Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NİZAMÜLMÜLK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NİZAMÜLMÜLK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ"— Sunum transkripti:

1 NİZAMÜLMÜLK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

2 VİZYONUMUZ Tüm kadrosu ile bilirlikte daima göreve hazır bulunan Mesleki eğitimde dünya standartlarını yakalamış Sosyal, kültürel etkinliklerde adından söz ettiren Mesleki eğitim ihtiyaçlarına duyarlı iş hayatıyla ortak çalışabilen İhtiyaçları doğrultusunda eğitim planlamaları yapabilen Eğitimde en son teknolojiyi kullanabilen Öğrencilere mesleki rehberlik, iş bulma, iş kurma, iş hayatı hakkında bilgi sahibi olma konularında rehberlik yapabilen Hepimizin özlemini duyduğumuz bir okula sahip olmaktır.

3 MİSYONUMUZ 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanununda ifadesini bulan amaçlara ulaşmak Atatürk ilke ve inkılaplarını özüne sindirmiş bireyler yetiştirmek Tüm öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yeterliliğe sahip, düşünen ve problem çözme yeteneği gelişmiş, önüne çıkan tüm engelleri aşabilen, teknolojiyi kullanabilen, araştıran, sorgulayan, bilgiye nasıl ulaşabileceğini bilen, nitelikli bir meslek sahibi olan üretken bireyler yetiştirmektir.

4 OKULUMUZUN OLANAKLARI
Okulumuzda toplam 225 öğrenci bulunmaktadır. 26 öğretmenimiz ile eğitim- öğretime devam etmekteyiz.

5 20 derslik, 1 fen laboratuarı, 4 bilgisayar sınıfı, 1 atölye, spor salonu, kütüphane ve müzik odası ile öğrencilerimize kendilerini geliştirmeleri ve güzel bir ortamda ders görmelerine olanak sağlamaktadır.

6 ALANLARIMIZ Toplam 6 alanımız bulunmaktadır. Bunlar;
Bilişim Teknolojileri Muhasebe ve Finansman Büro Yönetimi Ulaştırma Hizmetleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Adalet

7 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
Okulumuzda Bilişim Teknolojileri alanı WEB tasarımı ve Veri Hazırlama dallarında eğitim vermektedir. Bu alandan mezun olan bireyler müşterinin isteğine göre WEB siteleri kurabilmekte ve kendileri günün ihtiyaçlarına uygun programlar hazırlayabilmektedir.

8 DİREK GEÇİŞ YAPABİLECEĞİ BÖLÜMLER
Basım ve Yayın Teknolojileri Bilgi Güvenliği Teknolojisi Bilgi Yönetimi Bilgisayar Operatörlüğü Bilgisayar Programcılığı Bilgisayar Teknolojisi Coğrafi Bilgi Sistemleri Görsel İletişim İnternet ve Ağ Teknolojileri Mobil Teknolojileri Pazarlama Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği

9 EK PUAN ALDIĞI BÖLÜMLER
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bilgisayar Mühendisliği Elektrik Elektronik Mühendisliği

10 MUHASEBE VE FİNANSMAN Okulumuzda Muhasebe ve Finansman alanı Bilgisayarlı Muhasebe dalında hizmet vermektedir. Bu alandan mezun olan öğrencilerimiz bir şirketin, firmanın hesap işlemlerini tutabilecek düzeye gelmektedir.

11 DİREK GEÇİŞ YAPABİLECEĞİ BÖLÜMLER
Bankacılık ve Sigortacılık Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Deniz ve Liman İşletmeciliği Dış Ticaret Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Emlak ve Emlak Yönetimi Pazarlama Enerji Tesisleri İşletmeciliği Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Hava Lojistiği Posta Hizmetleri Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Sağlık Kurumları İşletmeciliği insan Kaynakları Yönetimi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği İşletme Yönetimi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kooperatifçilik Sosyal Güvenlik Lojistik Tarımsal İşletmecilik Marina İşletme Tarımsal Ürünler Muhafaza ve Depolama Teknolojisi Marina ve Yat İşletmeciliği Turizm ve Seyahat Hizmetleri Marka İletişimi  Maliye

12 YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ
Bölümümüz hizmet sektörü içerisinde en önde gelen ve ülke ekonomisini kalkındıracak döviz girdisinde en büyük paya sahip olan turizm sektörünün yiyecek içecek hizmetleri ve ön büro alanlarında sektörde görev alacak ve ya kendi başına iş yapabilecek, yabancı dil bilir nitelikli elemanlar yetiştirir.

