hafta Tarafınıza Sosyal Medya Platformlarında Kullanabileceğiniz Reklam Alanlarını ve Reklam Bütçesi Çalışmasını Yapmaktadır. Uygun Gördüğünüz Bütçeyi Teslim Alarak Bütçenin Hedef Kitleye Yönelik Sponsor Reklamlarını Hazırlamaktadır. Reklam kullanmadığınız sürece Alacağınız Danışmanlık Hizmetinden Büyük Oranda Bir Verim Alamayacaksınızdır. Çünkü Mevcutta bulunan takipçi kitleniz zaten sizden haberdar! Önemli olan sizi bilmeyen potansiyel müşterilerinize erişmek!

17 SPONSOR REKLAM ALANLARI Reklamlarınız İçin Sosyal Medya Araçlarının Uygun Reklam Alanları Ajans Tarafından Tarafınıza Sunulmakta ve Reklam Yayını Öncesi Ulaşılacak Kitle ve Geri Dönüşümleri Konusunda Tarafınıza Rapor Verilecektir. Reklam süresi sonunda yapılan reklamlar, raporları ve istatistikleri de tarafınıza dijital olarak eposta yoluyla iletilecektir.

18 RAPOR VE İSTATİSTİKLER Ajans danışmanlık hizmeti vermeye devam ettiği sürece her 15 GÜNDE bir detaylı ve anlaşılır bir rapor sunmaktadır. Ajans Rapor günlerinin dışında müşteri talepleride anlık raporlar ve istatistiklerde sunmaktadır. İstatistiklerde Etkileşimler, Erişimler, Yorumlar, Gelen İletişim Talepleri, Reklam Dönüşümleri, Tıklama, Harcama ve Performans durumları tarafınıza ulaştırılmaktadır.

19 KİMLERE HİZMET VERİYORUZ * Tüm referanslar için resmi web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


"SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI. Sosyal Medya Danışmanlığı; Markanızın Sosyal medya ortamındaki hedef kitlelerini analiz edip hazırlayan, Hedef kitlelerinizin." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları