ESKİPAZAR ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MERAM TİCARET MESLEK LİSESİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Advertisements

DALLAR IT - Information Technology BT - Bilişim Teknolojileri.
Üniversiteye Geçiş (M.T.O.K)
ALAN VE DAL SEÇİMİ.
ALANLARIMIZ GRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI MATBAA TEKNOLOJİSİ ALANI
GEMLİK TİCARET MESLEK LİSESİ YGS VE LYS SUNUSU.
Kız Teknik ve Meslek Lisesi Giyim Üretim Teknolojisi Alanı
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
Eymen CEVENT NİSANİ Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Bilişim Teknolojileri Alanı
İLİMİZDE BULUNAN ANADOLU-ANADOLU TEKNİK VE MESLEK LİSELERİ
AFŞİN KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ Bölüm Tanıtma.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
KAHTA MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ METAL TEKNOLOJİ ALANI
EYMİR KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ ALAN TANITIMLARI
Esenbey Çok Programlı Anadolu Lisesi
Tanımı: Bilgisayar sistemlerinin donanım ve yazılım kurulumu, ağ sistemlerinin kurulumu, yönetimi ve ağ ortamı üzerinde yaşanabilecek sorunlar, çözüm.
KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ
SALİHLİ KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ
WEB PROGRAMCILIĞI.
BU SUNUDA OKULUMUZDAKİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİLERE ULAŞABİLECEKSİNİZ.
ORTAÖĞRETİMDE ALAN/DAL SEÇİMİ
DÜNDAR UÇAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ATÇA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ALİ-HASAN COŞKUN meslekİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
2015 YAMANTÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ALAN VE BÖLÜMLER
ARAS MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Veri Tabanı Programcılığı
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
BAHÇEŞEHİR İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
D.Ö1 YÜKSEKÖĞRETİME SINAVSIZ GEÇİŞ. D.Ö2 Bilişim Teknolojisi Mezunları Sınavsız Geçiş yapacakları programlar Yükseköğretim Ön lisans Programları Süre.
1 YÜKSEKÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI (YGS) LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI (LYS)
1 Ö ğrenci Se ç me ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Tanıtım Sunumu Haydar Akın Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi.
HAZIRLAYAN GÜNEŞ KARTEPER
1 Ö ğrenci Se ç me ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Tanıtım Sunumu.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Gazeteci çetin altan mesleki ve teknik anadolu lisesi 2014 / 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ALAN – DAL TANITIM ÇALIŞMALARI bayraklI – 2015.
YEŞİLPINAR MİRİOĞLU ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
HAZIRLAYAN MEHMET UĞUR BAHADIN KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
9.sınıfı geçen öğrenci, kendisinin ve velisinin görüşü doğrultusunda;ilgili müdür yardımcısı, sınıf öğretmeni ve okul rehber öğretmeni tarafından ilgi,istek,yetenek.
PERŞEMBE MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ
GÜLTEN ÖZAYDIN ÇOK PROGRAMLI LİSESİ MESLEK SEÇİMİ SUNUMU HAZIRLAYAN PSİKOLOJİK DANIŞMAN VE REHBER ÖĞRETMEN EBRU GÖKER.
MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ
ŞEHİT ORHAN DURUKAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Bilişim Teknolojileri Alanı.
NİZAMÜLMÜLK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ELEKTRİK ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ ALANI MEZUNLARI SINAVSIZ GEÇİŞ.
Bilişim Teknolojileri Alanı Bilişim sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli meslek elemanlarına, gerekli olan mesleki yeterlikleri bilimsel ve teknolojik.
Psikolojik Danışman: Hasan KARAKIŞ.  Bilgisayar kullanımı yirminci yüzyılın özellikle son on yılında büyük bir hızla artmıştır. Bu artış, hem tüm dünyaya.
MODÜLER SİSTEMDE HAFTALIK DERS ÇİZELGESİNİN KULLANIMI
HAYRİ ASLAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ. BU SUNUDA OKULUMUZDAKİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A LANI İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİLERE ULAŞABİLECEKSİNİZ.
ALAN SEÇİMİ Ali PARMAKSIZ Rehberlik Öğretmeni. Alan seçimi ne zaman yapılır? Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında; Alan seçimi 9 uncu sınıfın sonunda.
YGS PUANLARıMıZ BELLI OLDU ŞIMDI NE YAPACAĞıZ?. ÖNCELIKLE PUAN ARALıĞı  Meslek liseli değilsek umutlarımız başka bir bahara kaldı   Meslek liseli isek.
ANKARA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MEVCUT ALAN VE DALLAR ADALET ADALET Zabit Katipliği Zabit Katipliği BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ.
SINAVSIZ GEÇİŞ YAPABİLİRSİNİZ BASIM VE YAYIN TEKNOLOJİLERİ Basım ve Yayın Teknolojileri Nedir? Neden Bu Programı Okumalısınız? Bu bölümde öğrenciler.
. DENİZYILDIZLARI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ.
ŞEHİT GÜLTEKİN TIRPAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AMASYA MERKEZ BİLGİSAYAR ARASINDA YAPILAN "OKUL-SANAYİ İŞBİRLİĞİ AMASYA MODELİ" PROTOKOLÜ
ŞEHİT ER SERHAT ŞANLI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ALAN TANITIMI
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı
MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ ALANI
İMKANLARIMIZ Okulumuzda 9 derslik, 235 aktif öğrenci vardır.
HÜDAVEND HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANININ AMACI:
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı
KARTEPE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Sunum transkripti:

ESKİPAZAR ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ

BU SUNUDA OKULUMUZDAKİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİLERE ULAŞABİLECEKSİNİZ.

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI

Bilişim Teknolojileri Bilgisayar sektöründeki gelişmelerin sonucunda ortaya çıkmış ve verileri saklamak, iletmek ve işlemek için kullanılan bilgisayar donanım ve yazılım teknolojilerini içeren bir alandır. Ancak günümüzde birçok farklı bileşen ile birlikte geniş alanlara yayılmıştır.

Bilişim Teknolojileri Alanı olarak amacımız: Günlük hayatımızda ve iş dünyasının vazgeçilmez bir parçası olan bilgisayar alanında öğrencilerimizin yazılım ve donanıma hakim doğru kararlar verebilen bireyler olabilmelerini sağlamak ve bu sayede istihdam alanında tercih edilen bireyler olmalarını sağlamaktır.

Bilişim Teknolojileri Alanı altında 4 dal mevcuttur. Web Tasarım Dalı Bilgisayar Teknik Servisi Veri Tabanı Programcılığı

Okulumuzda mevcut olan alan Web Programcılığı dalıdır.

Bu dalımızda öğrencilerimiz Ofis Programları Programlama Temelleri Web Programlama Web Tasarım Grafik ve Animasyon gibi çeşitli derslerle alanlarında kendilerini uzmanlaştırmaktadırlar.

Avantajları Geleceğin meslekleri arasında birinci sırada yer alır. Okulumuzda diplomayı aldıktan sonra çok düşük bir sermaye ile işyeri açabileceğiniz alan BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIDIR.

Kendinizi geliştirdiğiniz taktirde çok kısa sürede çok maaş alabileceğiniz okulumuzdaki tek bölümdür. Çünkü dünyada en çok para kazandıran sektör BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIDIR.

Derslerin tamamı laboratuvarda işlenmektedir Derslerin tamamı laboratuvarda işlenmektedir. Bu yüzden en zevkli ders işleyebileceğiniz alan yine BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIDIR.

Üniversite Sınavlarında YGS-1 puan türünden Bilişim ile alakalı bir bölüm tercih edildiğinde BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ mezunlarına büyük avantaj sağlanmaktadır. Meslek Yüksek Okullarına direkt geçiş imkanı vardır.

* Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği * Mobil Teknolojileri * Bilgisayar Operatörlüğü * Bilgisayar Programcılığı * Sahne ve Gösteri Sanatları Teknolojisi * Basım ve Yayın Teknolojileri * Coğrafi Bilgi Sistemleri

Bölümümüz İş olanakları: Kurumlarda bilgi işlem bölümlerinde Bilgisayar firmalarında teknik servis- destek birimlerinde Yazılım birimlerinde Grafik tasarım ve internet hizmeti veren firmalarda … yani bilişimle alakalı birçok birimde rahatlıkla iş imkanına sahip olabilirler.

Bilişim Teknolojileri Alanı Öğrencilerimiz Ne Tür Bir Ortamda Ders İşlemektedirler?

Atölyelerimizde toplam 32 adet bilgisayar 2 projeksiyon makinesi 2 adet yazıcı 1 Adet fotoğraf makinesi Bilgisayar donanımına ait olan tüm malzemeler mevcuttur. Öğrencilerimiz bu donanımları görme ve kullanma imkanına sahip olmaktadır.

Ayrıca Bölümde bilgisayarların iç yapısını Bilgisayar toplama Bakım ve onarım Ve benzeri bir çok teknolojik bilgi teknolojinin tüm imkanları kullanılarak sistematik bir biçimde öğretilmektedir.

Bilgisayar (Yazılım Atölyesi) Bölümümüzde Programlama, Web Tasarım ve Paket Programlama gibi yazılım odaklı dersler eş zamanlı olarak uygulama ağırlıklı öğretilmektedir.