13 DİREK GEÇİŞ YAPABİLECEĞİ BÖLÜMLER
• Aşçılık • Et Endüstrisi • Endüstriyel Tavukçuluk • Ev İdaresi (Açık Öğretim) • Gastronomi ve Mutfak Sanatları • Gıda Teknolojisi • Hazır Yemek ve Aşçılık • Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği • Meyve ve Sebze İşleme • Süt ve Süt Ürünleri • Tavukçuluk • Zeytin Endüstrisi • Turizm ve Otel İşletmeciliği • Turizm ve Otel İşletmeciliği (Açık Öğretim) • Turizm ve Seyahat İşletmeciliği • Un Üretim Teknolojisi • Yağ Endüstrisi

14 BÜRO YÖNETİMİ Okulumuzun bu bölümünde işletmede belirlenen amaç ve hedefleri gerçekleştirmek için yönetici tarafından planlanmış, koordine edilmiş kaynakların (insan, bilgi, parasal ve maddi v.b) uygun olarak yönetilmesinde yöneticiye yardımcı olan kişiler yetiştirmek amaçlanır.

15 DİREK GEÇİŞ YAPABİLECEĞİ BÖLÜMLER
Ağız ve Diş Sağlığı Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği İnsan Kaynakları Yönetimi İşletme Yönetimi Odyometri Sağlık Kurumları İşletmeciliği Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama

16 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ Okulumuz ulaştırma hizmetleri alanının Lojistik dalında eğitim vermektedir. Bölümümüzün amacı ulaştırma hizmetleri alanı altında yer alan mesleklerde, sektörün ihtiyaçları, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli olan mesleki yeterlilik kazanmış nitelikli meslek elemanlarını yetiştirmektir. Lojistik elemanının, taşıma, depolama, gümrükleme ve diğer prosedür işlemlerini  yapmaya yeterlilik kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim görmesi  hedeflenmektedir.

17 DİREK GEÇİŞ YAPABİLECEĞİ BÖLÜMLER
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bankacılık ve Sigortacılık Otobüs Kaptanlığı Deniz ve Liman İşletmeciliği Pazarlama Dış Ticaret Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Emlak ve Emlak Yönetimi Posta Hizmetleri Enerji Tesisleri İşletmeciliği Sağlık Kurumları İşletmeciliği Hava Lojistiği Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri İnsan Kaynakları Yönetimi Sosyal Güvenlik İşletme Yönetimi Tarımsal İşletmecilik Kooperatifçilik Turist Rehberliği Kültürel Miras ve Turizm Turizm Animasyonu Lojistik Turizm Rehberliği Marina İşletme Turizm ve Otel İşletmeciliği Marina ve Yat İşletmeciliği Turizm ve Seyahat Hizmetleri Marka İletişimi Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Moda Yönetimi

18 ADALET Okulumuzda bu bölüm daha yeni açılmıştır. İlk öğrencilerini ilk defa bu sene alacaktır. Adalet bölümünde iki dalda okulumuz hizmet verecektir. Bunlar zabıt katipliği ve infaz ve koruma dallarıdır.

19 DİREK GEÇİŞ YAPABİLECEĞİ BÖLÜMLER
Adalet bölümüne direk geçiş hakkı vardır. Bunun dışında öğrencilerimiz DGS girerek iki yıllık adalet bölümünü Hukuk fakültesine de çevirebilir.


"NİZAMÜLMÜLK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları