Etkileşimli Tahta ve Muayene Kabul Süreci

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Yenilik ve Eğitim Teknolojileri
Advertisements

TEFBİS SİSTEMİ TÜRKİYE’DE EĞİTİMİN FİNANSMANI
Okul Keşif Formunun İncelenmesi (EK-9A)
EĞİTİMDE FATİH PROJESİ
EĞİTİM KURUMU YÖNETİCİLERİ GÖREV SÜRESİ UZATMA İŞLEMLERİ
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından şirket bilgilerinin uluslararası standartlara uyumlu hale getirilmesi amacı yürütülmekte olan Merkezi Sicil Kayıt.
İSTATİSTİKİ BİLGİLERİN TOPLANDIĞI TÜM MODÜLLERDE YAPILACAK İŞLEMLER
Bilgilendirme Toplantısı
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Büro Yönetimi Öğretmeni Fatma GEZ BALIKESİR / BANDIRMA – İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Büro Yönetimi ve Resmi Yazışma Kuralları.
ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
MOBİL İMZA KULLANIM KILAVUZU
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Halk Sağlığı Müdürlüğü
Etkileşimli Tahta Teslim Alma
FATİH PROJESİ BİLEŞENLERİ
Etkileşimli Tahta ve Muayene Kabul Süreci
ANADOLU TEKNİK ANADOLU MESLEK PROGRAMLARINDA ALANA GEÇİŞ
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI
TEFBİS OKULÖNCESİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
Eğitim Öğretim Yılı 9. Sınıf Alan Seçimi Bilgilendirme Toplantısı
9. SINIFLARIN ALAN SEÇİMİNDE DİKKAT ETMESİ GEREKENLER
ORTAÖĞRETİM KURUMLARI. 1 - Öğretim Şekli 2- Tahsis Durumu 3- Bina Durumu 4- Lojman Durumu 5- Bina Kullanımı (Özellikle derslik sayıları) E-OKUL MODÜLÜNE.
Mart 2012 tarihinde Türkiye genelinde gerçekleştirilecek Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Güzel Sanatlar ve Spor Liseleri İle Her Türdeki.
ZONGULDAK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
OKUL SÜTÜ PROGRAMI 1.
ANADOLU TEKNİK PROGRAMI (ATP) / ANADOLU MESLEK PROGRAMLARINDA (AMP) ALANA GEÇİŞ, TERCİH VE YERLEŞTİRME KILAVUZU.
BİLGİSAYAR MUHASEBE YAZILIMLARI
Muayene ve Kabul Komisyonları Ayşegül DURMAZ- Fatih Eğitmeni
BALGAT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
TABLET TESLİMİ ve AKTİVASYON İŞLEMİ
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
1. SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ E-OKUL ve MEİS MODÜLÜ İSTATİSTİKİ VERİLERİN GİRİŞ EKRANLARININ TANITIMI.
Okul İletİşİm AğI.
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ERZURUM VALİLİĞİ
İKS OKUL RAPORLARI NASIL ALINIR?
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
OKUL VE KURUMLARDA DEVİR TESLİM İŞLEMİ
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (TEOG)
EĞİTİM–ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK BİLGİLERİ
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
İl Millî Eğitim Müdürlüğü
MEİS MODÜLÜ BİLGİ GİRİŞİ
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI. Okullara Tablet Teslimatı Nasıl Yapılacak? Tabletler Dağıtım Planına göre Üretici Firma tarafından kargoya verilir. Tablet.
EĞİTİM–ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK BİLGİLERİ.
MODELÖĞRENCİÖĞRETMENTOPLAM VESTEL E-TAB E-TAB
EĞİTİM VE ÖĞRETİM DESTEĞİ
İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAZİ EDİNDİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
FATİH PROJESİ ETKİLEŞİMLİ TAHTA İŞ PLANI ve EĞİTİMLER ANKARA
2016 YILI OKUL SÜTÜ PROGRAMI
1 ERENLER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE/İSTATİSTİK BİRİMİ.
EĞİTİMDE FATİH PROJESİ BİLEŞENLERİ
İbrahim AYDIN Bilişim Teknolojileri İl Koordinatörü.
EBYS KULLANIMI.
BALIKESİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
ÜCRETLİ ÖĞRETMEN İŞE GİRİŞ VE İŞTEN AYRILIŞ İŞLEMLERİ
Fatih Projesi Etkileşimli Sınıf Yönetimi Kursu
2016 ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ UYGULAMASI TERCİH VE YERLEŞTİRME
1 BATMAN YAHYA KEMAL BEYATLI ANADOLU LİSESİ. TEOG PUANI VE KONTENJAN Okul TEOG Sınavından 192 puan ve üzeri alan öğrencileri kabul etmektedir. Okul Kontenjanı:
ANADOLU TEKNİK / ANADOLU MESLEK PROGRAMLARINDA ALANA GEÇİŞ, TERCİH VE YERLEŞTİRME.
DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ YAYGINLAŞTIRMA ÇALIŞMALARI
BİLİM Sanat Merkezine Öğrenci Seçimi
HÜSNÜ M.ÖZYEĞİN ANADOLU LİSESİ
BİLİM SANAT MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ
Okullarımızda FATİH Projesi 2
TORBALI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Ortaöğretime Geçiş Sistemi
BİLİM SANAT MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ
Sunum transkripti:

Etkileşimli Tahta ve Muayene Kabul Süreci YEŞİL TAHTA dost teknoloji VESTEL ETKİLEŞİMLİ TAHTA BEYAZ TAHTA SİLGİLİK KARKAS

ET Keşif-Kurulum Yönergesi Okullarda ET Kurulumu Yapılmayacak Alanlar Müdür Odası Hizmetli Odası Müdür Baş Yardımcısı Odası Oyun Odası Müdür Yardımcısı Odası Daktilograf Odası, Gözlem Odası, Revir Odası Memur Odası Eğitim Araçları Odası Danışman Odası Arşiv, Depo Sayman Odası Toplantı Salonu Okul Aile Birliği Odası Çalışma Odası, Test Odası, Fotokopi Odası Teknisyen Odası Spor Salonu, Bekleme Salonu, Çok Amaçlı Salon Rehberlik Servisi Odası Kütüphane Grup Rehberliği Odası Yemekhane Özel Eğitim Hizmetleri Odası Misafirhane

ET Keşif-Kurulum Yönergesi Okullarda ET Kurulumu Yapılacak Alanlar Derslik Öğretmenler Odası*** BT Sınıfı Konferans Salonu** Fen Bilgisi Laboratuvarı Atölye* Biyoloji Laboratuvarı Mesleki Uygulama Laboratuvarı Kimya Laboratuvarı Ortak Kullanılan Laboratuvarı Fizik Laboratuvarı Müzik Odası Sosyal Bilgiler Laboratuvarı Resim Odası Bilgisayar Laboratuvarı Yabancı Dil Laboratuvarı

ET Keşif-Kurulum Yönergesi *3.8. Atölyelerde; ET’ye toz veya başka fiziksel nedenlerle zarar verebilecek durumlar varsa (meslek liselerindeki kaynak, seramik, mobilya, metal kesim ve marangoz atölyeleri vb…) kurulumların yapılmaması, **3.9. Konferans salonlarında, son izleyici ile ET arası mesafenin 10(on) metreyi geçtiği durumda ET kurulumunun yapılmaması ***3.10.Öğretmenler odası için, öğretmen sayısı en az 10(on) olan okullara keşif ve kurulumun yapılması, bunun dışında birden fazla öğretmenler odası bulunan okullarda ise sadece bir tane öğretmenler odasına ET keşfi ve kurulumu yapılması,

Etkileşimli Tahta dost teknoloji FRAME “Çerçeve” YEŞİL TAHTA VESTEL ETKİLEŞİMLİ TAHTA BEYAZ TAHTA SİLGİLİK KARKAS

MUAYENE KABUL İŞLEMLERİ Muayene kabul işlemleri Etkileşimli Tahta Takip Sistemi ‘ETTS’ sistemi üzerinden yapılacaktır. ETTS’ye ( http://etts.vestel.com.tr ) girildiğinde kullanıcı adı sorulacaktır. Kurum kodu olarak muayene kabulü yapılacak okulun MEBBİS Kurum Kodu girilecektir.

MUAYENE KABUL İŞLEMLERİ Kurum Kodu girildikten sonra Muayene Kabul Komisyonu üye ve yedek üyelerinin isimleri açılır kutuda otomatik olacak gelecektir. Sisteme giriş şifresinin gönderilmesi için komisyon üyelerinden herhangi birinin ismi seçilecektir. Seçildikten sonra “SMS Gönder” butonuna tıklanacaktır. Seçili olan kişinin daha önce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından resmi yazı ile tarafımıza gönderilen cep telefonuna SMS(kısa mesaj) kanalıyla gelen şifreyle ETTS-Kabul Modülüne giriş yapılabilecektir.

ETTS-KABUL MODÜLÜ ETTS-Kabul Modülü dört bölümden oluşmaktadır. http://etts.vestel.com.tr Giriş Ekranı Açıklama ve Doküman Ekranı Kontrol Ekranı Raporlama Ekranı

ETTS-KABUL MODÜLÜ - Giriş Ekranı Kurum Kodu girildikten sonra Muayene Kabul Komisyonu üye ve yedek üyelerinin isimleri açılır kutuda otomatik olacak gelecektir. Sisteme giriş şifresinin gönderilmesi için komisyon üyelerinden herhangi birinin ismi seçilecektir.

ETTS-KABUL MODÜLÜ - Açıklama ve Doküman Ekranı Komisyon ETTS-Kabul Modülüne girdikten sonra Muayene Kabul işlemlerinin açıklamasının ve ilgili dokümanların yer aldığı Açıklama ekranı yer almaktadır. Bu kısımda gerekli bilgi ve belgeler komisyonun ulaşabileceği şekilde hazırlanmıştır.

ETTS-KABUL MODÜLÜ - Kontrol Ekranı Söz konusu okuldaki ET’lerin tamamı için kontrollerin yapıldığı ekrandır. Burada yapılan kontroller okuldaki her bir tahta için geçerlidir. Okul duvarlarındaki tadilat ihtiyacı okul idaresince giderilecektir. Yüklenici sadece cihazın kurulumundan sorumludur. Kurulumun yapılacağı duvar/duvarlar ile ilgili Yüklenici keşif sırasında yaptığı bildirim gereği gerekli yapısal düzeltmeler muayene tarihine kadar Okul İdaresince giderilmediyse mücbir sebep sayılacaktır.

ETTS-KABUL MODÜLÜ - Kontrol Ekranı Mucbir Sebep Mücbir sebepler Muayene Kabul Komisyonu tarafından olumlu değerlendirilecektir. Yüklenici yetkilisi duvar için gerekli düzeltmeler yapıldığında bilgi vermek kaydı ile kurulumun 7(yedi) gün içinde servis tarafından yapılacağını Okul İdaresine yazılı olarak taahhüt edecektir. Mücbir sebeple montajı firma tarafından taahhüt ile daha sonra gerçekleştirilecek tahta sayısı ile ilgili bilgiler Modüle işlenecektir.

ETTS-KABUL MODÜLÜ - Kontrol Ekranı Mucbir Sebep Mücbir sebeplerden dolayı montajı daha sonra yapılacak Etkileşimli Tahtalarla ilgili Muayene Kabul Komisyonunun ilave bir yükümlülüğü yoktur. Bunun dışında kontrol ekranında her bir tahta, modülde belirtilen şartları taşıyorsa EVET seçilmeli, taşımıyorsa HAYIR seçilmeli, HAYIR seçildiği taktirde açılan kutucuğa ilgili tahtanın sınıf bilgileri ve sayısı girilmelidir. İşlem KAYDET butonuna basılarak kaydedilebilmeli ve sonraki adıma geçilmelidir.

ETTS-KABUL MODÜLÜ - Raporlama Ekranı Söz konusu raporun 7 (yedi) asıl nüsha çıktısı alınarak komisyon üyelerince mavi mürekkepli kalemle imzalanacaktır. İmzalı Muayene ve Kabul Tutanaklarından; 1(bir) nüshası Okul İdaresine teslim edilmeli, 1(bir) nüshası Eğitimde Fatih Projesinden sorumlu Şube Müdürlüğüne ulaştırılmak üzere İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmeli, 5(beş) nüshası YEĞİTEK kanalıyla Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına ulaştırılmak üzere Yükleniciye teslim edilmelidir.

Muayene Kabullerde Dikkat Edilecek Hususlar

SINIF GÖRÜNÜMÜ

j I

,

Arıza durumunda yapılacaklar ve Garanti süresi

Vestel Çağrı Merkezi Faz II kapsamında kurulan ET’ler kabul tarihinden itibaren 5 yıl garantilidir. Arıza Durumunda; 0800 219 01 23 (Ücretsiz Sadece Sabit hat) 0850 222 48 70 (Operatörünüzün Sabit Hat Tarifesi) Hafta İçi Hafta Sonu Cumartesi 08:00 – 20:00 08:00 – 16:00

Fatih Projesi kapsamında ; Etkileşimli tahta, alt yapı ve yazıcı ihtiyaçlarını http://cbs.eba.gov.tr/ adresinden kurumlar mebbis kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak talep edebilirler. (Örnek:1. fazda bulunan Karatay Anadolu Lisesi 7 adet tahta talep etmiş 2. faz kapsamında gelmiştir.)

2. Fazda gelen etkileşimli tahtaların imajını eba.gov.tr adresinden İndirebilirsiniz veya aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. 1- Kullanım kılavuzunu indirmek için http://www.eba.gov.tr/out.php?u=http://cdn1.eba.gov.tr/2faz/Sistem_geri_yukleme_klavuzu.pdf 2- Sistem görüntüsünü (imaj dosyası) indirmek için http://www.eba.gov.tr/out.php?u=http://cdn1.eba.gov.tr/2faz/fatih2_30092015.iso 3- Usb belleğe kurulum hazırlama programını indirmek için http://www.eba.gov.tr/out.php?u=http://cdn1.eba.gov.tr/2faz/rufus-2.2.exe

Projenin Resmi Web Sitesi Adresleri www.fatihprojesi.meb.gov.tr www.yegitek.meb.gov.tr www.meb.gov.tr www.eba.gov.tr

TEŞEKKÜRLER Yasin ALBAYRAK