Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PERFORMANSGÖSTERGESİ HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PERFORMANSGÖSTERGESİ HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER"— Sunum transkripti:

1 PERFORMANSGÖSTERGESİ HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER
SAM-1 SH-1 PERFORMANSGÖSTERGESİ HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER SORUMLU KİŞİLER KURULLAR KOMİSYONLAR BÜTÇE KAYNAKLAR ZAMANLAMA (FAALİYET BAŞLAYIŞ-BİTİŞYILI) OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK Öğrencilerin; temel, kişisel, sosyal ve kültürel gelişimlerini gerçekleştirmek amacıyla eğitime katıımlarını artırmak ve aldıkları eğitim proğramlarını okulu severek tamamlamalarını sağlamak. 1.sınıfa kayıtlı öğrencilerden Okul öncesi eğitim alan öğrenci oranı plan dönemi sonona kadar % 100 'e çıkarmak PG sınıfa kayıtlı öğrencilerden Okul öncesi eğitim alan öğrenci oranı :60 Okul öncesi eğitimin önemi ve yaygınlaştırılmasına yönelik tanıtım faaliyetlerine öncelik verilecektir. F 1 : ………………………………………………TL F 2 : F 3 :

2 SORUMLU KİŞİLER KURULLAR KOMİSYONLAR BÜTÇE KAYNAKLAR
SAM-1 SH-1 PG.1.1 HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER SORUMLU KİŞİLER KURULLAR KOMİSYONLAR BÜTÇE KAYNAKLAR ZAMANLAMA (FAALİYET BAŞLAYIŞ-BİTİŞYILI) OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK Öğrencilerimizi, hayata ve bir üst öğrenime hazırlarken , yabancı dil becerilerini de geliştirerek uluslar arası hareketliliği artırmak. öğrenclerimizin İngilizce Dersi yıl sonu başarı puan ortalamalarını plan dönemi sonuna adar 80'e çıkarmak PG.1.1 Öğrencilerin İngiilizce Dersi yıl sonu başarı puan ortalamalar :70  Öğrencilerin yabancı dil becerilerini geliştirmeye yönelik kursların açılmasına,dil eğitiminde etkili donatım malzemelerinin teminine ve fiziki ortamların iyileştirilmesine yönelik çalışmalar yapılacaktır. F 1 : ………………………………………………TL F 2 : F 3 :

3 SORUMLU KİŞİLER KURULLAR KOMİSYONLAR BÜTÇE KAYNAKLAR
SAM-1 SH-1 PG.1.1 HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER SORUMLU KİŞİLER KURULLAR KOMİSYONLAR BÜTÇE KAYNAKLAR ZAMANLAMA (FAALİYET BAŞLAYIŞ-BİTİŞYILI) OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK Öğrencilerimize, evrensel ölçülerde bilgi,donanım,beceri ve davranış kazandırarak, akademik başarılarını ve öğrenme kazanımlarını geliştirmek. 4.sınıf öğrenclerimizin yıl sonu başarı puan ortalamalarını plan dönemi sonuna adar 85'e çıkarmak PG sınıf Öğrencilerinin yıl sonu başarı puan ortalamaları :75 Örencilerin bir üst öğrenime geçerken gerekli bilgi ve donanımları ile akademik başarılarını arttırmaya yönelik çalışmalara öncelik verilecektir. F 1 : ………………………………………………TL F 2 : F 3 :

4 SORUMLU KİŞİLER KURULLAR KOMİSYONLAR
SAM-1 SH-1 PG.1.1 HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER SORUMLU KİŞİLER KURULLAR KOMİSYONLAR BÜTÇE KAYNAKLAR ZAMANLAMA (FAALİYET BAŞLAYIŞ-BİTİŞYILI) OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK Öğrencilerimize, evrensel ölçülerde bilgi,donanım,beceri ve davranış kazandırarak, akademik başarılarını ve öğrenme kazanımlarını geliştirmek. Tüm sınıflarda öğrenci başına yıllk okunan kitap sayısını plan dönemi sonuna adar 25'e çıkarmak PG.1.1 Öğrenci başına okunan yıllık kitap sayısı :yıllık 12 kitap Öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmeye yönelik etkinlikler ile bu alandaki donanım ve fiziki koşulların iyileştirilmesine yönelik çalışmalara öncelik verilecektir. F 1 : ………………………………………………TL F 2 : F 3 :

5 SORUMLU KİŞİLER KURULLAR KOMİSYONLAR BÜTÇE KAYNAKLAR
SAM-1 SH-1 PG.1.1 HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER SORUMLU KİŞİLER KURULLAR KOMİSYONLAR BÜTÇE KAYNAKLAR ZAMANLAMA (FAALİYET BAŞLAYIŞ-BİTİŞYILI) OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK Öğrencilerimizi, hayata ve bir üst öğrenime hazırlarken , yabancı dil becerilerini de geliştirerek uluslar arası hareketliliği artırmak. plan dönemi sonuna kadar okulumuzda yönetici ,öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile en az 1 uluslar arası proje hazırlamak veya bir projeye ortak olmak. PG.1.1 Okulda hazırlanan veya ortak olunan uluslararası proje sayısı :0 Öğrenci ve öğretmenlerimizin Uluslararası hareketlilik programları ile AB projelerine katılımları özendirilerek desteklenecektir. F 1 : ………………………………………………TL F 2 : F 3 :

6 SORUMLU KİŞİLER KURUL KOMİSYONLAR BÜTÇE KAYNAKLAR
SAM-1 SH-1 PG.1.1 HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER SORUMLU KİŞİLER KURUL KOMİSYONLAR BÜTÇE KAYNAKLAR ZAMANLAMA (FAALİYET BAŞLAYIŞ-BİTİŞYILI) OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK Etkin ve verimli işleyen bir kurumsal yapıyı tesis edebilmek amacıyla; beşeri, fiziki ve mali altyapı süreçlerini iyileştirmek. Okul Aile birliğinin kurum bütçesine katkı oranını plan dönemi sonona kadar % 90'a çıkarmak PG.1.1 Okul Aile birliğinin kurum bütçesine katkı oranı :70 Etkin bir Okul Aile Birliği ile kurum bütçesine olumlu katkılar sağlayacak faaliyetler düzenlenecektir. F 1 : ………………………………………………TL F 2 : F 3 :


"PERFORMANSGÖSTERGESİ HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları