METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİCİ YETKİNLİKLERİNİ ARTIRMA EĞİTİMİNE

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BELEDİYELERDE FAALİYET RAPORU
Advertisements

DENETİM & UYUM YÖNETİMİ D. B.
Arşiv Kurumların gerçek veya tüzel kişilerin gördükleri hizmetler, yaptıkları haberleşme veya işlemler sonucu meydana gelen ve bir amaçla saklanan Dokümantasyon,
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
Bürokrasinin Azaltılması ve Vatandaş Odaklı Hizmet Sunumu Çalışmaları
TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI
SPOR VE ÇEVRE KAMU KURUM VE KURULUŞLARIN SPORA ETKİSİ
ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRMESİ, İZİN ve DENETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
TEFTİŞ KURULU MÜDÜRLÜĞÜ Buca Belediyesi’nde yürütülen hizmetlerin etkin, verimli ve ekonomik çalışmalarla amacına ulaşması, Amaçlardan, yasallıktan sapma.
5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Kamu Mali Sisteminde Gerçekleştirilen Yapısal Değişiklikler ve Üniversitemiz Açısından Yeni Mali Sistemin.
Strateji Geliştirme Başkanlığı
Gümrük Kontrolörleri Derneği Gümrük Kontrolörleri Başkanlığı
DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ DÖNEMİ STRATEJİK PLANLAMA
Ankara, 25 Mart 2011 Mehmet KAYA Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Sekreteri HSYK’ nın Anayasal Değişiklik Doğrultusunda Yeniden Yapılandırılması.
Mükelleflerin İzahat Talepleri
BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Plan Program Dairesi Başkanlığı Görev Tanımları Genel Müdürlüğümüzün yıllık bütçesini, yatırım programlarını hazırlamak ve uygulanmasını sağlamak, Genel.
HARCAMA YETKİLİSİ Harcama yetkilisi kimdir?
“Genel DEA Eğitimi” EuropeAid/125317/D/SER/TR Oturum 4 Politika Sürecinde DEA Organize Edilmesi: Kurumsal Stratejiler.
İMAR VE PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
T. C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü SAYI :B. 08. PGM
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEFTİŞ KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 2010 YILI FAALİYETLERİ Kartal Belediyesi
MALİ YÖNETİM VE KONTROL ALANINDA YAŞANAN GELİŞMELER VE HEDEFLER Mehmet BÜLBÜL Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü Daire Başkanı 1 Mayıs.
BAŞKAN YARDIMCILARI Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ BAŞKAN YARDIMCILARI BAŞKAN
Harcama Yetkilileri.
H.Abdullah KAYA Daire Başkanı Ankara
HAYATIN İÇİNDEN PSİKOTERAPİ MERKEZİ Ofis Çalışanları Beceri Eğitimi.
Avrupa Birliği Ekonomisi Tezsiz Yüksek Lisans Programı
1) İşveren veya vekili (okul/kurum müdürü)
İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI. 2 M. Tugay ÖZKAN İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Erdoğan BÜYÜKERSOY Şube Müdürü Lütfü YILDIRIM Şube Müdürü İzzet.
6360 Sayılı Kanun On Dört İlde Büyükşehir Belediyesi Ve Yirmi Yedi İlçe Kurulması İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP) MEBGEP.
1 20 EKİM 2004, ANKARA T. Uzm. Deniz YANIK Lisans ve Sözleşmeler Dairesi Başkanlığı TELEKOMÜNİKASYON KURUMU TÜRKİYE’DE TELEKOMÜNİKASYON POLİTİKASI ALANINDA.
METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRÜLÜĞÜ
YETKİNLİKLERİNİ ARTIRMA EĞİTİMİ
Mustafa ÖZÜNLÜ Kamu Yönetimi Bilim Uzmanı Mart 2015 Ürgüp/NEVŞEHİR
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
BAŞKAN Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ BAŞKAN YARDIMCILARI BAŞKAN YARDIMCILARI PROF.DR. MEHMET EMİN ÖZAFŞARPROF.DR. HASAN KAMİL YILMAZ.
“KAMU PERSONELİ” Kimdir?
TURNUVALARA KATILIM İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ.  Kurum/Kuruluşlar tarafından ilan edilen sportif faaliyetler değerlendirilir.
Türk Anayasa Düzeni Giriş
METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
1/8. 2/ 8 İÇİNDEKİLER I. KISIM GENEL OLARAK  GENEL OLARAK MEVZUAT  BİR KISIM HUKUKÎ TABİRLER  NORM / NORMLAR HİYERARŞİSİ İKTİDAR / ERK / GÜÇ  İDARİ.
DEVLET METEOROLOJİ İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
KASIM 2015 / İSTANBUL İÇ DENETİM BİRİMİ BAŞKANLIĞI BURHAN ORMANOĞLU İç Denetim Birimi Başkanı 1/32.
Eğitim ve Hukuk.
METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DİLEKÇE ve BİLGİ EDİNME HAKKI
Türk Milli Eğitimi’nin Yasal Dayanakları
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
2709 sayılı TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASASI Anayasanın bağlayıcılığı ve üstünlüğü MADDE 11 – Anayasa hükümleri;  Yasama,  Yürütme ve  Yargı organlarını,
HARCAMA.
Hazırlayan Bölüm / Departman Adı Hazırlayan Kişi Ad Soyad Hazırlayan Kişi Ünvan KOSGEB REHBERLİK VE DENETİM KURULU YÖNETMELİĞİ RG : 05/06/2011/ /02/2011.
MALİYE BAKANLIĞI VERGİ DENETİM KURULU BAŞKANLIĞI 1 V ergi D enetim Kurulu Başkanlığı.
A-MEB’NA BAĞLI KURULUŞLAR 1.MİLLİ EĞİTİM AKADEMİSİ 2.YÜKSEKÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU 3.FİLM,RADYO,TELEVİZYONLA EĞİTİM MERKEZİ.
BİREYSEL İDARİ İŞLEMLER-DÜZENLEYİCİ İŞLEMLER
HUKUK KURALLARI HİYERARŞİSİ VE TERİMLERİ
EĞİTİM DENETİMİ VE SORUNLARI
Vergi Denetiminde Şüphecilik ve Mesleki Yargı
Ahi Evran İlkokulu/Ortaokulu
FEN DAİRESİ BAŞKANLIĞI ATILIM İYİLEŞTİRME TAKIMI.
ZEYNEP TANRIKULU 5-A İL YÖNETİMİ YAŞADIĞIMIZ YERİN YÖNETİMİ: Ülkemiz, devletin kamu hizmetlerini her yere daha rahat götürebilmesi, toplumun ihtiyaçlarını.
Çankaya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı
ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
“KAMU PERSONELİ” Kimdir?
HARCAMA YETKİLİLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER.
Hukukun TEMEL kavamları
VERGİ HUKUKU KONULARA GÖRE SINIFLANDIRILMIŞÇALIŞMA SORULARI ARASI STAJA BAŞLAMA SINAVLARINDA ÇIKMIŞ SORULARDAN OLUŞTURULMUŞTUR ÖĞR.GÖR.CEMAL.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİCİ YETKİNLİKLERİNİ ARTIRMA EĞİTİMİNE HOŞGELDİNİZ

YÖNETİCİ YETKİNLİKLERİNİ ARTIRMA EĞİTİMİ Nurullah DAVUTOĞULLARI DİSİPLİN DİSİPLİN SORUŞTURMASI 657 SAYILI DMK KANUNU 6111 SAYILI KANUNLA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER MEMUR BİLGİ SİSTEMİ

YÖNETİCİ YETKİNLİKLERİNİ ARTIRMA EĞİTİMİ Durmuş KILIÇ Başmüfettiş Teftiş Kurulunun görev alanı ve faaliyetleri, Anayasa ve 657’de yönetime ilişkin düzenlemeler, İdari işlem, unsurları, hukuka aykırılık halleri, Suç ve suçun unsurları, Muhakkiklerce yürütülecek inceleme ve soruşturmalar, 2014 yılı taşra teftişlerinde merkez birimleri itibariyle görüş ve tenkitler,

YÖNETİCİ YETKİNLİKLERİNİ ARTIRMA EĞİTİMİ Mustafa ÖZÜNLÜ Şube Müdürü Türk Hukukunun Mevzuat Yapısı Kanun Hükmünde Kararname Genel Tenbih İlan Duyuru Yönetmelik Tüzük Anayasa Kararname Karar Tebliğ Sirküler Genelge İlke Kararı Esaslar Yönerge Talimat Statü Genel Emir Tenbihname Plan Tarife İzahname Açıklama Kanun

YÖNETİCİ YETKİNLİKLERİNİ ARTIRMA EĞİTİMİ Burak YİLMAZ Empati ve İletişim Enstitüsü Başkanı Kişisel Gelişim Uzmanı Kişisel Gelişim Eğitimi Duygusal Zeka ve Liderlik Formülü Liderliğin Temeli Problem çözme ve pozitif düşünce becerileri kazandırma, Motivasyon araçlarını bilme ve bunlardan yararlanma ile stresle baş edebilme Karar vermek,hedef belirlemek ve hedef yoluna çıkmak…

YÖNETİCİ YETKİNLİKLERİNİ ARTIRMA EĞİTİMİ Mehmet KAYA I. Hukuk Müşaviri Mevzuat Disiplin Hukuku Genel Olarak Mevzuat

YÖNETİCİ YETKİNLİKLERİNİ ARTIRMA EĞİTİMİ Burhan ORMANOĞLU İç Denetim Birimi Başkanı İç Denetim Faaliyetleri İç Denetim Uygulamaları İç Denetim Raporlarında Yer Alan Tespitler Ön Mali Kontrol Satın Alma Süreçleri

YÖNETİCİ YETKİNLİKLERİNİ İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI ARTIRMA EĞİTİMİ ARZ EDERİM İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI