BİLGİ VE DUYURU PANOSU. BİLGİ VE DUYURU PANOSU.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ ETKİNLİKLERİ
STRTEJİK PLAN HAZIRLAMA TAKIMININ OLUŞTURULMASI. Hazırlık Dönemi Çalışmaları ve Takımın Oluşturulması Stratejik planlama çalışmalarının başarısı plan.
E-Twinning Avrupa Okul Ortaklıkları Eşleştirme Projesi
 Ü lkemizde gerek orta ö ğretime gerekse y ü ksek ö ğretime ge ç işte ç oktan se ç meli test tekniği uygulanmaktadır. Bunun doğal bir sonucu olarak ö.
ERASMUS ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ
EUROCHAMBRES 12’nci YAZ AKADEMİSİ
Dış İ lişkiler ve AB Koordinasyon Birimi Kırıkkale Üniversitesi.
Matematik 1 Takvim Nedir?.
KARABÜK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Comenius Regio Projesi Yerel Ortaklar Toplantısı.
Erasmus Staj Hareketliliği Programı Akademik Yılı Verileri Akademik Yılı Programı Uygulanışı.
ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ Tanıtım ve Organizasyon Çalışma Grubu ANKOS 7. Yıllık Toplantısı 30 Mayıs-2 Haziran 2007 Karadeniz.
Proje Adı: Colour My World (Dünyamı Renklendir) Proje türü: Çok taraflı okul ortaklığı Projenin Amaçları: 21.yüzyıl sınıflarını modern teknolojilerle,öğretim.
20 Aralık ANKARA Erasmus+ ta Okul Eğitimi Destekleri.
Öğrenme Öğretim sürecinde kullanılan stratejiler genel olarak üç grupta toplanabilir: Pasif öğretim (öğretmen merkezli) Etkileşimli öğretim Aktif öğrenme.
Yetişkin Öğrenimi İçin Avrupa Uygulamaları YETİŞKİN ÖĞRENME GÜNDEMİ-2
Koordinatörler Toplantısı - 14 Mayıs 2009 Hayatboyu Öğrenme Programı-Erasmus Desteklenen Faaliyetler: Yoğun Programlar (IP) ve Diğer Proje Faaliyetleri.
SEÇMELİ YÖNETİM BİLİMİ DERSİ
ERASMUS ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ
Comenius Okul Ortaklıkları Projesi
HARMANCIK 75. YIL ÇOK PROGRAMLI LİSESİ Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projesi 2012.
Hayat Boyu Öğrenme –LLP (Lifelong Learning Programme) ERASMUS PROGRAMI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları DEÜ Mühendislik Fakültesi 2011/2012.
Eğitim Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı
KONUTKENT İLKOKULU. Comenius, Avrupa Birliği Bakanlığı bünyesindeki Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülen ve finanse edilen bir programdır. Uluslararası.
e-MarEdu Nedir? Mihenk Taşları İlkeler Misyon ve Vizyon İstatistikler Çözüm Ortakları Önemsediklerimiz İletişim Bilgileri Servisler Uygulamalar.
PROJE SAHİBİ KURUM PROJE ADI ‘’AB DÜZEYİNDE KARDİYOLOJİK ACİLLERDE ACİL BAKIM VE HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK HİZMETLERİNİN ÖĞRENİLMESİ’’ Learning Of The.
Öğrenme Düzeyi Araştırması 3:
Web 2 araçları Web 2 araçları.
DİYARBAKIR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
PROJE TABANLI ÖĞRENME SCIENTIX PORTAL Proje Tabanlı Öğrenme Sorgulamaya Dayalı Öğrenme.
ELAZIĞ MESLEKİ EĞİTİM BİLGİ MERKEZİ İl Milli Eğitim Şube Müdürü
ROSAMSUN ROMANİAN TURKİSH TOURİSM AGENCY. BASINDA OKULUMUZ.
ERASMUS+ GENÇLİK PROGRAMI
Yükseköğretim Sisteminin Uluslararasılaşması Çerçevesinde Türk Üniversitelerinin Uluslararası Öğrenciler İçin Çekim Merkezi Haline Getirilmesi Araştırma.
ERASMUS + GENCLİK. YENİLİKLER Sadece yaş arası gençler değil gençlik çalışanları da yaş sınırı göz etmeksizin katılabiliyor. Ayrıca bu programda.
Prof. Dr. Fersun PAYKOÇ ODTÜ Eğitim Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi.
GÖNEN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ETwinning PORTAL.
EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER.
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Öğr.Gör. Naci KANATLAR.
Erasmus + KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği
RİSKLİ YENİDOĞAN BEBEKLERDE HEMŞİRELİK BAKIMI VE GÜVENLİ TABURCULUK
COMENİUS PROGRAMI OKUL ORTAKLIĞI PROJE BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ.
«Living Together in Nature» AYHAN IŞIK İlçe Milli Eğitim Müdürü Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatör kurum olduğu KA201 AB Erasmus+ «Living.
Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı
TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
BAŞVURU VE HAZIRLIK SÜRECİ
2017/2018 AKADEMİK YILI ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
PERFORMANSGÖSTERGESİ HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER
KÜRESEL YÖNTEM VE TEKNİKLERE ISINMAYA EVET!
Yıllara Göre Etkinliklerimiz
PROJE KOORDİNATÖRLERİ: MELEK KAYA MÜLAYİM ÖZLEM URAL
2010 Aylık Takvim Bu şablonu, duvar takvimi olarak kullanmak için yazdırabilir veya kendi sununuza eklemek için herhangi bir ayın sayfasını kopyalayabilirsiniz.
EU-VET Mesude-Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
ERASMUS
Kütüphaneler neler yapabilir? - I -
ABİDE Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi.
E Twinning Eğitimi-1 Muğla e-Twinning İl Koordinatörü BETÜL ŞOHOĞLU.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİ TOPLULUĞU
ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü 2017 Yılı Faaliyet Raporu.
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü 2018 Yılı Faaliyet Raporu.
Sunum transkripti:

BİLGİ VE DUYURU PANOSU

MY FUTURE IN EUROPE

AVRUPA’DAKİ GELECEĞİM

ORTAK ÜLKELER ALMANYA İTALYA TÜRKİYE

1. HAREKETLİLİK: ALMANYA Tarih: 3-6 KASIM 2014 Katılımcı: 4 ÖĞRETMEN Gündem: Kariyer planlamada en iyi uygulama modelleri

2. HAREKETLİLİK: ALMANYA Tarih: 25-30 OCAK 2015 Katılımcı: 2 ÖĞRETMEN 5 ÖĞRENCİ Gündem: Öğrenci ve öğretmen sunumları Web sitesi güncelleme Mini Almanca kursu Şirket ziyaretleri Proje filmi başlangıcı

3. HAREKETLİLİK: TÜRKİYE Tarih: 13-19 NİSAN 2015 Katılımcı: HER ÜLKEDEN 2 ÖĞRETMEN 5 ÖĞRENCİ Gündem: Üniversite turu Öğretim görevlileriyle röportaj Yurtdışında okumanın avantaj ve dezavantajları CV-Rehberi hazırlama projesine giriş

4. HAREKETLİLİK: İTALYA Tarih: 27-29 MAYIS 2015 Katılımcı: 4 ÖĞRETMEN Gündem: Türkiye’de yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve geribildirimler Öğretmen eğitimi: Girişimcilik uygulamaları Sonraki çalışmaların organizasyonu

Ayrıntılı bilgi daha sonra… 5. HAREKETLİLİK: İTALYA 5-11 EKİM 2015 6. HAREKETLİLİK: TÜRKİYE 3-5 ARALIK 2015 7. HAREKETLİLİK: ALMANYA 4-10 MAYIS 2016 8. HAREKETLİLİK: ALMANYA 1-4 HAZİRAN 2016 Ayrıntılı bilgi daha sonra…

PROJE AMAÇLARI Öğrencilere üniversite, iş ve meslek seçimi konusunda rehberlik yapmak Öğrencilerin bu konularda düşünmesini ve araştırma yapmasını sağlamak Öğrencilerin Avrupa'daki öğrencilerle kaynaşmasını fikir alışverişinde bulunmasını sağlamak Yabancı dilde iletişim becerilerinin arttırılması Öğrencilerin yaratıcı düşünmelerini, ekip çalışması içinde bulunmalarını sağlamak Bilgi ve iletişim teknolojilerinin etkin kullanımının teşvik edilmesi

PROJEDE ÖĞRENCİ GÖREVLERİ Avrupa genelindeki iş ve meslek fırsatlarıyla ilgili araştırma yapmak ve sonuçlarını paylaşmak Mesleklerle ilgili Türkçe veya İngilizce sunumlar hazırlamak ve bunları yurt içinde ve dışında öğrenci ve öğretmenlere sunmak CV hazırlamak Üniversite hocalarıyla meslekler konusunda röportajlar yapmak Gelecek ve kariyer konulu kısa film çekmek Logo hazırlamak Proje kapsamında yurt içi ve yurt dışında düzenlenecek aktivitelerde aktif görev almak

ALMANYA/HAMBURG ZİYARETİ İÇİN 3 TAKIM ARKADAŞI ARIYORUZ! 1. Özgüveni yüksek, girişimci 2. Yabancı dili kullanmaya istekli 3. Ne istediğini bilen, ekip çalışmasına uyumlu 4. Kendi kariyer planlaması üzerine düşünen 5. Özverili çalışan, sorumluluk sahibi 6. Seyahat engeli olmayan öğrencilerin başvurularını bekliyoruz. Müracaat: Mustafa Hoca Son Başvuru Tarihi: 29 EYLÜL PAZARTESİ Not: Başvuran öğrencilerin 3’ten fazla olması halinde 30 Eylül Salı günü İngilizce’yi kullanmaya dayalı sınav yapılacaktır. Not-2: Hamburg ziyaretine toplamda 5 öğrenci katılacaktır. Bu öğrencilerden 2 si etwinning takımından seçilecektir.