Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PROJE KOORDİNATÖRLERİ: MELEK KAYA MÜLAYİM ÖZLEM URAL

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PROJE KOORDİNATÖRLERİ: MELEK KAYA MÜLAYİM ÖZLEM URAL"— Sunum transkripti:

1 PROJE KOORDİNATÖRLERİ: MELEK KAYA MÜLAYİM ÖZLEM URAL
ERASMUS+ KA101 PROJEMİZ "İyi Öğrenmenin Yapı Taşları: Bütüncül Eğitim ve Teknolojiye Uyum", "(Keystones of Fantastic Learning (KFL): Holistic Education and Conformity to Technology) TR01-KA PROJE KOORDİNATÖRLERİ: MELEK KAYA MÜLAYİM ÖZLEM URAL

2

3 2016 KA101 OKUL EĞİTİMİ PROJELERİ KABUL ORANI
TOPLAM BAŞVURU: 3246 KABUL EDİLEN PROJE SAYISI : 81 RED EDİLEN PROJE SAYISI: 3121 YEDEKTE OLAN PROJE SAYISI: 44

4 Kocaeli ilimizden sadece iki proje kabul edilmiştir
Kocaeli ilimizden sadece iki proje kabul edilmiştir. Bizim haricimizdeki diğer proje birden fazla okulun bir araya gelerek başvuru yaptığı konsorsiyum çalışmasıdır ve Gebze İlçe Milli Eğitim adına kabul almıştır. İlimizde bireysel okul başvurusu olarak kabul almış tek proje bizim projemizdir. Ayrıca yine bireysel okul başvurusu olarak Türkiye’ de kabul edilen 81 proje içerisinde en yüksek proje bütçesi ve en kapsamlı hizmet içi eğitim çalışmaları bizim projemize aittir.

5 Proje Dahilindeki Kurslarımız ve Tarihleri
Ipadlerle ve Tabletlerle Eğitim Nasıl Verilir? 29 Ocak-3 Şubat Graz, Avusturya 2. Okulda Girişimcilik ve Liderlik Eğitimi 30 Nisan-6 Mayıs Bologna, İtalya 3. Okul Yönetimi 3-7 Temmuz Helsinki, Finlandiya 4. Herkes için Sınıf Dışı Eğitimi 17-21 Temmuz Lisbon&Sintra, Portekiz 5. Daha Etkili İngilizce Öğretimi için İngilizceni Tazele 24 Temmuz-04 Ağustos Dublin,İrlanda 6. A2, B1 Seviyesine Sahip Öğretmenler için İngilizce Eğitimi 04-10 Şubat Dublin, İrlanda

6 *Kurslarımız proje hazırlama sürecinde hazırladığımız ve öğretmenlerimize uyguladığımız ihtiyaç anketi sonuçlarına göre belirlenmiştir. Ayrıca seyahatlerimizin okulumuzdaki eğitim ve öğretimin akışına etki etmemesi için kurs tarihleri özellikle tatil dönemlerine denk getirilerek özenle seçilmiştir. *Proje kabulünden önce yaptığımız sözleşmeler gereği kimlerin hangi kursa gideceği belli olmasına rağmen fikir değiştiren öğretmenler olup olmadığını anlamak için, son sözleşmeleri imzalamak için ve projemizi daha ayrıntılı anlatabilmek için bu tanıtım toplantısını gerçekleştirmekteyiz.

7 Bu proje sadece öğretmen hareketlilikleri üzerine yapılandırılmıştır
*Bu proje sadece öğretmen hareketlilikleri üzerine yapılandırılmıştır. *Projemiz kapsamında okulumuz öğretmenleri farklı ülkelerde çeşitli konularda 5, 7 veya 10 gün sürecek hizmet içi eğitim kursları alacaklardır. *Tüm kursların öğretim dili İngilizce’dir. Bu nedenle kurslara katılan öğretmenlerimizin İngilizce bilmeleri şarttır. *Hizmet içi eğitim kurslarına katılmaya istekli fakat İngilizce yeterliliği olmayan meslektaşlarımız, okulumuzda İngilizce öğretmenlerimiz tarafından verilecek olan 80er saatlik 2 kur şeklinde düzenlenecek olan İngilizce kurslarına katılmaya mecburlardır. Aksi takdirde eğitimlere katılamazlar.

8 Projemiz dahilinde 20 öğretmenimiz kurslara katılacaktır
Projemiz dahilinde 20 öğretmenimiz kurslara katılacaktır. Toplamda 28 öğretmen hareketliliği gerçekleştirilecektir. Kurslara katılmayı hak kazanan öğretmenlerimiz, proje dahilinde kendilerine verilecek olan bütün görevleri kabul etmiş olmaktadırlar. Proje dahilinde il ve ilçe çapında okulumuz öğretmenleri çeşitli kurs ve etkinlikler düzenleyecektir. Bu nedenle herkesin kurslarda aktif rol alarak ülkesine döndüğünde öğrendiklerini ildeki ve ilçedeki diğer meslektaşlarıyla paylaşması istenecektir.

9 PROJE KABUL EDİLMEDEN ÖNCE YAPILAN SÖZLEŞMEDE KURSLARA KATILACAĞI BELİRLENEN KİŞİLER
1. Ipadlerle ve Tabletlerle Eğitim Nasıl Verilir? 29 Ocak-3 Şubat Graz, Avusturya EDA, MELEK, ÖZLEM, KADİR BEY 2. Okulda Girişimcilik ve Liderlik Eğitimi 30 Nisan-6 Mayıs Bologna, İtalya HALİDE, MELEK, MUHAMMET H., SELÇUK H., EDA 3. Okul Yönetimi 3-7 Temmuz Helsinki, Finlandiya ÖZLEM, MELEK, MÜDÜR BEY, SEBİLE H. 4. Herkes için Sınıf Dışı Eğitimi Temmuz Lisbon&Sintra, Portekiz ZEYNEP S., ZEYNEP B., SAYGIN, ÖZLEM, MELEK, SAADETTİN H., DİLEK F. 5. Daha Etkili İngilizce Öğretimi için İngilizceni Tazele 24 Temmuz-04 Ağustos Dublin,İrlanda MELEK, GÜL, YUSUF H., ÖZLEM 6. A2, B1 Seviyesine Sahip Öğretmenler için İngilizce Eğitimi Şubat 2018 Dublin, İrlanda BEGÜM, ÜLKÜ, CEMALETTİN H., ALİ RIZA H.

10 Tanıtımımız burada sona ermiştir
Tanıtımımız burada sona ermiştir. Proje kadrosunu kesinleştirmek için yapılacak işlemleri yerine getirmek, proje ekibini kesinleştirmek, kafanıza takılan soruları cevaplandırabilmek ve görev dağılımı yapabilmek için istekli öğretmenlerimizle toplantımıza devam etmek için sunum odasına geçiyoruz.

11 Dinlediğiniz İçin Çok Teşekkürler  Hazırlayan
Proje Koordinatörü: İngilizce Öğretmeni Melek KAYA MÜLAYİM


"PROJE KOORDİNATÖRLERİ: MELEK KAYA MÜLAYİM ÖZLEM URAL" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları