Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Proje Önerileri 08 Ekim 2012.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Proje Önerileri 08 Ekim 2012."— Sunum transkripti:

1 Proje Önerileri 08 Ekim 2012

2 Şen Piliç Kurumsal Web Sayfasında Yemek Tarifleri
Afiyetle Şen Piliç Kurumsal Web Sayfasında Yemek Tarifleri

3 Senpilic.com.tr / Yemek Tarifleri Sekmesi
* Temsili görseldir. Şen Piliç kurumsal web sitesinde yemek tarifleri Sekmesi açılır. Bu sekmenin amacı yemek tarifi arayan kullanıcıların çeşitli kanallardan Şen Piliç’in yemek tarifleri sayfasına yönlendirilmesi ve tarifler ile marka arasında ilişki kurulmasıdır.

4 Senpilic.com.tr / Yemek Tarifleri Anasayfası
* Temsili görseldir. Yemek tarifleri sekmesinde Afiyetle.com’un sağlayacağı çok sayıda tavuk içerikli yemek tarifi yer alacaktır. Bu içerik Şen Piliçin kurumsal sayfa tasarımına uygun şekilde iframe içersinden Afiyetle.com tarafından sağlanacaktır. Kullanıcı senpilic.com.tr adresinden içeriğe ulaşıyor olacaktır. Yaklaşık 400 tavuk içeren yemek tarifi bulumaktadır. Yeni eklenen tarifler senpilic.com.tr sitesinde otomatik olarak listelenecektir.

5 Senpilic.com.tr / Yemek Tarifleri Detay Sayfası
* Temsili görseldir. Yemek tariflerinin detaylı anlatıldığı sayfada ise yemek tarifi ile ilişkili Şen piliç ürünleri ürün görselleri ile gösterilecektir. Ayrıca, örneğin yemek tarifinde geçen tavuk bonfile kelimesi Şenpiliç tavuk bonfile olarak değiştirilecektir. Arama kutusunda arama yapıldığında adres altında iframe içersinde ilgili yemek tarifleri listelencektir. * Temsili görseldir.

6 ŞenPiliç Özel Kanalı & Advertorial Yayını

7 Afiyetle altında ŞenPiliç Özel Kanalı / Sayfası
Afiyetle Site Geneli Performans: pageviews / ay Afiyetle altında ŞenPiliç Özel Kanalı / Sayfası 1- Site genelinde ana navigasyondaki (menüye) tab’lara ‘Şen Piliç tarifleri’ eklentisi getirilir ve tıklantığında ŞenPiliç görselleriyle destekli ‘Şen Piliç’ kanalı açılır. Bu sayfada Şen Piliç ürünleri ile pişirilen yemeklerin tarifleri yer alır. 2 - Şenpiliç kanalında ŞenPiliç ürünlerinin bannerı ya da günün tarifleri döner. 3 - Şenpiliç Kanalındaki herhangi bir tarife tıklandığında ilgili tarifin senpilic.com.tr adresindeki linki açılacaktır. 4 – Senpilic kanalındaki arama kutusu ŞenPiliçli tarifler içersinde arama yapacaktır. 5 – Afiyetle.com sitesine eklenen tavuk içeren tarifler ŞenPiliç kanalında listelenecektir. 6- Şenpiliç kanalındaki 728x90 alan ŞenPilice tahsis edilecek olup kanal başlığı olarak kullanılabilir. İstenirse banner alanı kullanıma göre genişletilebilir. 7- Şenpilic kanalında diğer firmalara ait reklam yayınlanmayacaktır. 6 1 4 2 3 * Temsili görseldir.

8 Afiyetle Site Geneli 300x120 piksel Banner Yayını
. Site genelinde görüntülenen sayfanın sağ tarafında orta kısımda yer alacak 300x120 reklam alanı Şen Piliç’e tahsis edilecektir. Bu reklam alanı için gerekli banner ŞenPiliç tarafından sağlanacaktır. Bannera tıklantığında ya da Afiyetle Şen Piliç Özel kanalına ziyaretçi gönderilebilir.                            * Temsili görseldir.

9 Afiyetle Sağlıklı Yaşam & Beslenme köşesinde Şenpiliç Haberbülteni/Advertorial
Sağlıklı Yaşam & Beslenme bölümümünde güncel sağlık haberleri ve beslenme önerileri ile ilgili makaleler yer almaktadır. Proje kapsamında ayda 5 defaya kadar Şen Piliç advertorial yayını ya da Şen Piliç tarafından sağlanacak ayda 5 haber bültenine kadar yayınlanması ve linklenmesi yapılacaktır.                               * Temsili görseldir.

10 Teşekkürler…


"Proje Önerileri 08 Ekim 2012." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları