Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TURNUVALARA KATILIM İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ.  Kurum/Kuruluşlar tarafından ilan edilen sportif faaliyetler değerlendirilir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TURNUVALARA KATILIM İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ.  Kurum/Kuruluşlar tarafından ilan edilen sportif faaliyetler değerlendirilir."— Sunum transkripti:

1 TURNUVALARA KATILIM İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ

2  Kurum/Kuruluşlar tarafından ilan edilen sportif faaliyetler değerlendirilir.

3  Katılınacak branşlar belirlenerek Rektör onayına sunulur. Katılımı onaylanan branşlar için sürece devam edilir. Diğerleri için işlem sonlandırılır.

4  Spor branşları için antrenör görevlendirilir. Antrenörler tarafından Üniversite birimlerinde duyuru yapılarak takım kadrolarının oluşturulması sağlanır.

5  Katılınacak branşlar organizasyonu düzenleyen kurum/kuruluşlara bildirilir.

6  Organizasyonu yapan kurum/kuruluş tarafından belirlenen fikstür doğrultusunda müsabakalara katılım hazırlıklarına başlanır.

7  Ulaşımın üniversite araçları ile mi sağlanacağı tespit edilir. Ulaşım Üniversite araçları ile sağlanacaksa, kullanılacak araçlar İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığından yazı ile talep edilir. Aksi halde araç kiralanması için satınalma birimine talep yazısı yazılır.

8  Spor kafilesinin 6245 sayılı Kanun kapsamında yapacağı harcamalar için onay alınır ve avans işlemi için tahakkuk birimine havale edilir.

9  Katılınan organizasyonun sonucu, rapor halinde kafile sorumlusu tarafından Daire Başkanlığına sunulur.

10

11 MEVZUAT  YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI MEDİKO, SOSYAL, SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR İŞLERİ DAİRESİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİ

12 SAYGILARIMIZLA,


"TURNUVALARA KATILIM İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ.  Kurum/Kuruluşlar tarafından ilan edilen sportif faaliyetler değerlendirilir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları