Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sosyal Medyanız ve NetHizmet. Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sosyal Medyanız ve NetHizmet. Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı."— Sunum transkripti:

1 Sosyal Medyanız ve NetHizmet

2 Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı oluşturuyoruz.  Özel uygulamalar ile ilgili taleplerinizi yorumlayıp analiz ediyoruz.  Ürün ve hizmetlerinizin sürekli tanıtımını yapıyoruz.  İnsan kaynakları taleplerinizi sosyal medyaya aktarıyoruz.  Tüm sosyal medya hesaplarınızın birbiri ile entegrasyonunu sağlıyoruz.  Sosyal sorumluluk projelerinizi tanıtıyoruz.  Ürün ve hizmet tanıtımını ve varsa indirim, fırsatlarınızı duyuruyoruz.  Takipçilerinizin tüm sorularını, sizinle irtibata geçerek cevaplıyoruz.  Sektörünüzle ilgili trendleri izliyor, araştırıyor ve paylaşıyoruz.  İhtiyaç hissettiğiniz durumlarda anketler düzenliyoruz.

3 Facebook’ta Neler Yapıyoruz?  Sektörünüze ve firmanıza özel kurumsal hayran sayfanızı oluşturuyoruz.  Dikkat çekici içerikler hazırlıyor ve paylaşıyoruz. Paylaşımlarımızda iletişim bilgilerinizi ve site linklerini mutlaka ekliyoruz.  Müşterileriniz ile daha iyi bağ kurabilmek için küçük anketler, kişisel tercihlere yönelik sorularla etkileşim sağlıyoruz.  Etkileşimin yoğun olduğu saatleri analiz edip, sizin için en uygun saatlerde paylaşımlarınızı yapıyoruz.  Uygulama yazılarak yapılan anket gibi çalışmalarda katılmak isteyenlerin sayfayı beğenmesini sağlıyoruz.

4 Twitter’da Neler Yapıyoruz?  İçerik Paylaşımı: Ürün ve hizmetler ile ilgili gelişmeleri, promosyonları, kullanım önerilerini ilgili kitlelere duyuruyoruz.  Anlık Haberler: Anlık promosyon ve duyuruları, ödüllü yarışmaları tüketiciye eş zamanlı aktarıyoruz.  Müşteri İlişkileri: İlgili bölümlerin katılımı ile tüketicilerin sorularını cevaplıyoruz. Düşüncelerini ve yorumlarını dinliyoruz.  Trend Takibi: Ürün ve hizmetler ile ilgili dünyadaki ve Türkiye’deki gelişmeleri ve trendleri takip ediyoruz.  Markanızın geliştirilmesine ve iyileştirilmesine yardımcı oluyoruz.

5 Instagram’da Neler Yapıyoruz?  Marka odaklı iletişim ve paylaşımların yürütülebileceği bir Instagram profil sayfası oluşturuyoruz, markanın etkileşimini arttırıyoruz.  Oluşturulan Instagram hesabında tüketicilerin dikkatini çekecek içerikler paylaşıyoruz.  Tüketiciler ile kuvvetli bağlar kurabilmek için küçük anketler, kişisel tercihlere yönelik sorularla etkileşim sağlıyoruz.  Tüketicilerin dikkatini çekecek fotoğraf ve video paylaşımlarında bulunuyoruz.  Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi en iyi şekilde tanıtıyoruz.  Etkileşim saatini tespit ederek o zaman diliminde paylaşımlar yapıyoruz.  Güncel haberler ile tüketiciler ile güçlü bağlar kurmanız sağlıyoruz.

6 LinkedIn’de neler yapıyoruz?  Markanızın sosyal CV’sini hazırlıyoruz.  Markanızı profesyonellerle bağlantı kurmasını sağlıyoruz.  İnsan kaynakları taleplerinizi sosyal medyaya aktarıyoruz.  Profesyonel kimliğinizi çevrimiçi olarak denetliyoruz.  Potansiyel müşterilerinize ulaşıyoruz.

7 Google Plus’da (Google +) Neler Yapıyoruz?  Google’ın kendi ürünü olduğu için firmanızın Google Plus hesabı olmasına önem veriyor.  Organik aramalarda çıkmanız için firmanız adına Google Plus hesabı oluşturuyoruz.  Markanın etkileşimini arttırıyoruz.  Ürün ve hizmetlerinizi en iyi şekilde tanıtıyoruz.  Markanızın çevresini oluşturuyoruz.  Tüketicilerin dikkatini çekecek fotoğraf ve video paylaşımlarında bulunuyoruz.

8 Siz ne kazanacaksınız ?  Bilinirliğinizi ve marka değerinizi artırıyoruz.  Gerçek hedef kitlenize ulaşacaksınız.  Müşterileriniz ile daha sıcak ilişkiler geliştireceksiniz.  Hizmetleriniz ve ürünleriniz ile ilgili daha fazla dönüş sağlayacaksınız.  Sektörünüzle ilgili önemli kelimelerde Google aramalarında üst sıralarda çıkacaksınız.

9 www.nethizmet.netwww.facebook.com/nethizmet.bilisimwww.twitter.com/NetHizmetNetınstagram.com/nethizmetbilisimtr.linkedin.com/in/nethizmetPlus.google.com/+NethizmetNetbilisim İletişim: Dap Royal Center Residence A Blok Daire: 2 Altayçeşme - Maltepe 34843 İSTANBUL Telefon: 444 4 106 - 44 44 106 216 469 66 80 (pbx) 216 688 75 05 FAX: 216 469 66 84 E-posta: info@nethizmet.netinfo@nethizmet.net


"Sosyal Medyanız ve NetHizmet. Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları